Nog följer hon sina mått alltid!

Idag så har vi varit på sex månaders kontroll. Gick ju super, doktorn var med idag oxå. Han var helt klart nöjd med henne.
Han tyckte hon var duktig som redan kunde sitta och att hon kunde vända sig bra. Alla olika tester dom gjorde med henne om att hon skulle ta olika leksaker på olika sätt gick oxå super.
Det var en reflexgrej som inte gick helt bra. Hon vågar inte riktigt släppa helt, när han släppte henne lite så höll hon fortfarande upp armarna fast man skulle slappna av lite (bebisreflexen). Men vem fan vågar slappna av när nån släpper en bara, inte mamma heller Jollan så jag håller med dig:). Nävars men det va ingen fara iaf. Alla mognar olika hon är tidig med annat. Så det va inga konstigheter:)

Alltid lika kul när man får höra hur snäll alla tycker att hon är, då växer man verkligen som förälder.

Åsa var nöjd med hur hon äter oxå. Hon följde fortfarande sin kurva helt perfekt så vi ger henne så mycket mat som hon ska ha. Vilken tur:). Men det är ju inte så att Jollan tackar nej till mat direkt:)

Joline för sex månader sen:
2550 g    46 cm lång

Joline nu:
6400 g   63 cm lång.

Hon växer och blir så fin våran lilla kicka!

Just det Jollans höfter såg jätte bra ut nu tyckte doktorn, vi ska bara rönka oxå snart så vi får hoppas att allt ser bra ut.

Nu ska jag vara social med Danne och lillebror som är lediga från sina jobb. Jollan somnade lite efter doktorbesöket.



Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0