Välkommen härliga lördag!

Åh vilket härligt väder hur fint som helst, men jag har faktiskt inte varit ute ännu, natten har varit lite halvjobbig Jollan har sovit lite halvdåligt och Felicia grät hela morgonen men det är smällar man får ta nu är dom så söta så:)
Vi fick bort tejpen på Jollans öron helt smärtfritt, Jag vet Susanne kanske inte helt snällt med Joline kommer tacka sin mamma sen i framtiden att hon slapp se ut som Dumbo:)

Ja ikväll så är vi bjudna till Åsa och Pierre ska bli jätte skoj, det var ett bra tag sen vi träffades nu, älskar att träffa Åsa och snacka av sig lite skit oss tjejer emellan. Ja vad ska man säga om Pierre och Danne när dom kommer tillsammmans med spritflaskan, ett ord passar jätte bra och det är GODNATT!
Fan dom somnar alltid när dom fått i sig lite, jag har fått släpa Danne från bilen ett antal gånger, ibland har jag övervägt att lämna honom där men sen får jag dåligt samvete och går tillbaka:)
Ja Åsa och Pierre har vi haft många trevliga stunder med ute på krogen, hemma och spelat Buzz.


Pierre vill verkligen ha               En lyckad kväll start på Mörners
min sjuksköterskaklänning


Vi fortsatte festendet på Riva, men hur kvällen slutade minns jag ej!

                   PARTYPRISSEN PIERRE:)



     VILKEN PARTYBILD, ÅSA KAN OM HON VILL:)

Nu blir säkert Åsa och Pierre jätte glada när jag lägger ut så fina bilder på dom och det bjuder jag på!

Puss och kram!

fredagsmys!

Fredag var det nu igen då med lite fredagsmys på det, men inte med familjen Dahllöf. Sarah och Felicia kom och även Micke var sugen på lite mys, Mattis var här och åt men sen var det en fest som lockade och inte vårat familjeliv.
Jag bjöd gänget på grillspett och potatisgratäng med bea. Mycket uppskattat och nöjd själv faktiskt, det blev nästan tuggan efter den sista. Det uttrycket kom jag och min kusin Hanna på en full sommarkväll då vi satt och grillade och åt så jäkla mycket så vill höll på att spricka då kom vi på att man ofta äter fast man är mätt bara för att det är så gott
                  " Alltid tuggan efter den sista!"

Ja så mycket mer blir det väl inte att skriva om, jo just det vi var faktiskt och fota oss hos corren idag så ni får hålla koll på tidningen dom sa att det kunde dröja två veckor ungefär.

Ja inatt blir det fullt i huset Sarah ska sova här med lillan för hon vågar inte va hemma det va ju nåt yxbråk härom kvällen i hennes hus och porten är inte lagad så folk kan komma å gå som dom vill och det blir lite läskigt.

Mattis kommer nog och sover här inatt efter festen eller jag ska nog hämta honom så han inte åker på stryk, man vet aldrig vad som kan hända.

Så Jollan, jag, Sarah och Felicia sover nog i sovrummet och Danne och Mattis hamnar i soffan:)

Som ni kanske har sätt så har Jollan lite utåt öron så vi ska börja tejpa lite på natten, inte för att jag tycker att hon är ful i det men jag tror inte att hon kommer tycka om att ha uttåt öron när hon blir äldre man vet ju hur dumma andra barn kan vara. Danne kom ut med henne nu och han hade tejpat, fast vi fick göra om det för det hjälpte nog inte så mycket, men lilla älsklingen tyckte att det såg ut att göra ont i Jollans hår det lilla hon har så han satte massor papper i mellan men då försvann hela funktionen för öronen gick ju inte in nåt. Danne den lilla sötnöten.



Puss på er!

Var är kraften?

Ibland så känner man sig bara så förvirrad och tom. Man är hur lycklig som helst men ändå så är det en känsla i kroppen som kommer om och om igen, nåt osäkert och förvirrande som inte går att beskriva.
Livet bjuder på så mycket skratt och så mycket gråt. Man föds, man mognar, man lever, man blir gammal och ofta sjuk sen så är det slut igen till vilken mening frågar man sig då ibland. Varför all sorg, det tar kål på en.

Jag har kommit till en period i mitt liv, i min vardag då jag känner att jag inte räcker till. Alla drar i mig, mina armar blir bara längre och längre och det känns som jag snart inte orkar hålla emot längre,
Jag har absolut inget jobbigt hemma med min lilla familj det är inte dom det handlar om, men ibland har jag bara lust att skrika rakt ut till folk  LÅT MIG VARA!
Men det är så mycket nytt, även att jag har en helt underbar liten flicka som jag inte har några problem med så är det så annorlunda, innan kunde jag bara bry mig om mig och mitt liv, men det folk inte förstår är att jag har nu ett liv till att bry mig om, någon mer att älska.

Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig, har kännt mig så ledsen och nere på sista tiden.

Självklart så vill jag inte att någon tar illa upp. Jag älskar att vara med alla mina vänner och familj, men jag tror att vi alla känner ibland att kraften inte finns.

Det är tur att jag har min lilla solstråle hon gör min dag:)


Finns det något bättre än att vakna upp och känna din varma kropp,
vi ligger länge och myser och du ger mig det finaste leèndet.
Hela min kropp värms av lycka,
Lyckan av att du är min, min alldeles egna dotter.
Jag har verkligen blivit den lyckligaste människan sen du kom.
Man kan aldrig sluta titta på dig, när du är vaken när du sover, när du skrattar.
till och med när du gråter eller är arg.
Mitt liv började när du kom, och det livet vill jag leva länge.
             ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET MIN JOLINE!


Satans migrän!

Inatt så fick jag så jäkla ont i huvudet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen och det värsta utav allt var att vi inte hade en enda huvudvärkstablett hemma. Men min lilla älskling kom med blöta handdukar och la på min panna, det hjälpte ett tag, sen massera han mig i huvet så hans tummar blödde nästan. Älskar dig Danne du är den bästa, hur ska jag betala tillbaka det här då?! jag kommer nog på nåt kul.

Ja så mycket har jag inte gjort idag, jag låg i sängen nästan till halv två, då började huvudvärken släppa. Undertiden så hade Danne varit ute och gått med våran lilla tös, redan klockan tio var dom ute och köpte tabletter till mig, det är inte så många tabletter man får äta när man ammar men han hitta en som funka och det hjälpte hyffsat.:)

Danne, Mattis, Jollan och jag åkte till Ikano en sväng på eftermiddagen för Danne skulle byta nåt spel till hans Wii och lustigt nog så köpte jag ingenting bra jobbat va? Jo just det jag köpte en liten present till Tindra Dannes lillasyster en söt liten sak.
Danne och Mattis köpte skor, jätte fina La Cost skor. Dannes var lite slitna så det var dags för nya tyckte vi.


Dannes skor längst fram & Mattis med vitt i. Bra köp grabbar

Nu sitter vi här å kollar på Sveriges värsta bilförare tror jag det heter, dom är ju inte kloka hur kör dom egentligen.
Hon den blonda unga tjejen, hitta bromsen hur svårt kan det va?!

Imorrn ska vi försöka hinna va med på bild till corren får se om vi lyckas för det är god tid nu.

På tal om Corren, nu ringde dom precis å tjatar om deras erbjudande, dom ringer en gång i månaden. När ska dom fatta att vi inte vill ha Corren det man vill läsa kan man läsa på nätet.

Det var nog allt för mig idag, Kommer nog in imorrn för att uppdatera er för helgen om det händer nåt skoj. Men även den här helgen har vi inget planerat hur skönt som helst, så imorrn blir det nog bara fredagsmys hemma hos oss. Vi brukar ju ha fredags mys med familjen Dahllöf, Skårman men mamma jobbar, Benke skulle bowla och Kalle äter ju bara soppa så det blir nog att bara vara hemma.

