Vintern rasar tralla lallala;)

Haft en helt underbar kväll med Jolines bästa kompis från dagis och hennes familj:) tusen tack!!! Vi började med en härlig grillning och barnen lekte och hade kul under tiden:) dom leker verkligen jätte bra!! Avnjöt jätte god mat och snart va det dags att traska till majbrasan:) Tog promenaden hem igen och sen va det dags att ta bilen hem, joline började bli riktigt trött. Men just nu vill hon inte sova:( lediga imorrn och då hoppas jag att vädret är med oss!! Skulle vilja hitta på nåt. Danne jobbar ju tyvärr till kvällen:( men jollan å jag lyckas nog sysselsätta oss!! Hojta till om nån är sugen på att hitta på något!! Nä blir nog film nu... Puss på er!!


Mina Sandaler minsann....

Idag är det måndag och sista dagen i april. Herregud vad fort det går. Maj är en månad som jag gillar väldigt mycket, solen skiner nästan varje dag så man kan hitta på massa skoj:) den 21-23 maj drar tjejgänget till Astrid Lindgrens värld som vi gör varje år:) men denna gång sover vi över i stuga två nätter bara för att det är så mysigt och underbart att komma iväg lite bara vi flickor:) det är alltså mammi/mormor, Ronja, Cissi, jag, joline & Alice. Towe var med förra året oxå men är lite osäker hur det blir i år. Har inte riktigt hört det. Men kul är det iaf:) lite försmak på semestern. Jag ligger faktiskt i sängen fortfarande bara för att jag kan;) Danne gick upp tidigt å jobbade och joline campar:) nä men upp å hoppa och iväg till affären! Ska fixa till coleslaw (stavning) till grillningen ikväll. Vi ska bort till en dagis kompis till joline ikväll och grilla å se majbrasan:) ska bli riktigt mysigt!! Joline har sagt att hon ska ha sina röda madicken sandaler ikväll! För det hade madicken så det så;) nä ta tag i livet nu. Puss på er!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200567207.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200567207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200567333.jpg" class="image">


Barnlediga!

Japp det är just vad vi är nu:) Joline åkte ju till husvagnen så Danne & jag har en kväll för oss själva... Mys!! man behöver ju det oxå ibland trots att jag älskar varje minut med joline<3 vi är precis färdig duschade efter lite jobb ute i stugan och en film har åkt på. I sängen sitter vi nu med varsin tallrik med lite jordgubbar, melon, Vindruvor, grädde & choklad mmmm.. Lyxa till det lite på söndan;) jag känner att jag kommer somna tidigt då jag bara sov till kl 10 efter att gått av jobbnatt kl 07.00 men är ju skönt att vända tillbaka dygnet direkt;) nä film nu!! Puss på er!!


Stugan hjälper oss in i vårt nya liv:)

Sitter just nu i solen och har det oförskämt bra:) Jag kanske inte har sagt innan att vi har fått tag i en mysig liten stuga Straxt utanför Berg som vi hyr. Trots att vi bara åker lite över en mil hemifrån så släpper allt. All oro, magvärk och alla dumma tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud;) Joline älskar att leka här ute och håller på i timmar med allt möjligt:) hon har ju såklart fått en liten lekstuga som hon älskar oxå. Vi tre kommer ha den bästa sommaren! Och jag hoppas självklart att det är många som vill komma å hälsa på oss över en grillning eller fika:) vi har allt en liten gäststuga oxå ifall man får sovgäster:) den är lite å fixa i just nu men det tar vi snart!! Just nu sitter jag och tittar på min älskling som sätter ihop en tv antenn. Så duktig så. Joline åkte precis härifrån då Ronja kom och hämtade henne för en natt i husvagnen med henne, mormor & morfar:) hon älskar husvagns livet, tur att mamma å dom har säsongs plats bara par mil ifrån våran stuga.... Nä nu väntar vi in Cissi, Kalle & Alice då Kalle ska ge Danne ett handtag uppe på taket;) tack för mig. Puss på er!!


Trötter?! Ja det är mitt namn det;)

Gick precis av mitt nattpass och inatt va det tungt! Inte just för att det var jobbigt utan bara för att mina ögon var fruktansvärt tunga och tankarna efter sängen smög sig på mer och mer. Tycker inte om när jag blir så där rackarns trött. Timmarna går sakta då:( men nu ligger jag i Jolines "myshörna" som hon kallar det som är under hennes säng:) ja hon har ju en sån där säng med typ koja under ni vet;) så där brukar jag sova när jag kommer hem. För Danne och Joline sover i vårt sovrum. Intressant fakta? Hmm kanske inte så är väl lika bra att somna. Hoppas på skapligt väder så vi kan åka ut till stugan å fixa lite:) Godnatt!!


Länge sen sist....

Det var verkligen länge sen jag var här... Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva. Har faktiskt inte heller haft behovet. Jag är ju en skrivande människa. Allt jag känner, tycker och tänker faller ner i ord och det är i mina ord jag uttrycker mig hur illa jag än stavar, formulerar och skriver;). jag kanske gör en del glada men tyvärr även ledsna:( jag är en "plump" person som ibland öppnar munnen och tycker till innan jag har tänkt. Vilket gör att det mer än ofta blir missförstånd och problem. Men sån är jag och jag har jobbat på det och gör det fortfarande. Men ibland vill jag säga så mycket, få fram allt på samma gång att jag helt enkelt plockar fram det i fel ordning och kanske ändå i slutet glömmer det som var viktigt. Ja ja!! Men hallå ett år sen jag skrev här, ja ett år å lite till;) men nu känner jag att det är dags att skriva av sig lite:) hur länge jag kommer att göra det återstår att se;) Så just nu då? Jo tack livet rullar på det är jävligt mycket uppförsbacke i kraftig motvind med både det ena och det andra som sätter käppar i hjulet för att man ska kunna vara lycklig fullt ut!! Men det är oxå medvind i en lång härlig nedförsbacke:) livet ler åt mig med mina två bästa. Min Danne och min Joline. Vi tre är dom tre bästa tillsammans och så kommer det alltid att vara. Det är jag helt bombis på;). Men annars: jobbet går bra, jag trivs hur jädra bra som helst:) ja just det, va ju ett tag sen sist så jag har ju faktiskt nytt jobb för er som inte vet! Nu knegar jag på natten och det passar mig helt perfekt då jag hatar att gå upp på morgonen och älskar att få mycket gjort på natten:). Men Tillbaka till familjen, Joline våran älskade lilla tös växer så det knakar!! Herregud snart är hon fyra år... Eller ja i november iaf, men tiden går ju så himla fort. Hon är den bästa unge man kan önska sig och hon gör verkligen min dag med sina härliga kommentarer och fantasier:) Danne är ju oxå en som gör min dag. Han och jag har fortfarande lika starkt band till varandra och ju mer motgångar vi möter under vägens gång blir vi bara starkare och starkare ( men våran kärlek till varandra har aldrig någonsin satts på prov). Mitt liv just nu: jag vet vad jag har och jag vet vad jag vill. Så med detta kan jag leva mitt liv tillsammans med dom jag älskar<3 för det är dom som är värda något. Dom som finns där för mig, Danne & Joline. Å därmed tackar jag för mig för denna gång i detta flummiga inlägg. Men det är ju sån jag är gilla det eller ej;) Puss på er!!


RSS 2.0