En lång dag

Idag har det varit en lång dag, men jätte skön. Jollan och jag åkte och hämtade mamma i Tallboda och sen begav vi oss in till stan för att träffa Cissi. Vi tog en sväng i trädgårdsföreningen och Cissi kollade på smultronplantor. Hon planterar för fullt. Bli nästan lite avis. Så tråkigt att ha balkong kan inte plantera då, gillar inte att hålla på och plantera i krukor, land ska det va.
Vi tänkte ta en fika på stan men lyxhustrun Cissi var ju hungrig så mamma och jag banga inte på en macka med laxröra på Santini (tror jag det hette).
Jollan fikade för fullt oxå, idag på fikat serverades äpple/päron purè alltid lika uppskattat:)
Idag har Jollan ätit väldigt mycket. Jag ammade först på morgonen och förmiddagen och sen när vi kom upp på riktigt så åt hon banangröt. På stan så åt hon fruktpurè och på eftermiddagen biffstoganoff (purè såklart). Sen ammade jag en liten sväng och nu när hon skulle sova för natten vid tio så drack hon godnatt välling. Låter kanske mycket, men jag har en hungrig liten tös och jag försöker trappa ner med ammningen och få rutiner på maten och idag har det gått riktigt bra:)

Sen så blev det att åka ut till Tallboda, Danne jobbade sent idag så det är så tråkigt att gå hemma och i Tallboda har vi alltid något att göra. Älskar att åka ut till mamma så skönt. Jollan fick hoppa i badkaret och det gillade hon verkligen, plaska som tusan så jag blev helt blöt. Mamma stod och fota för fullt men Jollan skrattade massor men sen när kameran kom, allvarliga minen. Sånt är livet men skoj hade hon iaf.

Tyvärr så glömde jag kameran där ute så ni får inte se några bilder från dagen men sätter ut det imorrn istället.

Ja imorrn så har jag lite och göra. På förmiddan så ska jag åka ut till mammas kompis Marie och hälsa på. Sen klockan fyra ska jag åka till Falerum med Ronja för hon ska kolla på skor där.
Men jag hinner nog titta in här en sväng ändå.

Nu ska jag städa undan lite här hemma.

Puss på er!

Nu är det snart läggdags!

Jag har kommit underfull med att man alltid får tänka sig för vad man skriver här på bloggen, för alltid är det någon som missuppfattar något som jag tycker är helt glasklart. Jag har inte fått några spydiga kommentarer men på ett eller annat sätt så är det någon som lägger sig i och klagar på något man skrivit.
Men det här är min blogg. Mitt liv och jag betämmer helt vad jag ska skriva punkt slut.

Nu låter väl jag säkert skit sur över något men så farligt är det inte jag blir bara trött ibland på att folk ska lägga sig i hur man lever sitt egna liv. Men slut pratat om det.

Min dag har varit helt okej, solen har ju varit super skön. Vi åkte till Maxi en sväng innan dopmötet och köpte en balkong matta, som kommer bli helt perfekt. Sen blev det att gå till toys r us en sväng så Jollan fick busa lite med leksaker. Hittade en skit cool cykel som vi ska köpa till lilltjejen, man har den i tre stadier, först sitter man i en stol och jag håller ett handtag bakom som en vagn nästan och hjälper till och svänga å så, sen när hon blir lite äldre så tar man bort handtag och fotstöd så hon kan åka själv och tillslut tar man bort allt runt omkring som hon sitter i och då är det en helt vanlig trehjuling. Och den va supersnygg oxå. Så den blir det sen.

Dopmötet gick jätte bra. Det kommer vara en familj till som döper sitt barn samtidigt som oss och dom verkade jätte trevliga. Vi kände igen varandra massor men ingen av oss kunde komma på vart ifrån. Så jäkla jobbigt när det blir så.
Vi valde två salmer ihop och sen så ska min kusin Sara sjunga oxå om hon fortfarande vill såklart. Ska ringa till dom imorn. Prästen var super trevlig, jätte lätt att ha med att göra. Så det här kommer bli ett toppen bra dop. Lite skillnad på gäster, den andra familjen hade 15 gäster och vi har cirka 65 stycken. Jollan är poppis:)


Nu ska jag gå in å gosa med Danne innan han somnar:)

                                       Puss på er!

Måndagen här!

Idag är det måndag igen då och Danne är på jobbet. Men han kommer hem om en timme ungefär jobbar 6-13 på måndagar. Skönt för då hinner vi hitta på lite:)
På schemat idag är dopmöte klockan 17:00. Då får vi se om vi är själva i kyrkan just då eller om nån mer döps, hoppas att vi är själva. Jag vill ju att min kusin ska sjunga, så hoppas att det går bra.

Innan så kan det bli så att vi åker till Maxi en sväng för att köpa balkongmatta. Det är bra när Jollan börjar röra på sig, vill ju inte att hon kryper ut på ett smutsigt betong golv. Sen vill jag få i ordning med lite blommor och sånt. Men får se hur mycket vi hinner.


Ikväll blir det träning tror jag. Måste hålla igång nu kan ju inte visa mig i sommar annars, måste bli lite fastare så är jag helt klart nöjd. Har gått ner fyra kilo av mina tio som jag hade som mål. Det  här går bra faktiskt:) Inte långt kvar tills vikten är där jag vill ha den. Sen ska det bara sitta fast på kroppen oxå och inte bara hoppa omkring:)

Jollan är ju bara så mega söt, hon börjar förstå hur hon ska krypa nu. Benen är ihop som dom ska och armar precis rätt, sen har hon fått in en riktig gung, snart sätter du det gumman!

                           Puss på er!

En skön söndag!

Imorse när jag vaknade så kände jag mig inte helt pigg direkt. Super trött och kroppen var lite halvskakis. Dricka alkohol är så överskattat. Det har varit bättre att ha varit nykter i över ett år. Det är kul på kvällen men sen dagen efter är det bara jobbigt, speciellt när man har en liten tös som vill leka:)


              Mina älsklingar söndagssoftar lite:)

Det blev lite sofftis i sängen ett bra tag, kollade på talang 09.
Sen skulle Jollan få gröt för första gången och idag serverades banangröt. Hon åt ju självklart upp allt i tallriken:)
Så kul att ätandet går så bra. Kommer nog inte vara några problem att sluta amma sen.


                                               Mums!

Ja vad som händer idag har vi inte riktigt klurat ut än, men en lång promenad blir det iaf.
Sen så ska jag hem och göra storkok åt Jollan med kött och grönsaker. Så bra att frysa in. Har fått hem potioner med äpplemos av mormor som hon gjort själv för den var oxå populär av snuttan. Jollan är ju helt tokig i frukt. Hur bra som helst hoppas att det håller i sig bara:).

Danne ringde precis, han var uppe i centrum och det var fullt med poliser där. Tydligen så hade några försökt råna Ica.
Vilka människor det finns, mitt på ljusa dan bara. Nötskal säger jag bara.

Nu ska jag busa med lilla tösen som sitter här i mitt knä:)


                Nu är det inte långt kvar tills hon kryper iväg:)

                                               Puss å kram!

Och hur var lördagen då?

Ja igår så vaknade vi med ett strålande solsken utanför vårat fönster. Vi åkte ut till mormor för det var Slaka marknad. Jätte mysigt, Fanns inget att köpa men mysigt att bara gå runt en sväng och njuta av det underbara vädret.
Danne och Jollan gjorde lite olika spel, Fiska ankor. Först försökte Jollan få tag i alla ankor men tillslut satte sig en på kroken. Hon fick välja i en låda bland massor av saker, Jag trodde hon skulle ta en gosedjur men nej då en stor boll fick hon tag på. Sen så vann Danne en jätte stor mjuk blomma till lilla tösen oxå.



                     Det var lite bilder från Slaka marknad!

Vi gick hem igen och mormor bjöd på raggmunk. Jag trodde verkligen inte att jag tyckte om det men det smakade riktigt bra. Åt massor så man nästan mådde illa:) Ja vi satt och solade ute på altanen där, den är ju helt underbar.

Sen var vi tvungna att åka hem för jag skulle ju iväg på fest i Motala på kvällen. Danne, Henke och Ronja körde mig och Lovisa dit, så snälla. Och Henke var så snäll och kom och hämtade oss sen på natten oxå. Ronja följde med honom som sällskap för det är ju en bit att åka, lite halvtråkigt.


            Bilfärden mot Motala!

Men fy fan vad jobbigt det är att åka ifrån Jollan, tårarna var inte långt borta. Men visste ju att Danne skulle ha henne hela kvällen och hon är ju så pappig så det är ju inga problem.



Ja förfesten var super skoj. Alla va super härliga som var där. Vi sjöng karaoke och snackade en massa skit. Det var fler där i min ålder som hade barn som var en månad äldre än Jollan bara. Så då fick jag prata lite bebis oxå. Blir ju lätt att man gör det, för det är ju min vardag liksom:)




                Vimmelbilder från förfesten!