Jollan i sin fina Hello Kitto spjälsäng, men vi fick slänga ner många
gosedjur i förrådet. Det blev en hel säck så ni kanske förstår att
alla inte fick plats.

Ha det nu så jätte bra!

tvättstuga och annat kul!

Tvättstuga hade man idag då, och jag missa eller sket inte i det den här gången, duktigt Jenny!
Idag så åkte Jollan, Mattis, Cissi och jag till babyproffsen för att jag var tvungen att köpa refill påsar till blöjhinken.
Där hitta jag även en söt liten gubbe som Jollan kan ha hängande i sin vagn, mycket bra.
Jag vill så gärna köpa en ny sitter till Jollan med lite roliga grejer på, för hon har tröttnat att ligga i sin, hon har blivit en stor tjej som vill sitta hela tiden fast hon inte kan än:). Det jobbiga är att dom kostar typ 1000 spänn och mer så jag får avvakta lite, hittade en på blocken som hon ville ha 800 kr för jag skicka att jag kunde köpa den för 400 kr, tror inte att hon går med på det men man vet ju aldrig:)

Jag fick inte tag i kyrkan idag heller hon var sjuk så vi får se om hon är tillbaka imorrn, med min tur så är hon nog inte det.

Jo lite tur har jag förresten, jag gick in på tradera förut och bjöd på en rosa randig Hello Kitty tunika till Joline och jag vann budet med 32 kr plus 24 i frakt så 56kr allt som allt. Perfekt för den hade hon inte:)
Jag har verkligen blivit helt beroende av Hello Kitty, men jag tycker att sakerna och kläderna är så fina, hittade massor av fina leksaker med det på sagoland idag, dockvagn, och leksaksmöbler och mycket annat skoj, allt i Hello Kitty:)





     Det finns ju så mycket fint så jag kan sitta hela kvällen å visa!   
         Fast Jollan får vänta lite innan hon får dom här grejerna:)                                                


Nä nu är klockan typ 01:30 så jag ska nog försöka sova lite.
Imorgon blir det kanske att åka ut till mormor och morfar en sväng, Cissi skulle sitta morfar vakt när mamma och mormor fixar lite grejer på stan så tänkte nog hålla henne sällskap.
Danne och Mattis ska åka och pimpla imorgon med Goomba från Ica, det blir nog skoj för dom, bara inte isen spricker så är jag lugn. Men dom skulle vara försiktiga. Så jag ska bre lite mackor tills min lilla älskling kommer hem från jobbet imorrn 13:00.

Godnatt på era alla sötnosar!


Härlig sommar!

Åhh jag bara satt här och drömde mig bort hur underbart det är med sommar.
Förra sommaren var så mysig och rolig på alla vis även att man inte fick ta en enda öl, men det klarar jag mig absolut utan.
Sommaren innan det var första sommaren med min Danne. Helt underbart vi hade, så jäkla kul. Vi hittade på så mycket roliga saker och var allmänt nykära,
Vi hade tur och otur'.
Vi hade skratt och gråt.
Vi busade och var allvarliga
jag säger bara bästa sommaren. ( Mattis håller nog oxå med, mysiga kvällar på balkongen)

Men här kommer lite bilder från sommaren som var, så kanske ni oxå kan drömma er bort i det kalla vädret.
Men inga lättklädda bilder från min sida eftersom jag var en riktig tjockis i min mage;)


                  Stångån på sommaren är ju så mysigt!


En del av familjen firar min födelsedag, första sparken från Joline!


                  Uggla & Håkan konsert med älsklingen!


           Den stora tjejfesten, hur kul som helst!



        Göteborg & liseberg med Cissi & Kalle å Danne såklart!

                                   Ullared med Danne pojken!


                              Lasse Winnerbäck vid Stångån!

SJÄLVKLART VAR JOLLAN MED PÅ ALLTING FÖR HON VAR JU
                                    FAKTISKT DÄR INNE:



Ps: bristingarna är nästan borta, phue

Det var en del av den härliga sommaren!

trött så jag trodde jag skulle spy!

God kväll!

Träningen gick så super bra idag. Vi körde på hårt, hur skönt som helst. Ronja som är en riktig gym Hitler om man får säga så, tvinga mig göra massa sit ups. Blev helt slut medan hon gör flera hundra typ, men jag skyller på att jag är 8 år äldre och fött barn, funkar det?? kanske inte:)

Men när jag kom hem iaf så trodde jag fan att jag skulle spy. var verkligen helt slut i kroppen på alla sätt och vis, fast det är samtidigt en så skön känsla, nästa träning bli nog på torsdag. tyvärr kan jag ju inte träna oftare men jag är ju ute och går varje dag så det ska nog bli bra ändå. Jag har ju gått ner alla kilon jag gick upp under graviditeten som jag kanske nämt innan, sen gick jag visst upp tre igen attans, men på två veckor har jag gått ner två så det går ju åt rätt håll iaf.
Jag tycker att jag är duktig, har aldrig varit bra på träning innan men nu känns det så kul när man ser resultat:)
Man vill ju kunna visa sig i sommar i bikini så det är mitt mål.

Imorn blir det kanske att åka till Ikano en sväng, ska köpa nåt fint till Jollan tills på fredag, vi ska försöka hinna ta kort till Corren att vi fått en liten flicka för tre månader sen, men dom har bara drop in på tisdagar och fredagar när Danne jobbar så vi ska försöka hinna på hans lunch får se om vi lyckas.

Måste även få tag i henne som vi ska boka Jolines dop till tiden börjar dra ihop sig känner jag, Men hon svarar ju aldrig henne som jag måste prata med, håll tummarna att jag får tag i henne imorn.

Nu ska jag väl försöka sova snart medan Joline gör det:) och hon sover ju länge som tur är, fast när jag sövde henne nu ikväll så blunda hon inte helt så vi får se om hon vaknar om ett tag.

Jag vet ju att jag alltid brukar ha nya kort på Joline varje dag men har glömt ladda kameran så inget nytt ikväll tyvärr.

" Tack mamma för dom fina och braia bitringarna hon fick, Jollan gilla dom verkligen."



Natti natti på er allihoppa!

måndag och veckan är igång igen!

Tjena mors!

Jag var faktiskt uppe och körde Danne till jobbet klockan 5:50 idag, fy tusan va trött jag var, det va länge sen jag var uppe så tidigt okej det händer att Jollan vaknar till så ibland men då ligger man ju ändå kvar i sängen.
Sen så åkte jag in till stan med en nyckel till farmor och farfar som jag glömde ge till dom igår. Jollan låg hemma och sov så sött med Mattis:)
Hon sov hela natten igen helt underbart:)

Jollan och jag tog en promenix till Berga för att möta Danne, skönt att komma ut lite och få lite kondis och ikväll är det träning på gymmet  med Ronja. Lovisa har gått och blivit sjuk igen stackarn ska sjukdomarna aldrig ta slut man bara smittar varandra om och om igen.

Igår kväll när Jollan hade somnat så fick jag ett lite ryck och ville göra lite test. Okej jag kan säga rakt ut att jag har antagligen 0 i IQ för jag gav upp det testet, fatta nada:(
Men realtionstestet mellan mig och Danne såg bra ut, det var en bra kombination, synd bara att jag var lite svartsjuk fast jag inte behövde det. Låter bra tycker jag. Men lite svartsjuk är det bara nyttigt att vara, men ibland är jag lite för mycket bara, och det kan förstöra lite ibland tyvärr.

Nä nu ska jag gosa lite med min lilla älskling innan jag ska träna, men vi får se om jag tittar in nån mer gång ikväll sånt som märks.