Sen blev det att gå ut på Harrrys som precis har öppnat sin uteservering. Jätte stort var det så helt okej, men jag har verkligen inget utbud att vara ute på krogen utan mig älskling känner jag, tröttnade väldigt fort. Ringde efter Henke så dom kunde komma och hämta oss. Det stänger redan två i Motala, men räcker på långa vägar.



Som tur så hade Linda sin hårsallong runt hörnet så vi gick dit så jag kunde pumpa lite. Det började bli fullt liksom:)
Men fy fan vad jobbigt det är utan pump, min har gått sönder.



Vi stannade på MAX och åt innan vi åkte hem, det smakade bra. När jag kom hem så sov Jollan så sött. Hon hade fått godnatt välling så hon var super mätt och sov jätte skönt enda till halv nio imorse.

Det var allt för lördagen.

                       Puss på er!

Så hur har helgen varit?

Min helg har varit full med äventyr. Vi började med att gå upp skapligt på fredagen för att åka och stor handla på City gross. Det blev Cissi, jag och Jollan. Jollan var så duktig, hade henne i en kundvagn med en sån där stol på. Där satt hon å snacka under hela rundan inne bland all mat. Så nu är kyl, frys och skafferi fyllt igen. Då slipper man laga soppa på en spik:).

Det blev att åka hem en sväng och även Cissi följde med och hon satt och lyssna på musik och dansade och sjöng med sitt gudbarn. Sen skulle jag komma och dansa mot dom, Cissi felbedömde läget så Jollan och min panna drog i varandras. Men lilla tösen såg bara snopen ut så ingen fara där. En riktig hårding har man till dotter.



Vid två hugget så hade vi lovat Ronja att gå på Ikano för hon hade massor att köpa, men när vi väl var där så hittade hon ingenting som passade. Det var mer jag som hittade saker. Så jag köpte tre par skor på sko punkten, min älsklingsaffär. När man är nere så åker man dit och handlar en jävla massa skor:). Det hjälper jag lovar.
Sen så blev det att köpa en rosa kort jacka till mig. När vi var inne på Åhlens så skulle jag gå fram till flickkläderna med Jollan, då går vi igenom pokjkläderna först. Lilla tjejen drar tag i en röd tröja som det stod Rock Baby på, hade jag nåt val? Nopp tjejen släppte inte tröjan så det fick bli den med en cool sharf till. Men snart får jag passa mig med att hon får vad hon vill få då kan det bli jobbigt, är en bestämd tös jag har med att göra, även att hon snart är bara 6 månader så vet hon vad hon vill:)
Men det är bra tycker jag, det kommer man långt på bara man uppfostrar det på rätt sätt.


Kan man bli gladare för sina nya kläder som hon själv har valt:)

Denna kväll slutade med att jag somnade brevid Jollan och Danne i soffan, med alla lampor tända. Klockan fem typ så vaknade vi, Jollan käka lite och sen fortsatte vi sova.

                                    Hej Svejs!

Vilket härligt väder!

Idag har verkligen vädret varit helt underbart. Jag åkte iväg ungefär klockan 12 till mormor för att ta en tripp till Maxi.
Jollan var hemma med Danne. Men kom hem vid två igen och tog en skön promenad vid ån med mina älsklingar. Solen sken så varmt och skönt så det blev att gå i linne:)

Klockan fyra skulle jag vara på soc på möte. Jag har ju varit kontaktperson i tre år nu till en helt underbar tjej. Men nu är mitt uppdrag avslutat. Tråkigt men ändå skönt för jag hade inte riktigt tiden tyvärr. Men dom tre åren har varit jätte bra. Men vi är ju självklart vänner. Och jag finns alltid här det vet du tjejen!

Det blev att ta en sväng till Biltema för Jollans vagn har gått sönder lite. Men imorgon ska jag ringa till företaget där dom säljer dom vagnarna. Ska kolla om man bara kan köpa nya delar. Men tror tyvärr inte det. Men då får vi köpa en ny. Sånt är livet. Man kan ju inte gå med trasig vagn liksom. Livsfarligt.

Jollan vaknade precis av en mardröm tror vi för hon grät så mycket. Riktigt grät, tårarna bara sprutade. Så nu har vi kunnat lugna ner henne lite. Men det tog ett tag. Många danser, sånger, bada fötterna i handfatet osv. Tur att man vet vad lilla tösen gillar:)

Nu ska jag ta något att äta, lite sent men har inte blivit av innan.

Imorn blir det City gross med syrran och mormor kanske skulle med oxå.





Puss på er!

Att en förälder kan betyda så mycket!

Ja det är ett viktigt påstående. En förälder är verkligen allt för ett barn. Även om ett barn kanske inte visar det precis när det föds. Men frågan är ju hur en förälder kan skita i sitt barn som dom själva har valt att föda till jorden. Okej det kanske är mamman som föder barnet till jorden, men vill inte pappan så ska han fan inte ha sex utan kondom.

Daniel är den mest underbaraste pappa man någonsin kan önska sig. Att han är en så underbar pappa kan kanske vara för att han själv aldrig har haft en egen. Någon att hålla om, någon att kalla just det ordet PAPPA!
Han visar det sällan och pratar nästan aldrig om sin pappa men ibland kommer det över honom, speciellt när han blivit pappa själv. Här om natten satt han och tänkte mycket och undertiden skrev han ett brev till sin biologiska pappa. Ett brev som han inte kommer skicka, men ibland så är det bara skönt att skriva av sig allt hat och fösöka gå vidare. Jag har fått tillåtelse att skriva brevet här.

Jag hatar dig. Jag känner inte dig. Jag vet inte hur du ser ut och jag vet inte hur din röst låter. Jag vet inte om du är snäll eller elak. Jo eller elak vet jag att du är din jävel. Jag fattar inte hur man kan skita i sitt barn, något som kommer från en själv. En bebis, en av dom finaste sakerna som finns, som inte alla kan få. Du fattar inte vad du har gått miste om. Du har en son som blivit 23 år.
Som i 23 år aldrig fått kalla någon för pappa, eller som har fått säga som alla andra att farsan och jag ska göra det.
Jag har själv ett barn nu och jag skulle hellre ta livet av mig än att lämna henne. För skulle jag vara tvungen att leva utan henne skulle det vara samma sak som att vara död. Men du din gubbjävel du vet ju inte vad du har gått miste om, du har gått miste om en son i 23 år men det skiter väl du i för det har du ju gjort i 23 år innan. Undrar du aldrig hur jag mår?
Är jag frisk? Knarkar jag kanske? Super jag? är jag doktor, polis eller arbetslös?
Eller vad gillar jag för musik?

Jag fattar inte att någon som du, någon som jag inte känner och har aldrig träffat kan få mig att känna mig så jävla ensam, misslyckad och tom. Ett par dagar om året sätter det sig i huvet på mig och jag blir så jävla deprimerad sen sitter det kvar ett tag. Jag har inte sett dig på 23 år så hur kan du ditt as påverka mig så mycket?
Jag hatar dig så grymt mycket det gör jag verkligen, det är så mycket hat.
Så mycket som jag har emot dig går inte att beskriva i ord. Jag är snäll och trevlig men dom sidorna har jag verkligen inte ärvt av dig.

Ja somsagt du har ett barnbarn nu och jag kommer göra allt för att hon aldrig ska behöva må som jag. Jag kommer alltid finnas där för Joline, till 200 %. Hon kommer aldrig vara ledsen för att hennes pappa inte kramar, pussar eller gosar med henne. Någon som hjälper henne med allt. För jag är inget jävla svin som du. Jag älskar mitt barn. Likaså Jenny min flickvän som du aldrig kommer få träffa, hon är den underbaraste i hela världen och jag är så kär i henne. Jag älskar henne så jävla mycket, jag vet att vi är skapta för varandra. Det handlar om kärlek och känslor men det kan väl inte du nåt om din kalla jävel. Du vet att jag bor i Sverige, du vet att min mormor är bekant med en släkting. Det är bara att lyfta luren och fråga om mitt nr. Du har ju bara haft 23 år på dig. Jag hoppas verkligen inte att du hoppas på nåt lyckligt
" tv slut" där jag söker upp dig. Gråt gråt, snyft, snyft. åhåh. Å du kommer med nån dålig bortförklaring om hur du inte vågat kontakta mig. Jag hatar dig verkligen så jävla mycket. Jag tror nog att jag skulle ha ihjäl dig för alla år jag inte fått kalla någon för pappa. Jag känner inte dig så det skulle ju kännas som att ha ihjäl första bästa man möter på stan.
Hoppas du har ett skit liv. Hoppas Gud straffar dig.....

Med det här vill jag bara säga att ta vara på dom ni älskar eller dom som du själv har valt att ta till världen.
Vad är egentligen sämst. Att ens pappa finns men man aldrig har fått träffa honom eller att ens pappa har älskat dig över allt annat under den tiden han fanns men du är han död?

Jag älskar Daniel så mycket och jag älskar att se hur han är med sin dotter. Helt underbar.
Han vet iallafall vad ordet PAPPA betyder.


Begravning!

Så nu var morfars begravning bokad. Det blir den 19 maj om jag minns rätt.
Jag gillar inte att han ska ligga så länge i kylrummet, tänk så kallt. Men det känner väl inte han men det känns ändå väldigt jobbigt. Men mycket mer kan man inte göra. Det var många begravningar nu så det fanns inget tidigare.

Men jag kan lova att han ska få den finaste begravning han kunde önska sig. Det blir en stilla begravning med dom närmsta i ljusets kapell för något större ville han inte ha. Men dom blommor han får av oss ska jag se till att dom är helt underbara. Men det vet jag att dom kommer bli för det är faster Lotta och Lena som gör buketterna och dom är jätte duktiga.
Men du slipper inte mig Lotta jag ska allt stå med ett vaktande öga och kolla er undertiden så allt blir rätt:)


Ljusets kapell är en otroligt fin byggnad. I begravningens
mörka stund så blir den i detta rum så ljus och vacker.
Sen när den fylls med blommor i alla färger, sång och
av människor som älskar varandra så rinner tåren på
din kind av sorg och kärlek.


Sen så ska han få vara i den helt underbara Asklunden i Slaka. Det är ett jätte fint smideträd som dom hänger ett blad i smide med namn och datum. Sen så har man en plats där det ligger en sten med ens nr på. På det sättet så vet man verkligen vart dom ligger fast det inte är någon gravsten som man behöver göra iordning.


Se så fint det är. Ni ser det svarta smideträdet längst
bort till vänster. På muren står det alltid fullt med
blommor och sen är det en rinnade bäck nedanför.
Där kommer du att ha det bra morfar!

Jag hatar ju stället min pappa ligger på, det har jag gjort redan från start. Men dom andra ville ha honom inne i stan i minneslunden. Men jag känner inte att han finns där. Så det blir inte att jag går dit så jätte ofta. Det känns mer som han är med mig på andra ställen än där. Jag hatar att jag inte kan gå någonstans där det så Magnus Edlund. Jag vill ha en bekräftelse att han ligger där.

Ja hur har dagen varit?

Ja min dag har varit helt okej. Jollan och jag var hemma på förmiddan och tog det lite lugnt. Busade lite, Jollan älskar att ligga på täcket på golvet och busa. Det märks att hon blivit äldre hon vill göra så mycket annat nu. Hon vill inte sova på mitt bröst längre, nu ska hon ligga själv i sängen, fast jag måste hålla hennes hand. Hon kan ligga i nästan en timme ibland på sitt täcke och bara busa med alla hennes leksaker. Då får man lite gjort, helt underbart. Man är liksom inte lika bunden längre. Hon börjar friskna till lite nu oxå. Jag har matat henne med flaska hela dagen för hon har varit så snorig så hon har tyckt att det har varit jobbigt att amma. Men senare på kvällen så ville hon tutta lite. När hon var mätt och belåten så spydde hon ner hela mig och henne. Att det kan komma så mycket från en sån liten tjej.

Ja jag och Jollan åkte in till stan med Cissi en sväng idag för jag skulle kolla vad jag skulle köpa för dopminne från Danne och mig. Det blev ett silverhjärta som det står Älskad på som sitter i en silverkedja. Jätte sött.
Det blev ju självklart att knalla till Steves för en toast, älskar dom så mycket. Towe var även med och tog en fika med oss. Mysigt! Jollan fikade för fullt två majskrokar å lite vatten, mums:)

Jag tog svängen förbi Tallboda innan jag åkte hem för mamma var så Jollan sugen. Att man kan få sånt sug efter sitt barnbarn som hon får är helt underbart.

Vi kom hem vid nio ungefär och då hade inte Danne kommit hem ännu så jag ringde honom, han sa att han var hemma om några minuter. Klockan gick och ingen Danne. Den blev tio och jag började verkligen undra vart han var eftersom han sa att han snart var hemma. Mobilen var upptagen hela tiden. Jag satt som sagt helt nerspydd och Jollan lukta inte heller nåt vidare. Så jag tvätta av mig och klädde av snuttan. Sen tillslut kom han hem. Då hade det lilla puckot suttit här utanför och pratat i telefon. Jag hatar sånt jag hinner ju i princip ringa ambulans, polis och brandkår. Ja vet, lite väl orolig men sån är jag, hellre för orolig än att inte bry mig alls. Det har jag nog ärvt av min farmor och morfar dom två är/var lika dana. Alltid lika oroliga.

Men vi slutade kvällen med ett bad för lilla snäckan och bums i säng. Nu sover hon så sött i sovrummet och Danne ligger och snarkar här i soffan. Så söt:)

Hoppas ni har haft en bra dag!

                             Puss på er!


Soft dag slutar med tränningsvärk

Idag så har Jollan och jag varit hemma och tagit det lite lugnt. Hon är ju inte helt kry så vi låg länge å myste i sängen.
Jag älskar att ligga och mysa i sängen med Jollan på morgonen, hon är så seg den lilla tösen, sen är hon så gullig när hon ligger där i sin blöja å snackar:)


Jollan är helt tokig i mobiler så när Danne var och klippte sig igår så
passa jag och Jollan på att gå till Brio och handla en. Jätte fin lila/rosa
blank. Men ska kolla på toys`r`us om dom har nån bättre för den här
spelade så tråkigt.  Jollan ringer för fullt.


Vid fem ungefär så åkte Joline och hälsade på moster Cissi lite medan jag skulle träna. Jollan hade visst skrikit riktigt mycket. Men hon har börjat skrika jätte högt när hon är trött, hon gråter inte utan hon är riktigt förbannad. Men när man inte kan prata så måste man ju säga till på nåt sätt. Det tråkiga var bara att jag hade glömt att säga till Cissi att hon hade börjat med det. Så lite panik fick stackarn där hemma. Men det är väl bra träning tills dom får knodden:)

Nu sitter jag med träningsvärk och är helt slut i kroppen. Det var ett tag sen jag tränade nu. Det har varit så mycket annat så det har varken funnits tid eller lust. Men idag kom jag, Ronja och Lovisa iväg. Lovisa tränar ju typ fem gånger i veckan och är skit duktigt. Jag skulle vilja gå mer men det är svårt att få tiden att räcka till, Danne jobbar ju så sent på kvällarna:(

Det blev att göra kyckling i gröncurry med ris ikväll. Det är ju så jäkla gott och smidigt. Det är kul att Ronja gillade det så mycket när jag bjöd på det så Benke har fått lära sig hur man gör det hemma.

Nu ska jag hoppa in i dushen, sen ska jag gosa med familjen. Jollan sover men Danne är ju vaken.

Ha det så jätte bra nu

                        Puss!

varför oroar man sig alltid över pengar?

Ja pengar är då något man alltid oroar sig över. Jag har suttit typ i två timmar nu på kvällen och räknat föräldrapenning fram och tillbaka. Man måste ju spara in på dagar för att inte Joline ska behöva börja på dagis direkt när hon är ett år. Tycker så synd om dom små barnen som blir bort lämnade så tidigt. Men nu har jag suttit och planerat och då kan jag vara hemma till januari 2010. Sen får vi se om Danne kan vara hemma nån månad. Det blir nog lite lagom för Jollan att börja på dagis i februari, då är hon 1 år och 3 månader. Hon kommer ju självklart inte vara hela dagar eftersom Danne är ledig på torsdagar och slutar ett på måndagar. Mitt schema vet jag ju inte hur det kommer se ut eftersom jag är vikarie. Men ska försöka få nåt fast jobb. Men det är ju inte det lättaste i dagens samhälle:(
Sen kan man ju hoppas att Jolines super snälla mormor kan hämta nån dag då & då. Nejdå ingen pik mamma, bara om du vill:). Men Jollan är ju helt tokig i sin mormor, hon ska vara hos henne hela tiden om hon själv får bestämma.

Nog med beskymmer, egentligen är det inga beskymmer det är bara jag som tänker så mycket. Stavar man beskymmer så? inte en aning ibland är jag så jäkla dålig på att stava. Men det är ju jag liksom. Inga stavfel ingen Jenny:)



                         Natti natti!

Söndagen över igen!

Idag har det varit söndag hela dagen men det har inte känns som det, typ torsdag eller nåt. Det är för att Danne har jobbat hela helgen och sen så blev jag lite vecko vild av att sitta på sjukan hela veckan. Men söndag somsagt och imorgon är det måndagen den 20 april och det är lilla mormors födelsedag.
Mormor och jag var och handlade på Maxi i förmiddags så hon kunde göra en härlig smörgåstårta tills imorgon. Mums:)
Jollan var jätte duktig inne i affären sen blev hon lite sur när det var dags för bilen igen. Förut älskade hon att åka bil, vi hann knappt åka ut från parkeringen innan hon somnade. Men nu har hon blivit en stor flicka å vill inte alltid sova och hon vill inte sitta där bak själv. Vi har ju airbag där fram så har inget val. Men vi har ju planer på en ny bil som vi får ta bort airbagen på i sånna fall. För det är så jobbigt att åka själv med henne när hon är tok ilsken där bak. Jag hade henne en snabbis där fram förut när hon var arg och då satt hon och skrattade hela tiden. Men så får jag inte göra fy jenny! 