Puss på er!

Gör testet annars otur i 22 dar!

Jag var inne på Linns blogg och läste det här och nu är jag tvungen att göra testet.
Har ingen aning vad det ska va till för nån nytta men ni får veta en del om mig och det bjussar jag på.
Nu är jag iaf en mogen mamma, så glöm allt jag gjort innan, fast trodde testet skulle vara mer avslöjande.
Men tack och lov höll det sig till en lagom nivå.

GÖR TESTET ANNARS FÅR DU OTUR I 22 DAGAR! (det vill jag inte ha)

KÄNSLOLIV
[] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x]Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[] Jag har en hemlighet som ingen vet. ( har svårt att hålla hemlissar)
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden. ( amning lika med noll alkohol)
[] Jag kan inte svälja piller.
[ x] Jag har tagit mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi. ( långt ifrån)
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ x] Jag har vaknat gråtande. ( alla har vi haft det jobbigt nån gång)
[x] Jag har somnat gråtande.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag äger dyra designerväskor. (väskor intresserar inte mig)
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor ( det märker ni väl)
[x] Jag ser på nyheterna.( på morgonen när jag ammar)
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.( inte när jag jobbar med barn, tur det)
[x] Jag sjunger i duschen. ( självklart)
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik. ( har noll koll på det)
[] Jag är en sportfanatiker.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. (det händer)
[] Jag är bra på att baka.( absolut inte)
[] Min favoritfärg är blå gul & vit
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter. (lika bra det kanske:)
[x] Jag är kär i kärleken. ( Och Danne såklart)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. ( det kan man lugnt säga)
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.( tyvärr så händer det för ofta,måste bli ändring)
[] Jag är bra på matematik (långt ifrån)
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/]Jag är väldigt kittlig.(lagom för att tycka det är jobbigt)
[] Jag älskar mörk choklad.
[] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[ x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv ( orkar inte tänka på det)

HÄLSA
[/] Jag föddes med en sjukdom/handikapp.(min högra hand va lite slapp, men kvittar va:)
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.( vi går inte in på vart)
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.( mitt lillfinger bröts när jag ramla i trappan:(
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. ( Min storasyster= min bästa vän)
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.
[x] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. ( här om dan faktiskt, men det kan hända alla:)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats .
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.( inte stoppknappen)
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. ( gjort mitt bästa för att lyckas iaf, så se upp)
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[/] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. (riktigt nära iaf)
[x] Jag har krockat i en bil. ( i thailand men dom bara körde vidare)
[x] Jag har medverkat i en teater.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. ( har ätit en hel snöboll)
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten. ( Storgatan 1 säger jag bara)
[] Jag har aprillat någon. (aprillat??
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard. ( livsfarlig hobby enligt mig)

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[] Jag tycker att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende. ( det händer')
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.( använder dom inte flitigt tyvärr)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har piercings.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (bara när solen skiner i mitt ansikte)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.-
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn. ( min lilla älskling Joline)
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[] Jag studerar.
[x] Jag jobbar. ( när jag inte är mammaledig som nu)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. ( papper och pennor i skolan så oroa er inte)
[] Jag har fått sparken

Ja det var allt om mig, det var inte så farligt.
Det finns mycket mer att berätta om ni är nyfikna men då får ni fråga!


Kramen


Wii afton, spjälsängsträning & söndags middag!

Härliga söndag snart förbi!

Ja det blev ju självklart att spela lite Wii för Danne igår
, Jollan var med honom ett tag men han flaxade omkring så mycket så jag tyckte att det blev lite läskigt så hon fick sitta i sin sitter och kolla på istället. Hon satt det och flaxade med armarna som tusan och var med sin pappa i spelet när han boxade och gjorde alla möjliga roliga saker på sitt nya spel.
Idag så har han köpt två nya spel, nåt bråkspel, verkar super skoj. eller inte:)
Jag ska köpa Wii fit, en sån där bräda som man kan träna på, köra yoga och lite, verkar hur bra som helst faktiskt, men det får vänta man kan ju inte köpa allt på en gång fast man gärna vill:)


   Danne, Micke och Hampus körde järnet!! Jollan med på ett hörn!

Jollan sov i sin nya spjälsäng i natt och hon sov
hela natten den lilla tösen, jag fick bara sträcka in armen några gånger och ge henne nappen. Hon är verkligen så himla duktig, har tur som har fått en sån ängel till dotter, Trodde inte att jag skulle ha sån tur så många oroliga nätter jag givit min mamma och många fler, men Jollan är ju bara tre ½ månad så jag ska nog hinna få skulle jag tro.

   
         Där sover hon så sött lilltjejen!

Halv två
idag var det dags för den årliga middagen på Sjögesta Motell med Benkes släkt. I 18 år har vi haft traditionen att åka dit och äta när Benkes mamma fyller, mysig tradition och god mat, och hon bjuder oss alla självklart:)
Jollan fick sitta i en egen stol ett tag, gick hur bra som helst. Men man får inte låta henne sitta för länge så hon inte får ont i ryggen för så stark är hon inte ännu.


    Vi blev alla väldigt snygga på bild ser jag, men kameran dog och vi
                       kunde inte ta fler bilder så den här får duga.

 
Tänkte att Jollan skulle få testa lite sallad.
Nävars det är faktiskt Dannes.

Efter maten så åkte vi förbi faster Lotta och hämtade alla fina saker hon köpt till Jollan på Ullared, mi love Ullared:)
Så imorgon får ni säkert se lite bilder på den ny bäddade sängen, med nytt spjälsängskydd och allt:)

Nu ska jag mysa lite med min lilla familj.

Ha en toppen kväll!

Vart fan är världen på väg??

När jag var på Maxi ikväll så fick jag ett mindre roligt samtal från min lillebror, då han säger att jag måste åka fort in till stan och hämta Benke.
Benke och Kalle hade varit på hockey och haft en super bra kväll som dom ville sluta med en öl på Hamlet med.
När dom nästan är framme så ser dom en mobil på marken och två killar som bråkar rätt så våldsamt, men snälla som Benke och Kalle är och inte riktigt tänker på att man inte ska lägga sig i ett bråk så går Benke fram och frågar om det var deras mobil. I samma sekund så åker han på en käftsmäll men han hinner få ansiktet åt sidan så han träffar örat och efter den smällen så åker Kalle även på, men hans blev lite värr två tänder sitter snart längst gommen, aj fan säger jag bara.
Men dom går därifrån och ringer polisen medan killarna fortsätter att slåss, en annan hade väl försökt slå tillbaka dum som man är, men Kalle och Benke tänker lite iaf. Så poliserna hann få tag i dom och ambulans fick hämta Kalle.

Det blev en så jäkla obehaglig känsla i kroppen när jag gick på Maxi och prata med Benke som inte alls mådde bra.
Jag åkte och hämta honom hemma hos farmor och farfar, direkt när jag såg honom kom tårarna, jag tyckte så synd om honom, örat blödde och han såg så orolig ut.

Men nu är Kalle hemma igen, dom har sytt och fixat tänderna på honom, så doktorn trodde att allt skulle bli bra.
Men det är soppa som gäller i sex veckor, men välkommen till tan klubben. Danne slog ju oxå ut en och fick sönder åtta tänder och han åt soppa i en månad så jag kan rekommendera några goda, men han gick ner några kilo på köpet och det är ju positivt:)

Vill bara säga att jag älskar er Kalle och Benke så jäkla mycket.

                      Min bonus pappa som jag älskar så mycket!


          Min svåger Kalle som betyder oerhört mycket för mig!


Ja här har man en lyckad kväll som slutar i kaos. Jag säger bara
VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG??



Kvinnlig list!