Ja sen blev det att ta en tripp till lillebror i Vimmerby som planerat, åh vad sugen jag blev på Astrid Lindgrens värld då. Måste åka dit nästa sommar för den här sommaren är nog inte Jollan så jätte intreserad.
Han bodde jätte mysigt i en stuga. Lite uttråkad var han. men mest bakfull:) Lilla pojken hade varit ute och gjort Vimmerby osäkert igår kväll/natt. Men kul hade han haft. Jag har oxå varit och festat där, skit skoj:)

Nu ska jag plocka iorning lite här hemma för Jollan och Danne sover. Jag har inte fått lämna ifrån mig Jollan så mycket idag. Hon är riktigt pipplig. Mamma tror att det är tänder som spökar. Det trodde vi för länge sen men sen la det sig men nu har det börjat om igen med lite feber och en rinnade näsa och en allmännt tjurig dotter. Men älskar henne så mycket så jag kan gå å bära på henne hela tiden men man får ju inte så mycket gjort då tyvärr.


      Annandagpåsk hemma hos Dannes mormor!

                                                Natti natti!

Tiden går framåt

Tiden går bara framåt fast det känns som att jag själv står still och trampar. Många känslor i kroppen just nu.
Jag tror att det är bra att jag var mammaledig när allt det här hände, fast ändå så hade det varit skönt att få jobba och få lite annat att tänka på. Men mitt tålamod hade kanske inte varit det bästa att jobba med barn just nu. Jag känner själv att mitt tålamod inte är som det brukar. Jollan grät sig till sömns igår, jag tror att hon hade lite ont i magen, efter att hon gråtit ett bra tag så fick hon en panodil sen så gunga jag henne i famnen tills hon somna. Min lilla ängel, längtar tills hon kan prata och säga till mig vad det är för fel så man vet.

Ja igår så packade Jollan och jag ihop våra saker och åkte ut till Slaka, där jag lagade lite mat till alla.
Alla är mormor, mamma, Cissi och Kalle. Jollan fick blåbär/hallon purè. Kan ha varit det hon fick ont i magen av.
Men imorse fick hon ut det iaf:)



Gunilla mormors syster och hennes man Pelle kom även på en fika hos mormor, jätter trevligt.
Efter lite mat och fika så blev det en promenix med mamma och mormor. Mamma var så sugen på att plocka blommor. Hon fick ihop en fin bukett med blåsippor och vitsippor:)
Så härligt med blommor och vår.


Vid fika bordet ser ni Pelle, Cissi, Kalle, Mormor, Gunilla & Mamma
                       Å lilla Joline såklart:)


Nu ska jag ta min lilla skrållan som ligger här brevid naken och börjar bli rastlös:)
Idag blir det nog att åka och handla med mormor för hon fyller imorgon. Sen tror jag att jag ska följa med mamma och Benke till Mattis och kolla hur han har det. Han bor ju en månad i Vimmerby för han jobbar nån stanns däråt kommer inte riktigt ihåg var. Men duktig är han. Han bor i en stuga helt själv. Stor kille. Nu är storasyster stolt över dig:)


                         Promenix ute i Slaka!

                             Puss & kram!

En stolt mamma!

Ja ikväll så blev jag en riktigt stolt mamma, eller det är jag varje dag men när lilla tösen gör framsteg så blir man ju så glad. Undertiden jag suttit på sjukhuset varje dag så har Danne tränat med Jollan. Så han sa till mig att titta och där satt hon helt själv. Så duktig hon var.
Det var super gulligt att se. Nästa steg är att hon ska ta sig lite bättre framåt. Nu ålar hon sig fram och tillbaka till ställen hon vill till. Men det ser ut som hon snart kommer på ett smidigare sätt. Hon gillar verkligen att prova sig fram.

Första dagen när jag var borta så hade hon saknat mig lite trodde Danne för hon hade legat på ena sidan täcket på golvet och när Danne kom ut från köket så hade hon tagit sig över till andra sidan där jag hade vikt en massa tvätt och inte hunnit lägga in det innan jag åkte. Men där låg hon och gosa med mina tröjor lilla skatten.
Nu ska inte mamma lämna dig så mycket igen. har saknat henne så mycket och har varit så splittrad hela tiden.

Se så duktig min lilla tös är:




Ser lite stökigt ut men man kan inte alltid hinna med allt tyvärr!

Jollan tycker att hon har blivit en stor tjej. Och hon är ju väluppfostrad såklart och vet att man sitter upp ordentligt vid matbordet. Även när man ammar:)
Hoppas ni inte är känsliga, för här bjuder jag på lite tutte:)


              Hon är ju bara för söt eller hur?

                                Puss & kram!

Att försöka få tiden att gå!

Idag när jag vaknade så kändes det så jävla lustigt i min kropp, har sovit skit dåligt hela natten. Även Joline har vaknat flera gånger. Jag har inte kunnat gråta fast man inte vill något annat. Det är bara så jäkla tomt, något saknas och det är morfar såklart.

Jollan och jag klädde på oss och åkte till Ikano för att träffa mamma, mormor, Ronja & Pernilla. På vägen hämtade vi även upp Cissi. Jag har självkart förstört lite pengar idag. På min lilla prinssessa. Köpte ett jätte fint vårset med byxa med kjol med en jätte söt t-shirt till. Sen kläder till dopfikat när hon döper sig. Just det ingen som tackat nej till dopet. Jätte skoj att alla ville komma. Men det blev några stycken.


Jollan i sina nya kläder i gammelmorfars säng. Där trivdes hon:)

Jag försöker hela tiden tänka på något annat, men morfars ögon är det som kommer i mitt huvud hela tiden.
Jag saknar honom så mycket redan. Susanne har en kompis som har lite kontakt med det övernaturliga och hon har pratat med henne lite om morfar. Nu är det säkert många som inte tror på sånt här, då är det bara att hoppa över några rader och skita i å läsa detta.

När morfar öppnade ögonen precis innan han lämnade oss så mötte hans döda lillebror upp honom på andra sidan och han blev så lycklig. Han träffade så många vänner och han pratade och pratade. Hon blev nästan lite trött av allt prat. Han var lycklig riktigt lycklig. Morfar hade så mycket att berätta. Hans begravning skulle gå i regnbågens färger det fick absolut inte vara med något vitt, det tycker han inte om. Och nog vet vi att han älskar färger det är bara att ta ett steg in i hans rum så märker man det:).
Det är så otroligt skönt att höra att någon kom och mötte upp honom. Jag tror stenhårt på sånt här. Kanske inte när alla pratar men Susannes kompis verkar helt otrolig. Då vill jag oxå säga att hon inte ens visste att morfar hade en bror som var död. Hoppas att jag inte har sagt helt fel nu Susanne och att det var ungefär så hon sa. Jag hoppas att få höra mer från henne.



Morfar sa att han skulle ta kontakt med oss när vi var redo.
Morfar jag är så glad att du fann ro och hittade tillbaka till släkt och vänner som du saknat.

Efter att vi varit på Ikano så åkte vi ut en sväng till mormor. Där Jollan slängde i sig hur mycket blåbär/hallon purè som helst. Sen så satt vi inne i morfars rum och tittade på en massa kort. Då ser jag att annonsen på oss från corren ligger i hans rum. Mormor sa att han har visat alla som kommit och skött om honom. Då har han sagt att det är hans lilla.
Han var verkligen helt tokig i Joline, självklart morfar så är hon din:)


                                 Mums mums!

                                  Puss på er!

Uno Svantesson vilken morfar!

Ja man sitter här och tänker tillbaka. Försöker minnas en massa minnen och det finns det ju självklart hur många som helst. Min morfar har alltid varit den bästa. Alltid lika snäll och omtänksam. Försöka smita undan en kram från honom var inte det lättaste, men det vill man ju inte heller. Men om man nu skulle glömma någon gång så fick man sig en tillsägelse om att man glömt något. Morfar har alltid varit den här som skyddar alla nära och kära. Och är man bortrest så så är luren varm av alla samtal från oroliga morfar. Han sa senast för två veckor sedan:
- Nu ska ni väl inte åka till Thailand nåt mer, ni vet ju hur det ser ut där nu,
ja just precis och det är det vi gillar. Men jag sa att vi ligger lågt med det, det är inget du behöver oroa dig för nu.

Morfar och jag har alltid haft en jätte bra relation. Han har hjälpt till med allt. Självklart har mormor det oxå.
När jag var en liten bebis så låg han där i hamocken (stavning?) med mig på magen. Det var en härlig sommardag så morfar hade bar överkropp och plötsligt blir han lite blöt. Hela hans navel hade jag kissat full. Men inga problem mamma fick hjälpa att torka lite.

Morfar är en otroligt duktig snickare, fin snickare är han. En dag hoppas jag att få ta över deras hus som han har byggt med sina bara händer. Jag och Daniel har fått hans ja till att starta vårat familjeliv där. Bara för några veckor sedan så satt Daniel och han och pratade om vad vi ville göra med huset. Men det måste ske noggrant och fint för annars kommer han och river ner tapeterna.
Men jag skulle med stolthet äga detta hus som han gjort och levt sitt liv där med familj och vänner.
Men mormor du måste fortfarande hjälpa mig med den underbara trädgården även om du flyttar ut sen:)

Vi är där inne i det varma rummet på sjukhuset. Mamma ligger och läser, mormor sitter och pratar, Pernilla hämtar kaffe, Susanne pratar i telefonen. Jag ligger bara i sängen brevid morfar och Johanna sitter vid mig. Då känner jag hur morfar öppnar ögonen och tittar på mig, Dom här dagarna har han öppnat ögonen lite då och då men helt borta och dåsiga har dom varit. Men den här gången tittar han på mig. Jag säger:
- Kolla vad han tittar på mig.
Mamma reser sig upp, nä jag tror inte han han gör det medvetet.
Men han tittade verkligen på mig och jag sa till Johanna ser du vad han har öppnat ögonen och hon såg det oxå.
- Tjena kompis sa jag, han vände inte bort blicken. Ja nog är han min kompis alltid fortsatte jag.
Sen såg han lustig ut och andades annorlunda. Mamma hoppade fram till honom och höll om honom.

Klockan tio över åtta torsdagen den 16 april -09 lämnade Uno Svantesson oss.
Vi kommer sakna dig något fruktansvärt. Men till dig fick jag iallafall säga Hejdå!


Tänk vad fort det går, det här kortet tog jag för knappt två veckor sedan.
                           Morfar du är allt!

Vid din sida

Ja här sitter jag uppe hos morfar. Han ligger fortfarande och sover så fint. Inte vill han vakna någon annanstans ännu.
Men morfar du ska ta den tid du behöver, vi sitter här hos dig tills du är redo. Jag försvinner inte från din sida.
Aldrig aldrig.

Ja vad mer ska jag säga, just nu känner jag mig som världens dåligaste mamma, men det är tur att Joline har en så otroligt bra pappa som tar väl hand om henne just nu. Det behöver hon. Men lilla Jollan är ju så trygg i sig själv så hon lider nog inte. Hon var uppe hos morfar en sista sväng idag och hon kan inte låta bli honom, hon vill klappa och känna på honom lite. Men nu ska hon nog inte komma upp nåt mer för jag vill inte ha min lilla tös här när det händer något för jag vet ju inte själv hur jag reagerar och då kommer hon undra vad som är fel.

Nu har jag nog inget mer att säga. Som det är står livet stilla just nu.

LEDSEN ARG RÄDD OCH RIKTIGT NERVÖS

Så rädd

Nu kom jag precis hem från sjukhuset. Jag har suttit där hela dagen och Jollan har varit med hela tiden. Men vid halv tio åkte jag hem med henne till Danne sen åkte jag tillbaka igen. Jag är livrädd att det ska hända något. Men vid halv tre kände jag att jag var tvungen att åka hem. Morfar sov så avslappnat och skönt. Han vill sova kvar ett tag till. Idag var den dagen då jag trodde att han skulle lämna oss men det gjorde han inte, han är inte klar ännu. Men hans kropp blir allt mindre och mindre och det går inte få någon kontakt. Men han sover och har det bra.

Min rädsla nu går bara inte att beskriva. Jag är livrädd för hur det kommer att bli. Hinner jag säga hejdå en sista gång eller har jag redan gjort det. Som det känns nu så har jag redan sagt hejdå till honom. Det kändes som att han låg så lugnt och skönt, känslan av att han kommer somna in och försvinna till ett ljusare ställe där han inte längre har ont.
Han har mamma vid sin sida hela tiden och det gör honom otroligt trygg det märker man.
Så han är inte rädd, det är jag nästan säker på.

Men har jag sagt till honom tillräckligt mycket att jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig?
Det vet man aldrig.
Men det har varit skönt att få vara hos honom och prata med honom fast han inte svarar men jag tror att han hör.
Jag hatar så mycket att jag inte fick säga hejdå till min pappa, att jag inte fick säga att jag älskar honom över hela mitt hjärta.
Det här är ett sätt att bearbeta en sorg med en annan. Men den sorgen som kommer över morfar kommer vara hemsk.
Min morfar har alltid varit den bästa, han har alltid ställt upp.
När jag inte ville gå till tandläkaren själv var han där, när jag inte ville gå till doktorn själv var han där.
När jag blev åksjuk på bussen var han där och hämtade mig. När vi var utomlands så var vi tvungna att ha en telefon så han alltid kunde ringa oss. Han har alltid varit med helt enkelt. Som om han vore min egna pappa ibland.
Jag vill inte att det ska ta slut, jag vill sitta och prata med honom på altanen igen.
Men det går inte han måste vidare. Dom drar i honom någon annanstans nu.

Morfar du ger mig och många andra ljuset.
Joline som bara är fem månader kommer minnas dig
för hon är helt tokig i dig.


Morfar med sin dotter, dottersdotter & dottersdottersdotter.
Ibland kan det bara hjälpa med en stöttande hand

okej!

Jag skrev nyss att jag inte hade nån ork, men va f.. jag tänker ju inte på nåt annat än morfar så jag måste skriva lite å komma på andra tankar annars går jag under här hemma.

Ja vi var ju ute i Malmslätt och åt en jätte god påsklunch. Det gjorde du bra Lotta tack så jätte mycket.
Så nu ska man inte äta jansson förns jul nästa gång då. Kanske fuskar nån gång. Det är ju så gott.
Egentligen skulle jag vilja göra en god påsklunch åt mamma och Ronja för dom har inte fått fira påsk iår. Mamma gick av sitt skift en dag tidigare för att sova hos morfar. Så nu bor hon där. Ska ringa och kolla med Ronja imorgon om hon vill komma till mig och sova och prata av sig, hon var så ledsen förut och det kanske inte är så lätt att prata med hennes pappa hela tiden, jag förstår ju precis hur hon känner eftersom det är bådas morfar.
Nä nu kom jag in på honom igen, men skit samma det är där mina tankar är nu.
Jag läste precis på internet att man klarar sig i ungefär tre dagar utan vatten allra högst en vecka så nu vet jag lite vad som väntar och jag är rent ut sagt livrädd.

Men nu ska jag försöka vara lite positiv. Påsken har ju varit bra trots allt, Det har ju varit så bra väder så man blir ju glad av solens strålar.

Påsk presenter har vi fått. Danne och jag har fått godis. Och av farmor och farfar fick vi presentkort på Ikano huset. Hur bra som helst.
Jollan har fått många fina grejer. Lite kläder, leksaker till badet och Purè.



Här kommer lite bilder från våran dag ute i Malmslätt!


       Gammelfarmor & Jollan.  Hanna gör sig så snygg:)
           Henke & Danne sitter och steker i solen!

  Farfar står å myser i solen och Lotta förbereder för middag!

         Jollan myser lite med Henke.

Å mina tårar bara rann när Jollan skulle fram till morfar till vilket pris som helst idag, envis som attan hon skulle bara till honom. När jag håller henne framför så tar hon sin lilla hand och klappar sakta på morfars kind, hon brukar alltid vara hårdhänt eller dra i hår eller liknande. Men det här var verkligen en hjälpande hand. Då ser jag hur morfar tar upp sin hand för att klappa henne. Och då har jag ju redan sagt att han inte är vid medvetande direkt.
Jag vet att det är Jollan som kommer hjälpa mig när det blir som svårast. Jag har världens snällaste dotter. Hon är så liten men ändå så förstår hon så mycket. Vem vet jag kanske fick henne istället för pappa. För något är det i hennesom gör henne så trygg, lugn och klok. En gammal själ! Kanske min pappas.

Nu ska man väl försöka komma i säng om det nu går att sova.

Puss på er!

ingen ork

UPPDATERING OM PÅSKDAGEN KOMMER JUST NU FINNS DET INGEN ORK.

Känslan av tomhet!

Dom vita lakarna.
Dom blå rockarna
Dom långa korridorerna.
Och den gula jävla filten.

JAG HATAR DOM!

Det är så tomt nu i min kropp. Det enda jag känner är hur magen värker av smärta från oro. Tårarna rinner på min kind och jag kan omöjligt få dom att sluta. Det går inte att beskriva hur det känns just nu. Att man kan få en så jobbig känsla.
Men det är bara känslan av att älska som sårar så oerhört.
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA.
Men varför ta bort den man älskar?
Livet går ut på att födas, leva och tillslut någon gång försvinna och börja om på nytt någon annanstanns.