Ibland så är det en kvinna som behövs för att lösa saker, eller rätt ofta:)
Danne har så länge velat ha ett Wii men jag tycker att det har varit lite dyrt så vi har väntat lite.
Då kommer det gyllende tillfället på blocket såklart.
Ett två veckors gammalt Wii spel med en massa tillbehör här i hejdegården.
Danne försökte med mycket tjat få ner till ett bra pris, tillslut så slutade killen svara på sms:en.
Då tar jag telefonen och byter till den där sexiga rösten som vi tjejer kan få när man vill ha någonting.
Jag pratar med killen och han går med på ett bra pris efter en härlig pratstund, jag är ingen dum flickvän
Danne sa att jag skulle köra på det ;)
Men sen så har ju inte jag nån lust att hämta det så Danne och Hampus fick fixa det, men jag sa åt dom att låtsas vara mina bröder så han inte skulle ändra sig med priset.
När Danne skulle gå så sa killen till honom att han skulle säga till sin syrra (jag) att jag kunde ringa honom närsom helst:)
Då började Dannes svartsjuka en aning men han höll sig för han har ju äntligen fått sitt spel.
Nu ska han väl tjata om ps3 oxå, han vill ju ha allt den lilla nörden:)
Själv nöjer jag mig med Sing Star som jag fick av mamma i julklapp, innan det körde jag på helt vanlig karaoke i flera år
men oj oj oj vilka fester vi har haft med min karaoke maskin:)
Eller vad säger ni Lovisa och A-K??

Här har ni Dannes lilla samling som han är så nöjd över:


Ha det bäst!

Utmanad!

Jag har nu blivit utmanad av Lovisa på bloggen!

Så här går utmaningen till:

  • Gå in i mappen mina bilder
  • Gå till sjätte mappen och välj sen den sjätte bilden i den aktuella mappen
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
  • Utmana sex andra personer och länka till dom, samt tala om för dom att dom är utmanade


Det var en fin kväll på stranden i Thailand. Vi hade precis ätit en god middag
på hotellet. Ronja, Mattis, Danne och jag gick ner till stranden, alla badade utom
jag för man vet ju aldrig när det kan dyka upp en haj.
Denna thailandsresa kommer alltid vara ett fint minne för livet för mig, min första semester
med min älskling hur underbart som helst.


              JAG ÄLSKAR DIG DANIEL SAMUELSSON
  PÅ DEN HÄR STRANDEN VILL JAG BLI JENNY SAMUELSSON!









helg helg helg!!

Hej hopp!

Nu är det helg gud så skönt och vi har verkligen inget planerat, det har vi alltid så man blir helt slut i kroppen.

Igår så gick jag upp skapligt för att Ronja och jag skulle träna vid tolv. Så Emmy och Jollan åkte till Cissi en timme när vi träna. Shit vilken träningsverk jag har idag, vi körde verkligen på stenhårt hur skönt som helst.
Efter att vi hade tränat så åkte jag och Jollan och hälsade på Becka för vi har inte träffas sen jag var gravid, bara en snabbis på stan. Joline fick fina presenter från London av henne, sex söta vita bodys med en liten text på varje.
Det stod:
  • gorgeous
  • sugar and spice
  • adorable
  • sweetness
  • made with love
  • and all things nice

Tack Becka hur söta som helst Jollan kommer bli hur fin som helst i dom. Man får så fina presenter hela tiden:)

Ja Jollans mormor längtade väldigt mycket efter sin Jollan igår så vi åkte även dit en sväng efter Becka.
Där satte jag mig i soffan och verkligen kände hur trött jag var i kroppen, hjärnan och allting, jag blev nästan på lite dåligt humör och lite ledsen i kroppen. Men så kan det väl bli ibland, man känner att man inte orkar med liksom.

Men senare på kvällen så åkte jag och hämtade Emmy igen för Hampus och Danne skulle på bio, så vi var hemma hos mamma och kollade på Let`s dance, Cissi och Kalle var oxå där.

Idag ska vi se om Jollan kanske kan få sin spjälsäng. hon ska bli en stor tjej och inte sova hos mamma och pappa längre. Hon sover ju hela nätter nu oftast så det ska nog gå bra, det är väl jag som kommer sakna hennes varma kropp
och bära över henne i sängen till mig. Nä jag ska försöka låta henne sova själv.

Faster Lotta var på Ullared igår och hon ringde vid tio tiden igår morse och sa att hon hittat Hello Kitty spjälsängskydd och påslakarn och lite andra saker. Jollans säng kommer bli så fin hoppas bara att hon sover i den oxå.

Nu ska jag försöka komma iordning lite.

Ha en super skön lördag!

Jollans kusin sover över!

Hej på er!

Igår var det onsdag och jag är helt förvirrad i dagarna, för Danne kom hem tidigare igår och idag har han varit ledig så därför känns det som helg, men icke då han jobbar imorn igen men sen får min lilla älskling vara ledig i två dagar.
Han har jobbat helg så mycket på sista tiden, min duktiga prins:)

Ja vad hände igår då?
Jo jag fick ett ryck att göra hemmagjord pizza och pizzasallad till det, och jag måste säga att det blev helt underbart gott:)
Pizzasalladen hittade jag ett bra recept så blev super gott fast jag kryddade på lite extra.
Vi bjöd hit Dannes mamma, Tindra, Sarah och Felicia och hade lite myskväll.
Det var faktiskt igår som Jollan hade sin kusin över natten för första gången, jätte mysigt. Man kanske kan tro att två tre månaders bebisar kan bli jobbigt på natten, men inte då dom sov hur skönt som helst, var en riktigt lång och skön natt.


       Jollan & Felicia             Angelica & Tindra    Tindra har lite picknick!

               Tindra var så söt i örhängen! vilka rådjurs ögon va?


                                  Blöjmaffian på morgonkvisten!

Jag var faktiskt uppe tidigt idag oxå redan straxt innan nio vaknade Jollan och jag. Då fick min lilla tös äta lite sen gjorde jag mig iordning för att åka och binda lite buketter, Danne var hemma med lillan. Så skönt att komma iväg och göra lite nytta.

När jag kom hem så åkte vi till Dannes mamma och åt semlor, jag säger bara om du vill ha stora semlor så ska du köpa från Lasses Livs i Vidingsjö.
När vi åkte hem så fick vi sällskap av Dannes syster Emmy som stannar över natten.

Imorrn så blir det lite träning på förmiddan med Ronja sen ska jag träffa Becka hon hade köpt lite presenter å min tjeja.

Nu ska jag gå och lägga mig snart, har precis sövt Joline så lika bra att somna jag med.
Danne åker ut på soffan inatt, Emmy vill sova i sängen med oss andra tjejer såklart:)
( men det var inte jag som tvinga honom, han erbjöd sig själv)

Godnatt!!

Grattis farmor 70 år!

Idag fyllde farmor 70 år så kvällen har jag och Jollan tillbringat med släkten där.
Där bjöds det på god mat och en helt underbar efterrätt. pannacotta med bär och vitchoklad mousse.
hur gott som helst.


Grattis min söta farmor som fyller 70 år!

Idag så åkte Joline till sin gudmor Cissi en sväng när jag och Ronja åkte till Ikano för att köpa present till farmor.
Det blev att handla ett fin spelande kort och alla möjliga roliga lotter, Cissi hade gjort ett fint halsband oxå.
Självklart så blev det att köpa lite kläder oxå, men lustigt nog inte åt Joline utan till mig själv faktiskt:)
En skjorta ( vet inte hur man stavar ) och ett par skor. Skorna blev ett riktigt fynd. Ronja och jag köpte på sko punkten och köper man två par så får man det billigaste för halva priset så skorna gick på 170 spänn typ, helt okej va?
Åh det har kommit in så mycket fina kläder till Jollan så det blir nog att köpa lite när barnbidraget kommer:)
Ni kanske tycker att jag köper för mycket som alltid men jag vill verkligen att min lilla flicka ska va den finaste och sen är det så kul att köpa dom fina små kläderna än så länge så är dom inte så dyra så då går det ann.

Här kommer lite fina bilder från kvällen:


    Kalaskläderna på         Lotta gör sig bra på            Cissi & Towe
                                                     bild:)


Henke & Kalle bakslick    Systrarna Edlund          Självaste Edlund


       Lotta & Jollan             Lena & Hanna fixar i
                                                       köket

          Den här fina tröjan fick Jollan av sin gammelfaster Lotta!


Hej på er sålänge så syns vi nog imorn!

hormoner säger jag bara

Ja jag svek det blev ingen träning för mig idag men Lovisa va duktig och gick själv, bra jobbat tjejen.
På torsdag blir det för min del.
För mig blev det att ligga i sängen ett tag under ett varmt täcke och jag somnade såklart hur skönt som helst, Danne hade Jollan ute i vardagsrummet. Så skönt när Danne slutar tidigt så man kan göra lite annat och i det här fallet sova:)

Igår så skrattade Jollan högt och länge och på riktigt verkligen, hon har skrattat högt första gången på juldan tror jag det var men nu skrattar hon länge när Danne gör prutt ljud mot hennes kropp. Så himla gulligt att höra.



Ikväll blev det att kolla på gamla Beck filmer, Mattis tyckte att det var riktigt kul när jag börja gråta i en scen som jag i vanliga fall inte skulle gråtigt i. Men jag säger hormoner vad det kan ändra en människa.


Mattis var tvungen att fota
mig när jag var lite ledsen:(

Ja imorgon ska lite folk överraska farmor på torget med tårta för hon fyller ju 70 som jag nämnt innan, men det är vid halv åtta typ och vid den tiden sover Joline alltid och jag med för all del jag ska inte skylla på henne:)
Så för oss blir det nog att bara åka till faster Lotta på kvällen för lite födelsedags middag.


Inte den snyggaste minen
direkt men ville bara visa hur söt hon va i sina
jeans hon fick av Åsa och Pierre.

Nä Jollan är skit förbannad där inne så ska nog gå och hjälpa till lite, min tös är lite övertrött tror jag.

Godnatt allihoppa!

aj aj röda veckan igång

Ja då hade man lite ont i magen idag då. Fick så jäkla ont i magen igår kväll och jag trodde det va nåt jag hade ätit,
men imorse så fick jag syn på att den röda veckan var igång så som vi kvinnor kan får en gång i månaden.
Trodde att jag skulle slippa det ett litet tag till eftersom jag ammar, men inte då. Fast det beror ju på att jag inte ammar nätter längre så då kommer det oftast igång.

Så för mig blir det nog ingen träning ikväll tyvärr, fast jag har varit ute å gott med Jollan en bra bit så jag har ju fått lite motion iaf.

Nä nu rörde det sig i vagnen, min lilla älskling är vaken.

Men ha det så bra så länge så kanske jag skriver nåt mer ikväll!

Puss på er!


Lite nattaskrivande

Här sitter jag i mörkret och tänkte skriva en liten bit innan jag somnar, Danne och Jollan sover så gott där inne i sängen.
Mattis ligger här ute i soffan och försöker sova, han kom å sov här inatt för han å Danne skulle gå till gymmet här på våran gård imorgon å bygga muskler:)
Men inte en chans att dom är bättre än mig, Lovisa och Ronja. Vi körde verkligen stenhårt ikväll oxå på gymmet, fast det blev inte så länge för vi trodde att det stängde 20:00 men 19:00 var det idag så 40 minuter intensiv träning men räckte gott å väl för vi ska ju köra imorn oxå.

 
Jollan var ute å gick en sväng i mormor å morfars hall.
Hon är så stark i benen å tar steg så fint:)
Lilla russin rumpan fick vi med oxå:)

Ja idag va vi ju som sagt ute i Slaka en sväng å hälsa på, mycket trevligt, kul att träffa moster Pernilla oxå hon bor ju uppe i Stockholm för er som inte vet så det blir inte att man träffas för ofta.


Lite bilder från Slaka, Pernilla, Jollan, morfar, cissi & jag

Efter träningen idag så blev det att äta lite wok, mi love, sen så blev det att hoppa in i duschen med Jollan i famnen, hon älskar att duscha, tur det iaf för hon hatar att bada, eller ibland tycker hon om det fast inte den senaste tiden.


Jag hoppas att jag inte
visar för mycket hud:)

Ja vi får väl se hur dagen kommer se ut imorgon, Ronja ville träffas och gå på Ikano en sväng, jag måste köpa nåt åt farmor som fyller 70 år på tisdag så det kan väl passa.


Morbror Mattis och lilla Jollan!

Hoppas nu att alla har haft en bra helg så ser vi fram mot en ny vecka å ny tag:)

Natti natti!

söndag nu igen då!

Så var helgen över igen då, den går så himla fort så man inte hinner med. Okej jag går ju hemma hela dagarna
men så tråkigt att man inte hinner hitta på mer tillsammans Danne och jag å Jollan såklart.

Idag blev det att sova riktigt länge, lustigt nog fick Jollan för sig att sova till nio idag och inte tio, men när hon hade ätit lite och snackat av sig somna hon mellan Danne och mig och sov faktiskt till straxt efter tolv hur skönt som helst för en morgontrött människa som mig.

Om ett tag ska vi ta en sväng ut till Slaka för Pernilla är där och hon ville träffa Jollan, jag är nog inte så viktig som vanligt:)
Sen så blir det att åka en sväng till gymmet Ronja var sugen på att gå en sväng till simhallen efterråt å bubbla men dom stänger 18:00 idag så det hinns inte med, så det får bli nån dag i veckan kanske. Ska nog ringa till Lovisa och kolla om hon ska med å träna men hon är säkert sliten sen gårdagen hon skulle ha lite mysigt med hemmaspa å alkohol med sin Johan:)

Nu har Jollan somnat på sin pappa i soffan dom är ju bara för söta mina små älsklingar!



Ha en fortsatt trevlig söndag!

kvällen blev riktigt mysig!

Hej!

Så nu var alla hjärtansdag över. Den blev riktigt mysig, vi bjöd hit Sarah och Felicia sen kom Micke Dannes kompis oxå.
Så vi åt lite middag till Melodifestivalen som jag tycker inte va så jätte bra, Måns var helt okej men Marcolio gjorde ju bort sig tyckte jag.

Så nu kommer det lite bilder på dom två kusinerna som har haft väldigt trevligt ikväll. Dom var så söta när dom pratade med varandra. Jag höll Felicia och Sarah höll Jollan då började Felicia prata jätte mycket med Jollan, men min dotter är lika avvaktande som vanligt ( precis som sin mamma) men efter att Felicia hade pratat ett tag så gav Jollan sin kusin ett stort leende. Det är så himla kul att se hur dom pratar med varandra:)

Se på dom söta, Joline i motorhead tröja och Felicia i randigt!



Här sitter tjejerna och snackar lite skit :)



Dom är rätt lika faktiskt, men inte så lustigt dom är ju släkt!



Jollan ville visa upp sina disco lurar för sin kusin.

Jag måste bara visa en bild till. Alla ni som har försökt så vet nu ju att inte
Jollan ger ett leènde åt kameran, ja jag vet Lotta du lyckades men jag lyckas aldrig
men här kommer en bild där hon ger oss ett litet leènde.


Inte så jätte stort leende. men man ska ju hålla lite på det gulliga å bara visa för
mamma eller hur Jollan?!

puss och godnatt på er!

Glad alla hjärtansdag!