Nu finns det inget mer att göra, förutom att göra det bra för honom den tiden han har kvar.
Men han är envis och har alltid varit. Fast man tänker att man inte ska vänta så blir väntan ändå så stor. Rädslan blir större och större för var dag som går.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET MORFAR DET VILL JAG BARA ATT DU SKA VETA.


Så var aftonen över!

Nu har påskafton för detta år passerat. Vi har haft en super skön dag ute i Tallboda med Benke, Mattis och hundarna.
Innan vi åkte ut dit så åkte vi till Ikano en snabbis och lillan fick en liten påskpresent, en jätte fin Hello Kitty hatt och ett par jätte söta ballerina skor. Hon blev så söt i det. Sen hittade vi en super söt rosa keps som hon ska få. men just nu var hennes storlek slut tyvärr för hon var super cool i den.


Hon är ju bara så söt, otroligt stolt mamma!

När vi kom till Tallboda så fick vi alla påsk ägg, i Dannes å mitt var det fullt med godis och Jollan fick ett med päronpurè i. Hennes klara favorit när det gäller fruktpureèr:) Så hon satte i sig halva burken direkt.


         Vad spännande:)

Benke och jag åkte iväg för att handla lite kött för grillen åkte fram även idag. Inget påskbord idag för mamma jobbar ju hela helgen. Men jag gjorde en potatisgratäng och sen grilla vi grillspjut. Det smakade riktigt gott.
Det blev att slöa i soffan till Robinsson. En helskön kväll helt enkelt:)


Härligt väder! Pappa & jollan. Lillebror vill visst smaka lite på syrran ;)

Imorrn så bär det iväg ut till Malmslätt där faster Lotta bjuder på ett härligt smörgåsbord a la påsk!
Det ska bli super gott med jansson, älskar det. Å så andra smaskiga saker, Lotta är ju så duktig på att få till maten så den blir helt perfekt så kommer nog vara proppmätt när vi går därifrån:)

Danne den lilla knäppskallen står ute på balkongen och sopar, han fick ett litet ryck. Nu kom han in stolt.
- Så där älskling nu kan vi dricka morgon kaffe på balkongen!. Han är ju bara för söt. Men jag tror jag tar oboy:)


Ja jollan du ska få äta nu, så du kan lämna tårna kvar:)

Nu ska jag nog sova snart, men hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som vi.

Puss på er!

Glad Påsk!

Påsk afton var det idag då, men här har det inte letats några påsk ägg. Jollan va lite liten att gå runt å leta. Men nästa påsk ska hon få ett jätte fint ägg med massa fina saker i. Vi får se om det blir nåt påsk ägg för oss för jag har hört att när man själv får barn så är man vuxen å inte får nåt ägg längre. Så tur att du har knodden i magen Cissi, jag läste att du hade varit på en jakt efter ett härligt ägg:)

Idag så ska jag åka upp till morfar igen. Han blev så otroligt glad när han fick träffa Joline igår. Den känslan går inte att beskriva. Nu ligger han på sjukhus och kan inte göra så mycket. Var tufft att träffa honom. Man tycker ju så synd om honom.

Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag mysa lite med familjen framför Rädda Willy på TV:n.

Puss!

En låååånnnnggg fredag!

Idag är det ju lång fredag och den ska visst vara jäkligt lång har jag hört. Hittills så har jag varit lite halvtrött och har haft ont i magen av den jäkla pizzan igår. Smart som man är så har man ju sparat det som blev över och tog det idag, men minnet var visst bra. Jag hade ju skit ont i magen igår när jag hade ätit och lika ont fick jag idag. Smartskaftet Jenny:)

Ja det blir nog att städa lite på balkongen men just nu ligger Jollan ute i vagnen och tar sig en liten tupplur så det får vänta lite. Vad händer sen då? Jo jag tror att det blir att åka ut lite till Tallboda. Benke har det tråkigt han har både Chico och Minus själv den här helgen för mamma jobbar hela hela helgen. Tråkigt! Så vi ska nog hålla honom lite sällskap.

Skönt väder är det ju oxå, kan ju inte bli bättre hoppas att hela helgen blir så underbar.

Jollan & jag posar lite framför kameran. Kolla hennes blå ögon mot mina
varför är dom så blå? Danne har ju exakt samma ögonfärg som jag.
Helknäppt å inte är det brevbäraren heller det kan jag lova er.

Man kan faktiskt ha hårband fast man inte har nåt hår:)


Tråkigt nog så går det inte få henne att le. Först skrattar hon massor
å så kommer kameran fram & hon får stoneface.

Puss på er!

Mysigkväll!

Det blev lite mysigkväll med Tv och pizza. Det är aldrig fel i rätt sällskap och ikväll blev mitt sällskap Danne, Towe och Jollan såklart. Nu sitter vi å kollar på nån film på sexan som säkert skulle vara jätte skoj om jag kom in i den vilket jag inte gör.
Jollan har varit lite halvpipplig nu på kvällen. Hon skulle försöka sova för hon är jätte trött men hon vägrar, jäkligt envis må jag säga. Istället sitter hon å mosar i sig majskrokar, men är det mysigkväll så är det!

Ja många glad påsk önskningar har man fått. Å iväg till blåkulla åker dom flesta kärringarna. Men stackars min kusin Hanna hennes kvast hade gått av å katta va dö så hon blev kvar hos gubben iår, men nästa år skulle hon slå på stor med en kvast på el:).

Jollan provade på lite morotspure idag igen så vi får se om hon får prickar som förra gången. Hon gillar det iaf. Det blev ett jäkla liv när det va slut. Då är man bra sugen.



Imorrn blir det nog att gå in till stan och ta en fika med lilla kusin vitamin. Med Hanna självklart som är hemma på en påskvisit över helgen. Sen blir det nog bara en lung och lång fredag. Till morfar med ett litet påskägg kanske:)

Kronfågeln och Orrefors har gått ihop
för att konkurera ut kinderäggen.
Spara bitarna du hittar i kycklingen
så har du snart en fin vas.
GLAD PÅSK!



Coola bodys!

Dom här bodysarna tycker jag är jätte söta och coola så det har jag skickat
efter åt min lilla älskling!


Självklart står det Joline och inte mamma!
Fast mamma var ju rätt gulligt oxå.




Jag heter Joline står det på den ljusrosa!
Den här vita bodyn med foto har jag inte köpt men funderar på det.
himla söt tycker jag!



Det är faktiskt inte dyrt heller. 129 kronor för en och en annan 149 kr helt
okej pris eller det kanske bara jag tycker?
Man får ju lite personliga kläder då:)

Så gå in på Babykungen och ta en titt!

Så var sprutan tagen!

Min lilla sessa är så duktig. Vi var på fem månaderskontroll idag. Precis på dagen.
Grattis Jollan 5 månader idag!

Men dum mamma som jag varit så har jag inte köpt någon present, men jag tror nog att hon överlever.
Som sagt duktig var hon. Den första sprutan kom det bara ett litet pippel sen var det bra. Men spruta nummer 2 var mycket värre den gjorde ont den. Man bara såg hur hon spände sig, tårna bara spretade och tårarna sprutade. Men när jag fått gulla lite med henne så var det bra igen. Jag tror inte att det finns någon duktigare än hon. Hon får så mycket beröm av Åsa också att hon är så snäll och duktig. Idag vägde hon straxt över 6000 g och var 61 cm lång. Nog växer hon alltid. Hon är fortfarande lite liten men hon följer sin kurva perfekt. Hon är ju liten från start så mer kan man inte räkna med och Åsa är klart nöjd.
Vi pratade om mat och så. Eftersom Jollan äter så otroligt bra och har testat på många pureèr så tyckte hon att jag skulle testa göra lite potioner med kött och kyckling. Så nu åker mixern fram och jag ska göra barnmat och frysa in i stora lass:)
Hemmafru nästa:)

Planen var att vi tänkte ta en tripp upp till morfar idag men han hade visst åkt in till sjukan för att fixa lite saker. Jag vet inte riktigt vad allt är för nåt. Så det får väl bli att gå dit imorrn istället om han är där då.

Towe ringde och var lite sugen på sin syster eller snarare sin systerdotter kanske:) Så hon skulle komma å hälsa på så vi får väl se vad den här torsdagen bjuder på för nåt spännande.




Men nu får jag önska er en fortsatt trevlig skärtorsdag!
Och hoppas att inte alla flyger iväg till Blåkulla idag.

Dagarna bara rusar iväg!