Hej alla glada och ni andra med såklart!

Klockan tio i morse så vakna Joline som alltid vid samma tid, jag tog upp henne i famnen så hon fick äta lite.
Då kolllar jag mot dörröppningen där står det en ask gelèhjärtan med en liten påse över, så jäkla nyfiken man blir då när man inte kan kolla direkt. Danne är på jobbet så han hade ställt dit den där innan han gick imorse.
Men när Joline hade ätit färdigt så hämta jag påsen och i den låg det en jätte söt liten nalle som det stod på ett hjärtan
"Jag älskar dig" och i famnen på nallen satt en fem hundralapp.
Bra med en fem hunka för pengarna på mitt konto är typ slut. Min lilla älskling visste nog om det han är så söt han.
Men nu kommer ju det tråkiga jag har inte köpt nåt till honom för vi sa till varandra att vi inte skulle det, vi bestämde att vi skulle ha lite mysigt hemma ikväll bara. Men jag får väl komma på nåt gulligt, jag är ju inte lika romantisk som min pojkvän är.




Så tillbaka till gårdagen. Även igår var en sån dag som jag fick mycket gjort.
Jollan och jag började dagen med att åka ut till lagret igen för att göra några fler buketter, jag hann med en hel del innan Joline vaknade, hon sov så skönt i vagnen. Jag tror nog att hon var lite trött efter sprutan för hon brukar bara sova nån halvtimme men nu sov hon typ 1½.
Sen vid tre ungefär så åkte vi ut till Slaka för att vara lite hos morfar för mormor och mamma skulle åka och handla lite och morfar klarar inte av att vara själv, måste hjälpa honom lite när han ska upp från trappan när den lille busen har varit ute å rökt.
Sen var det ju faktiskt fredag igår så Danne, jag och Jollan åkte ut till mamma och Benke för att äta lite fredagsmys till Let`s dance, det blev bakpotatis med skagenröra och kött, mycket gott. Men vi blev inte kvar så super sent eftersom Danne skulle jobba tidigt idag.

Ja nu hoppas jag att ni alla får en bra alla hjärtansdag och kom ihåg att vara med den/dom ni älskar.
Fast det ska ni vara varje dag å inte bara just den här.

ps: inga olyckor igår när det va fredagen den 13:e hoppas att ni klara er oxå?!



puss å hej!

Min lilla tös är så duktig!

Idag har det varit en sån här bra dag där man känner att man har fått mycket gjort.
Jag vaknade vid tio, det är den tiden Joline vaknar varje morgon hur skönt som helst.

Klockan två skulle Jollan vara på sin tre månaders koll och det gick hur bra som helst, jag var ju super nervös såklart och det blir ju inte bättre av att sitta i väntrummet och höra hur en bebis verkligen gallskriker och när dom kommer ut så sa hon att han hade tagit spruta en i varje lår. Fy stackars:(
Så var det dags för våran tur, vi började mäta och väga och Jollan växer på som vanligt hon är lite under normal men hon följer sin kurva hur bra som helst. Sen var det dags, hon satt där i mitt knä i bara blöja och body helt ovetande. Då sticker Åsa in första sprutan i låret då ser jag minen på Jollan sen kommer tårarna, det va inget gallskrik men det var gråt som man hörde att hon fick riktigt ont, så fick hon lugna ner sig lite och sen var det dagt för nästa ben och där grät hon oxå lika mycket.
Men min lilla tös lugna sig rätt så fort men hon var ledsen längre än vad hon brukar, men sånt här måste man ju gå igenom tyvärr men efter ett tag så har dom ju glömt det.
Så Sarah nu ska jag inte vara mer negativ eftersom Felicia har sin spruta kvar, men nödvändigt ont somsagt men det ska nog gå jätte bra:). Det är ju bara så snopet för dom eftersom dom inte vet varför det gör ont.

Efter att vi hade varit där så åkte jag ut till lagret en sväng för att göra lite blombuketter, var ett tag sen så det va hur kul som helst, sen kunde jag stå å snacka lite skit med faster Lotta och det är ju oxå mysigt:)

Klockan sju var det dags för lite gym. Lovisa och jag som vanligt och nu har vi fått med Ronja oxå som ska starta ett kort på Medley med oss hur kul som helst, för jag älskar verkligen när mina små syskon vill bringa lite tid med sin storasyster. Vi körde på hårt så man blev helt slut i kroppen, nästa pass blir det mycket mage och rygg tror jag, känns som det behövs.

Ja det va min dag hoppas att eran har varit lika bra.
Nu ska jag sova för det gör den andra delen av familjen.

Just det Fanny och Emmy klart att vi ska ta den där bion snart om ni vill fortfarande skulle vara mysigt det var ju länge sen vi hitta på nåt kul vi tjejer:) Sarah du kan kanske komma ifrån och följa med du oxå



Ha det bäst!

jenny i ett nötskal!

Godafton!

Ja Jenny i ett nötskal det är då jag det, som sagt så har ju vårat internet varit trasigt och Danne har jobbat så han har inte kollat på det åt lilla mig, men som tur är så kom Mattis idag och skulle fixa det åt mig. Ja då hade jag bara tryggt in en knapp på datorn och stängt av internet. Det är så typiskt mig känner jag:)

Imorse vakna jag med stan j....  huvudvärk och min lilla tös hade sovit tio timmar inatt så hon var ju super pigg såklart.
Men efter ett tag så somna hon på mitt bröst och då passa jag på att somna jag med, för migräntabletterna jag har blev Joline hur pigg som helst av så hon var vaken i ungefär 24 timmar och det har jag ingen lust med. Okej jag älskar att vara med henne å gosa men 24 timmar om dygnet det pallar jag inte:)
Men efter en timma sömn så blev det lite bättre.
Då tog vi bilen ut till Tallboda till blomlagret en sväng och hälsa på gänget ( farmor, farfar, Lotta och Lena).
Det var ju där jag jobba förut så lite skönt att komma ut dit en sväng, man saknar det faktiskt rätt mycket.
Där blev vi kvar några timmar Jollan och jag tog vagnen till affären och köpte lite godis så vi skulle klara av att titta på när dom andra jobbade hårt, hade faktiskt tänk att åka ut att hjälpa dom lite imorgon ( idiellt såklart, bara för att det är så kul)
Men sen kom jag på att vi ska på 3 månaders kontroll med Jollan imorgon och hon ska ta en spruta stackarn:(
Jag hade egentligen velat ha med min Danne för jag är så fjantig när min lilla skatt blir ledsen,men han åkte på att jobba lite extra, men hon är ju en hårding så hon kanske inte ens reagerar.


Mamma och jag kämpade verkligen igår för att
få med Jollan på bild när hon skrattar men hon är lika
envis som alltid, men mamma hade visst inte många
bilder på mig när jag ler så hon har nog fått det av mig.

Efter vi hade varit på lagret så åkte Cissi och jag och handlade lite i Ekholmen för jag skulle göra min älsklingsrätt
kyckling med gröncurry och ris, det bästa jag vet. Jag är ju en liten Thai Jenny som ni kanske redan vet. Älskar verkligen den maten, men jag får passa mig lite för kryddorna nu när jag ammar annars blir det en pruttig Jollan. Så därför är det bättre att jag lagar maten själv än att köpa den på Thai coconut som jag gjorde innan.



Nu ska jag nog mysa lite med familjen, för ni som är intresserade så syns vi säkert imorrn:)

Puss puss!

efterkontroll

Hejsan svejsan!

Även idag blev det att åka in till stan för jag skulle tillbaka till doktorn för att se om mitt blodtryck hade gått ner lite.
Tyvärr så hade det ju inte det, men jag fick mina p-piller för dom jag äter är ingen fara för högt blodtryck och så.
Men jag är tvungen att kolla upp varannan månad så det inte blir högre.
Doktorn sa att om jag blir gravid igen så kommer nog min graviditet att se ut som den förra med havandeskapförgiftning och högt blodtryck, men jag har ju inga planer på att bli det igen för mig räcker det bra med ett barn och det kommer inte bli synd om Joline för att hon inte har några syskon för hon har så många i sin ålder i släkten ändå så ensam blir hon då inte.

Nu sitter jag ute hos mamma för hon hade hand om Jollan när jag åkte till doktorn för jag trodde att jag skulle på gynundersökning vilket doktorn nog trodde att jag redan hade varit på, men jag satt så tyst och inte nämnde nåt om det för det var med en läkarstudent på cirka 28 år kanske, så var inte så sugen på att visa upp mig för dom.
Två män liksom nej tack. Hatar gynundersökningar.

Ja så mycket mer har jag inte hunnit med idag, vi får se när jag skriver nästa gång för vårat internet har pajjat och har ingen aning om när det vill funka igen.

Men ha det så jätte bra sålänge!

Puss på er!

tandläkaren

Idag blev det att ta en sväng in till stan för att ta en koll i munnen. Jag har bytt tid cirka 5 gånger tror jag men nu tog jag mig i kragen och tog den tiden jag hade.
Tandläkaren brukar ju alltid bli i dyr historia för dom flesta men jag har tur som aldrig har hål, men var lite orolig den här gången för jag blev beroende av cola när jag va gravid vilket jag inte drack så jätte mycket innan. Men som tur så klarade jag mig den här gången också, men hon tycker att jag blöder lite mycket om tandköttet så det måste bli bättre med den där jäkla tandtråden, säger varje gång när jag går ut ur rummet med blod i hela käften att jag sak bli bättre men på kvällen är det glömt.

Ja som sagt så kosta det inte så mycket, sen så får man ju 300 kr per år av försäkringskassan eller nåt när man går till tandläkaren så en sluträkning på 315 blev det, som hittat:)

Idag firar vi Joline som är tre månader precis just idag och eftersom tandläkaren inte gick på så mycket kunde jag köpa lite kläder till henne på vägen hem. Det blev lite fina Bamse kläder tycker dom är så söta, sen en Hello Kitty body såklart, mycket mer Hello Kitty kläder kan jag inte handla för hon har allt. Igår fick hon en ny tröja och jeans klänning i Hello Kitty av  Biljana och hennes lillasyster som hon även har strumpbyxorna till. Så min flicka hon kan det där med att kläd sig fint vill jag lova;)





Min fotomodell sover för det mesta:)
Det var lite utav dom nya kläderna, nästa köp jag ska göra är en Hello Kitty munkjacka och byxa i rosa och sen en röd dragkedjetröja med jeans, men tänkte vänta med det tills hon har stl 68 för hon växer så fort.
Ni kanske tycker att jag köper mycekt till min lilla tös, men när man bara har en så kan man kosta på henne lite fint tycker jag allt, sen kommer det säkert fler tjejer i släkten som kan ärva dom här klädererna efter Joline:)

Nä nu tänkte jag gå ner å kolla om det finns nån tvättstuga ledig, råkade visst smita från förra tiden, det var nåt som lockade mer:) som det alltid brukar vara när jag ska tvätta.
Sen skulle Lovisa komma förbi en sväng, vi skulle komma igång med träningen igen efter att vi varit sjuka båda två så vi bestämde att starta igen på torsdag då tror jag att Ronja också skulle följa med. Så idag fick Lovisa nöja sig med en promenad hit fast det e ju en bit ändå:)

Puss på er!

Jag Jenny världens lyckligaste!

hallå där!

Jag vet jag bara tjatar och tjatar, men ni som inte är intresserade får tyvärr läsa en annan blogg för min handlar om mig och mitt liv och mitt liv är Danne och Joline så det blir ju mest tjat om dom.
Men jag ville bara säga åter igen hur lycklig jag är att jag har dom, de gör verkligen mitt liv värt att leva.
Det är så många som har problem med kärleken, pengar, vänner å vad nu mer det kan vara men livet ler verkligen åt mig det kan inte bli bättre, jo det e klart det kan bli bättre när det gäller pengar men det kan det väl nästan alltid bli så den biten struntar jag i.

Innan jag träffade Danne så var jag rädd att jag aldrig skulle bli kär, för hur vet man att man är kär egentligen, trodde att jag hade varit det men när jag ser på honom så vet jag att den känslan har jag aldrig upplevt förut.

Det första steget är att flytta ihop, ska man klara av det. Danne och jag flyttade ihop direkt vilket inte var några problem för vi tänker så himla lika förutom att Danne städar lite mer än jag som ni kanske redan har förstått, men jag står ju för matlagningen så det går väl jämt ut då:)
Sen sa jag till Danne att jag inte vill förlova mig, det känns som om alla alltid gör slut när man sätter en ring på fingret.
Tro mig många av mina vänner kommer med ringen på fingret och veckan där på är hela förhållandet slut.
Men Danne bestämde sig ändå för att den 22 mars på hans födelsedag sätta den fina ringen på mitt finger, det är snart ett år sedan och där sitter den fortfarande och har inga planer på att försvinna.
Sen min tredje sak var att skaffa barn, många gör slut redan under graviditeten eller precis efter men vi klarar det också, det finns inget som kan få mig att sluta älska min egna lilla familj så som jag älskar dom.

 

JAG ÄR BARA VÄRLDENS LYCKLIGASTE HELT ENKELT!

melodifestival å mys!

Tjenare kompisar och bekanta och ni andra!

Så var det lördag å dags för melodifestival eller rättare sagt snart var lördagen över och melodifestivalen är slut för denna gång. Lika långtråkigt som alltid var det oxå. Förr tyckte jag att melodifestivalen var rätt bra men nu tycker jag att den suger fast programledaren är så jäkla kul så det är lyckat.
Emilia har jag alltid tyckt om hon verkar så mysig på nåt sätt, henne skulle jag vilja träffa och mysa med och dricka varm oboy. Låter lite mysigt eller hur??
Men hon Af Uggla hon har ju inte skönheten på sin sida, fast det är ju ändå bra  för då kan hon ju vara odjuret som lite extra knäck liksom, men jag tror ändå att jag skulle kunna sätta på hennes låt hemma å gå omkring men en dammtrasa och svänga på rumpan i samma otakt som hon.
Så så dålig kanske inte melodifestivalen var då:)

Nä nu har jag tyckt färdigt för den här gången.

Idag så åkte Jollan och jag en sväng till Ikano vi var tvunga att komma ut från lägenhetens varma väggar, och det var skönt fast man känner att man inte mår helt bra fortfarande. Men jag förstörde inga pengar på massa kläder den här gången heller så som sagt helt frisk kan jag inte varit. Danne får spelet på mig å mitt shoppande, fast han säger ändå att jag får men tänk på att vi ska klara oss hela månaden säger han, javisst svarar jag å drar ett par tusen på stan;)
Nåt måste man ju göra när man går hemma å latar sig eller hur?

Får se om man får lite grejer idag Dannes mamma har varit på Ullared så vi skickade med en liten lista med hans lillasyster som hon skulle fixa åt oss eller rättare sagt tvättlappar till Jollan m.m.
Så Lotta jag tror nog inte att jag behöver nåt den här gången, fast man kan ju aldrig vara säker, du kan nog räkna med att jag hör av mig sen iaf:)

Nu ska vi flickor bege oss hemmåt till våran underbara man och pappa, så mamma, Benke och Chico får lite lugnt här.

Puss puss och ha en fortsatt trevlig lördag!

Min Jollan är ju bara för söt!