Tiden går så himla fort att man inte ens hinner stanna upp och tänka lite. Jag har redan varit hemma i snart ett halv år. Jollan blir fem månader i morgon och då är det dags för spruta igen. Danne åkte på att jobba så jag får gå själv med henne igen. Men det ska väl inte vara några problem förutom att jag blir så ledsen när det gör ont på henne.
Men det man inte dör av gör en starkare:)



Ja igår åkte jag som sagt ut till  mormor och åt lite lunch och det smakade bra, Vi satt och sola på altanen där. Solen ligger på helt underbart:) Mattis och chico kom oxå. Mamma skulle till Motala för att undersöka sin fot som hon har haft problem med jätte länge nu. Och operation blir det. Mamma lyckas med allt tror jag. Kan man ha haft fler sjukdomar än den kvinnan? Nä tror inte det.
Sen åkte vi hem till Tallboda och tog en lång promenad och köpte glass. På vägen så höll vi på att bli uppätna av en katt. Jävla KF! Det finns inget värre än katter, jag är livrädd för dom. Förutom tjocke Tigge såklart Lotta. Men den här katten var helt vild iaf. Han ville attakera Chico så jag sprang iväg med honom i ren skräck och kattjäveln skulle efter. Men Mattis gjorde allt vad han kunde för att få bort honom så tillslut ville den ge sig på brorsan oxå. Nä den va riktigt läskig.
Den vägen tar vi inte en gång till.
Sen så blev det att åka till pappa Dannes jobb och vänta på att han skulle sluta.


        Jollan på pappas jobb.

Ja idag kom vi upp skapligt. Jag var lite halvseg först för Jollan fick för sig att vakna klockan fyra inatt. Men men. Cissi ringde och ville gå ut till Tallboda. Och det lät ju som en strålande idè tills det började regna när vi var vid ÖB rondellen. Självklart hade jag inte med något regnskydd till vagnen. Så jag svängde in vid lagret och hälsade på Lena lite sen kom Towe en sväng oxå. Mamma kom och hämtade oss och körde hem oss igen.


Som du ser Maria så är kaninen väldigt viktig. Hon har nog trettio
gosedjur tror jag. Men dom bryr hon sig inte om, men kaninen är med hela
tiden. Jag tror vi döper den till Maria. För det känns som en tjej.

Idag har jag tvättat. Jag har inte sätt nåt gulligare än när Jollan fick syn på tvättmaskinen. Hon undrade verkligen varför den lät och snurrade så:).
Ikväll blev det att laga en rotfruktsgratäng med falukorv och kall paprika sås. Blev helt underbart gott. Fast Danne det puckot glömde säga att han inte åt varma morötter, jaja han fick sitta och pilla lite i maten så gick det bra. Men han ville ha matlåda imorgon så han måste tyckt om det iaf:)


Det ser väl ändå lite gott ut?. Liten miss med såsen, skakig på hand:)

Jollan tog ett bad ikväll oxå. Hon har ju duschat den senaste tiden. Men fick hon sitta å plaska i badet så gick det jätte bra. Då var det helt plötsligt roligare:) Hon är så rolig lilla tösen.



Nä nu ska jag ta tag i köket nu när lilltjejjan sover. Sen så är det dags för även mig att ta min skönhetssömn.

Puss på er!

Boken som vill skrivas, men blir aldrig skriven!

Jag har länge velat skriva en bok om mitt liv. Inget som ska publiceras utan bara för mig själv.
Nu kanske ni tänker, vad ska hon skriva om hon är ju bara 24 år.
Men det finns mycket att skriva om. Under bara mina tonår har det hänt otroligt mycket.
Den första kärleken som blev en besatthet av två människor som absolut inte skulle leva tillsammans. Att hela tiden känna sig misslyckad och sorgsen. Känslan av vad som kommer att hända nästa dag i skolan eller på nästa fest. Svartsjukan blir så stor att man knappt kan leva med den.
Varför kan han bara inte låta bli alla andra tjejer när han har mig?
Inte kunna lite på någon kille i min närhet som bara vill mig väl.
Men trots misshandel och svek har jag aldrig aldrig varit rädd.

SLÅ MIG DÅ. MEN DET ÄR BARA DU SOM ÅNGRAR DIG!

Jag blev gravid första gången när jag var 14 år och gick igenom en abort. Med mamma hela tiden vid min sida så gick det jätte bra. Tanken av att jag har dödat någon kom i mitt huvud. Men man dödar inte något som ännu inte finns. Och är man inte mogen så ska man inte föda ett barn. Ett barn är värd att få älskas av två lyckliga föräldrar inte två unga människor som inte förstår vad dom gett sig in på.

Flykten från alla mina barndomsvänner till helt nya människor på en helt ny skola. Det var en otrolig räddning för att komma vidare i mitt  liv. jag vågade växa och bli lycklig.
Men lyckan blev inte lång. Min mamma blev allvarligt sjuk i cancer. Hon kämpa och kämpa. Där kom min rädsla, rädslan av att förlora någon man älskar så högt.  Det finns ingen person som jag ser upp till så mycket som hon. Jag tror inte att det går att beskriva i ord hur underbar och osjälvisk hon är. Det bara värker i mig när jag ser att hon inte är lycklig.
Men en sådan människa klarar allt och det gör hon verkligen.

Ja det gick år och mamma blev frisk. Vi hade en tid i lycka allt rullade på så som det ska med mer eller mindre motgångar. Men då kommer smällen min pappa dör plötsligt.
VAD FAN HÄNDER?

Den smällen hade jag svårt att ta mig ur, men lyckades sakta men säkert bearbeta sorgen på mitt sätt.
Genom gråt, ilska och även fina minnen som får mig att le.

Men en dag när jag är på väg hem från jobbet i Norrköping ringer min telefon. Cissi. Min Cissi ligger på sjukhus. Hon hade fått en stroke. Dagarna gick och hon var som en fem åring. 23 år gammal och inte ens kan känna igen sina nära.
Var är rättvisan?
Hon jobbade hårt för att ta sig tillbaka och hon kämpar fortfarande.
I allt detta så kände jag att jag inte längre klarade av mig själv. Det gjorde att jag blev mycket nedstämd och inte längre klarade av det på egen hand. Redan när jag var femton som fick jag hjälp med tabletter för att klara min vardag. Den här gången fick jag många tabletter för olika tillfällen. En på morgon för att orka gå upp, sen två för att helt enkelt orka vara social och en på kvällen för att kunna somna igen utan att ligga och vrida och vända hela natten.

Sen kom dagen då allt förändrades. Jag träffade min prins, nog har jag kysst fula grodor alltid. men tillslut slår drömmen in. Daniel gav mig liv igen. Han lärde mig leva utan sorg och tvivel. Han lärde mig ha en lycklig dag utan att ta dom jävla tabletterna för att orka. Och störst av allt han gav mig vår älskade Joline.

Ja mycket har det hänt. Jag är väl en av många andra som tycker det är skönt att skriva när man känner sig nere.
Så därför så brinner inte pennan lika mycket som jag just nu för att jag helt enkelt mår så bra.
Självklart så har det hänt mycket skoj i mitt liv också. Men skulle jag skriva en bok om det så skulle den bli på flera tusen sidor.
Jag älskar min familj och mina vänner ni ger mig lycka.
Så någon bok blir det nog inte nu.

Varför ramlar man?
Jo för att resa sig upp igen.

Det säger Daniel alltid till mig och han har så rätt
Älskar dig!

En tripp på stan!

Idag blev det att packa i Jollan i vagnen och ta en tripp in till stan. Det var super skönt att gå men det blåste lite kallt på öronen bara.
Vi gick ut och in i affären medans vi vänta på att Cissi skulle komma. Jag vill hitta pippi kläder åt Jollan. Inte sånna man klär ut sig till utan vanliga med pippi på. Jag har hittat jätte fina som jag vill ha. Men ingen affär i stan hade dom. Handplockat hade bara ett par byxor kvar i fel storlek självklart. Sen har dom inte tagit in några nya. Är Pippi ute? Skiter jag i jag ska fixa. Det finns ju på nätet och beställa. Pippi är söt och rolig sen är hon ju jävla stark också, bra förebild helt enkelt;)


    Dom här pippi kläderna tycker jag är super söta!

Tillslut kom Cissi och Mattis in till oss och då bar det iväg mot Steves. Åt toast där, är ju så gott. Sen var man ju med den
 " gravida kosan "  Cissi hon åt väl för cirka femton personer tror jag. Men Cissi står man i växten så gör man:)
Efter maten tjata hon ett bra tag om att få glass men Mattis och jag var ju as mätta å inte ett dugg sugna så det fick hon inte den här gången.
Tillslut så fick hon köpa lite godis i alla fall. Lite trodde vi tills hon drar upp världens skumdelfin ur påsen. Jaja man kan bli lite extra sugen ibland. Jag ska väl inte säga så mycket har ju själv varit där.


Mattis njöt av en kall öl och Cissi och Jollan äter för fullt dom med:)


                                Mums eller hur?!