Jag kan nog inte sluta att titta på min dotter, jag är ledsen att säga till er alla där ute men jag tror inte att det finns någon som är sötare, men vad hade man att vänta sig med sånna snygga föräldrar ;)
Hon ler helt underbart tyvärr så får jag så sällan med det på bild, för varje gång kameran kommer fram så stirrar hon bara på den, å den blicken hon har kan vara lite hård ibland:)

Jollan får väldigt mycket presenter hela tiden, men min farmors present till henne förra lördagen var den snyggaste av dom alla. Hon tyckte att Jollan inte skulle få ont i öronen på festen så ett par hörselskydd var en av presenterna till henne.




Vi sitter bara här hemma och försöker att bli friska, jag sitter i soffan och kollar på Let´s dance då kommer Danne ut med Jollan från toan och det lilla hår hon har står rakt upp, nej nej han har inte stoppat ner henne i toan, eller det e ju Danne vi pratar om så man vet ju inte. Men iaf hon var så söt jag försökte få med det på bild men somsagt hon har ju inte mycket hår.



Åh nu blev jag lite besviken jag tyckte inte att Hasse skulle åka, jag tyckte att George skulle åka först. Fast båda är ju rätt dåliga egentligen. Men jag gillar Hasse iaf han är lite "gubbcharmig". Det är den allvarliga rösten tror jag eller vad tror ni tjejer där ute även killar oxå såklart får svara:)

Så nu tror jag att min blogg är igång igen, Imorn åkte Danne på att jobba fast han är sjuk det lilla puckot.
Jag kommer hålla mig i tvättstugan på eftermiddagen så vi syns imorrn när mitt liv som hemmafru ger mig tiden.

Fan oxå Danne har kommit på mig, jag har hela tiden sagt att jag inte hinner dammsuga för Jollan vill inte sitta i sin stol.
När jag var sjuk hade Danne hand om Jollan helt och han hann dammsuga, damma, laga mat och ta hand om Jollan. Nu kan jag ju inte skylla på det längre när jag inte orkar städa:(

Kramen!

Lena 50-år!

Lenas 50-årsfest!


Farmor och Jollan sitter å snackar lite.
Hanna och farfar kom oxå med på bild:)
Kan man bli mer såld på en bebis än Maritn, nej jag tror inte det!

Systrarna och så jag såklart!





Lotta jag var tvungen att göra en stor bild av denna vackra kvinna:)


Martin fångades oxå av kvällens blixtrar!


Sådär det där var en del av kvällen som min kamera hade att bjuda på.
Tyvärr inga bilder på själva födelsedagsbarnet för hon vägrar att vara med på bild.
Men vi slutar med en bild som talar för om man blir trött när man dricker för mycket
alkohol å då var det ändå inte han som fyllde 50 år!


Men alla kan vi vara trötta ibland  Dalle!

PUSS PÅ ER!


på väg tillbaka igen

Nu ni börjar det närma sig ett slut på det här, äntligen har feber gett med sig, nu är det bara hosta och trötthet kvar.
Danne är fortfarande sjuk så helgen blir väldigt lugn.
Jollan ligger i sin stol och har precis somnat så jag tänkte kolla på ett avsnitt "One three Hill".
Jag har blivit helt bestatt av den serien nu när jag varit sjuk, innan sa jag till Mattis och Cissi som oxå är helt besatta av den, att den är absolut inget att ha. Okej den är ju precis som alla andra serier egentligen fast ändå lite bättre:)

 Nästa inlägg tänkte jag sätta in lite bilder från 50-årsfesten så ni får se hur mycket ni skämde ut er som vanligt ni som var där. det finns allt från snygga bilder på faster Lotta till en sovande Dalle och Martin som har bjudit upp Jollan för den tionde dansen minst;) så ni kan bara luta er tillbaka och njuta.

Sen kommer det som vanligt bilder på Jollan igen, tyvärr så har det inte fotas så mycket här hemma nu men det ska det bli ändring på.
Så nu är mina avsnitt klara.

puss sålänge!

familjen Samuelsson, Edlund är sjuka

Har tyvärr inget nytt att komma med här hemma är det rena sjukstugan.
Jag har haft hög feber sen i lördagsnatt och nu har det smittat Danne oxå.
Jollan är oxå lite halvhängig hon sover typ hela tiden. Hon har inte fått feber ännu som tur är och jag hoppas att hon klarar sig från det den här gången. Men hon kräktes jätte mycket imorse lilla gumman.
Ja så intressant är det väl inte att lyssna på våra sjukdomar så jag lägger ner projektet
tills jag har nåt bättre att komma med

Ha det så jätte bra sålänge.

puss på er!

När man tror att allt rasar slår drömmen in- DET ORDNAR SIG!

År 2005 den 29 mars var den dagen då allting bara rasade för mig. Det var den dagen min pappa togs ifrån mig helt oväntat och hastigt, hans hjärta orkade inte längre med. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom han var min pappa, min chef, min förebild och mitt stora allt.
I ungefär två år har jag levt i min ilska. Jag har varit så arg så det går inte att förklara. Varför skulle just han försvinna?
Festandet blev min nya vän, inte så att jag drack varje dag, nejdå jag skötte mitt jobb men på helgerna så var krogen med alla mina vänner det som fick mig att tänka på annat.

Men sen kom den dagen då jag kände att mitt liv var värt att leva, tänk att en person kan göra en hel igen.
Jag säger bara ett namn: Daniel du gav mig liv igen.
Vi hade träffas många gånger förut på jobbet men då såg jag honom som en helt vanlig jobbarkompis, men sen efter några år och annat arbete kom jag tillbaka till Ica igen och där var han, men mycket mer intressantare. Men det var ett förbjudet kort han hade flickvän. Men jag tror att jag kan tala för många att det där förbjudna är otroligt spännande:)
Han började faktiskt småflörta med mig och jag visste inte om han skoja eller inte, men sen på midsommar 07 kom det finaste och sötaste sms på min mobil. Dagarna gick och det var riktigt kul att gå till jobbet, vi kunde inte hålla oss ifrån varandra helt omöjligt, självklart är han inte en dålig människa han lämnade sitt förflutna och gick vidare med mig.

  
Dom dagarna jag har haft med honom sen dess har varit helt underbara, jag tror inte att jag kan hitta ett enda fel på honom, han är helt perfekt.
Jag önskar bara att min pappa skulle få träffa honom dom skulle älska varandra, dom är så lika liksom.
Jaja nu tänker ni som kände min pappa är han lika galen som honom och svaret på det är JA!
 


Efter bara 1½ år tillsammans gav han mig den finaste dottern man kan önska sig.
Så med detta vill jag bara säga:
När man tror att allt rasar slår drömmen in!

 

Ja pappa det ordnar sig faktiskt som du alltid sa.

Ta vara på era nära och kära för ni vet inte hur lång tid man har varandra
Älskar er!



Puss å kram

sjuk

Halojsan!

Jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen i helgen har det varit hur mycket som helst så jag har tyvärr inte hunnit sätta mig ner och skriva.
Det kommer nog inte bli så mycket sagt nu heller tyvärr, jag har gått å fått feber.
Igår var vi på 50-års fest för Lena hur kul som helst, har lite bilder som jag tänkte sätta in sen när jag mår bättre.

Jollan mår bra iaf och det är ju huvudsaken, hon är så snäll mot sin mamma, när jag mådde jätte dåligt inatt så sov hon åtta timmar hon är väl bara för duktig för att vara så liten.
Sen var hon världens duktigaste och snällaste och sötaste bebis igår jag verkligen älskar att visa upp henne, det fanns ingen igår som inte tyckte att hon var söt och man såg att alla verkligen menade vad dom sa.
STOLT MAMMA!!

Kommer bilder sen som sagt

puss på er sålänge!

RSS 2.0