Tro det eller ej men jag kom hem utan påsar idag. Inte en endaste liten sak köpte jag, bara mat på Steves.
Vid halv sex ungefär så gick vi för att kolla hur det gick för Danne och hans väggar han håller på att fixa. Det blev super snyggt. Och vilken fin lägenhet dom fått oxå.
Sen blev det att ta en promenix hem igen, Danne hade min cykel som han så snällt fick leda hem brevid oss tjejer:)

Idag har jag testat mina nya kryddor. Blev super gott. Och imorgon ska Jollan och jag åka ut till Mormor och käka lunch. Så jag har fixat ordning lite lunch med mina nya kryddor så hon oxå får smaka.


Pappa äter jordnötsringar och Jollan håller stadigt i sin majskrok!

Tack så jätte mycket Maria och Markus för den jätte söta presenten. En spelande kanin. Jollan gillade den massor.
Tyvärr har jag inte kvar ditt nummer för jag har bytt mobil och det följde inte med, så du får gärna skicka det till mig:)


Ha det bäst!

Gamlingarna är ju bara för goa!

Mamma, Jollan och jag åkte till morfar en sväng på kvällen för att kolla läget hur han mådde. Det var väl lite bättre med honom idag tyckte jag allt:). Vi kom lagom tills dom skulle äta kvällsmat. Jollan blev väldigt poppis kan jag säga, alla ville känna på henne och hon bara skratta tillbaka.
Det var en jätte söt tant som blev helt uppspelt i korridoren när hon fick syn på henne. Hon blev så glad att hon var tvungen att ta tag i väggen sa hon. Sen fick jag höra vad alla hennes släktingar heter, men frågan är hur mycket som var fantasi. Men fantasivärlden är den bästa:)


        Man blir trött när alla ska slita å dra i en:)

När vi hade bäddat ner lilla morfar så skulle mamma bara prata med dom som jobba där och i samlingsrummet var även en äldre farbror som inte riktigt hängde med på allt. När han fick syn på Joline i bilstolen så fråga han va det där var för nåt.
- Det är en bebis svarade vi.
- Hon va söt, har du byggt henne helt själv? sa han
- nja inte helt själv vi var två sa jag å skratta.
- Ja den var himla fin och det va bra gjort. Har du gjort huvet oxå?
- Ja allt kommer från mig sa jag.
Dom som jobbade där försökte förklara att det var en bebis som levde och inte en docka.
Då undrade han om vi va bebisar oxå:) Nä inte riktigt va.
Efter ett tag förstod han det och ville veta vad hon hette.
- Joline sa jag
- Gunilla skrek han tillbaka.
- Nä Joline
- Jaha. Ja välkommen hit då fröken Joline, du va fin du.
Dom är ju bara för goa när inte allt faller på rätt plats på en gång, men bättre sent än aldrig:)
Det är bra i alla fall att morfar fortfarande förstår. Fast ibland är det nog jobbigare att vara med sånna människor när man inte är så själv, men jag tror nog att han har det bra. Dom som jobbar där verkar jätte snälla.


        Jollan ville sitta & snacka lite med gammelmorfar:)
         Hon var tvungen att kolla in hans racerhoj oxå!

Puss & kram

Ännu en söndag!

Idag har det varit en softar dag. Danne tog Jollan imorse så jag verkligen fick sova helt ostört, riktigt skönt:).
Vi har varit hemma och bara haft det lugn och skönt utan någon stress eller att en telefon ringer stup i kvarten.

Planen var att vi skulle åka till Biltema och köpa ett lås till min fina cykel som jag fått av min älskling.
En jätte fin Silvrig & svart damcykel med barnstol till. Just nu står den i förrådet eftersom jag inte har nåt lås.
Sen tänkte vi ta vägen förbi Toys`r us för att se om det fanns någon bra leksak till Jollan för ingen får ha sina mobiler ifred när hon får syn på dom. Så vi kanske hittar nåt som lyser lika kul som telefoner:)

Men det tråkiga är att just nu ligger Danne i sängen med världens magvärk så vi har inte kommit så långt och affärerna stänger väl snart. Hoppas att han kviknar till snart.

Jag har suttit och kollat igenom Jollans dop. Det är ungefär 10-15 pers som inte har hört av sig ännu. Men hela 55 personer har tackat jag. Vilket dunder dop. Så ni som har fått en inbjudan och vet med er att ni inte hört av er får gärna komma med ett svar om ni kan. Jag har väl satt sista datum den 24 eller 25 april. Men vet ni redan nu så är det toppen. Det krävs ju lite planering när det blir så många.

Nu ska jag gå in å kolla till min älskling och se om han blivit bättre.

Kram på er!

Vilken härlig helg!

Nu har jag visst varit sådär dålig på att skriva igen, men ibland hinns det inte med och det kanske inte ens finns nåt intressant att skriva om.

Men den här helgen har ju hittills varit helt underbar. Med all sol.
Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Planen va att jag skulle åka ut till mormor och morfar vid tolv tiden. Men jag var så jäkla trött för Jollan hade hållt låda hela natten och morgonen. Skrikit som tusan och är man inte van vid det så fattar man inte varför hon skriker riktigt. Men hon har varit lite krasslig, haft världens super hosta och så kräks hon men idag har det varit mycket bättre. Men jag kom iaf iväg så jag var ute i Slaka till ett. Jag och Cissi skulle ha hand om morfar när mormor och mamma åkte och handla. Men det blev inte så tillslut för morfar hade blivit jätte dålig på bara några dagar. Jag var ute i söndags och då var han rätt så pigg och klar ( så gott han kan nu) men igår går det inte beskriva hur dålig han blivit. Så han fick åka in till ett akutboende. Många tårar när dom bar iväg honom, det blir ju så jäkla jobbigt.
Men han hamna på ett jätte fint boende i Åleryd.


Ja på kvällen så var det dags att fira Håkan som fyllde 50 år. Lotta hade fixat ett jätte fint olivträd som var mycket uppskattat.
Det är kul när man lyckas med presenter:)
Där var det jätte trevligt som vanligt men det blev att åka hem skapligt med Jollan eftersom hon inte var helt kry.





Idag så sov vi ut riktigt länge. Jollan har ju inte sovit så bra dom sista nätterna så hon somna cirka kl 8:30 imorse och vakna av att Mattis kom vid 12:30. Danne och jag låg självklart och lata oss brevid våran lilla älskling. Man passar väl på så länge man kan:).
Men sen var det upp och hoppa och komma ut i solen lite. Mattis hämtade Jollans sittdel till vagnen och den gilla hon verkligen. och man kan fälla ner den så bra så hon kan ligga oxå. Våran vagn är verkligen toppen.
Vi tog en promenad till Åsa och Pierre och då tog vi vägen förbi morfar för att se hur han hade det. Jag tror att han trivdes bra, han säger inte så mycket. Men han lös upp när han fick hälsa på Jollan. Våran lilla glädjespridare.



Vad har man mer att säga? Jo det blev en lugn kväll för mig och snuttan. Danne åkte med killarna för att kolla in Holmes nya lya i Norrköping. Vi åkte och hälsa på mamma, Benke, Inga-lill & Klas en sväng.

Nu är det dags att sova snart tror jag. Jollan ligger och sover så sött.

Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en mysig söndag!

Puss & godnatt!

Ännu en härlig dag!

Nu är våren här som vi alla har längtat efter. Det är lustigt hur mycket gladare man blir när solen tittar fram. Här har man gått hela vintern i det mörka Sverige och helt plötsligt kommer värmen. Man mår ju bara så bra:)

Idag körde Jollan och jag pappa Danne till Johans och hans tjejs nya lya inne i stan. Johan jobbar på Ica Berga om ni undrade vem det var. Danne ska fixa väggarna och tapetsera lite åt dom i köket.
Klockan halv åtta var vi uppe, Jollan ville inte riktigt öppna båda ögonen först, mammas lilla sömntuta:).
När vi hade kört dom så övervägde jag vad vi skulle hitta på. Men det blev att åka hem för lilla snuttan är inte helt kry. Hon hostar som attan och sover rätt mycket så lite hängig är hon allt, men ingen feber iaf.
Jag var super sugen på att se en Astrid Lindgren film, fick ju hela boxen med alla filmer av Cissi och Kalle när jag fyllde förra året. Finns det nåt bättre än dom barn filmerna?
Men fick inte igång skiten så jag blev sur och låg och kolla på nyhetsmorgon som vanligt, har börjat tröttna på det.
Så somna jag ju självklart tio minuter innan Jollan vakna. Så är det alltid och då är man ju så jäkla trött:(

Nu ska jag gå in till sängen och kolla till min lilla tjejja. Hoppas att hon mår bättre snart, det verkar bara vara lite rethosta, men man vet ju hur jobbigt det är.

Just det fick en lapp i lådan om att jag hade ett paket att hämta ut. Jag vet att Maria hade nåt på gång. Så måste till affären sen å kolla vad det är för nåt spännande:) Tack på förhand Maria och Markus!



Soliga vårkramar!

SOL!

Åh jag blir glad i hela kroppen. Solen skiner så underbart utanför fönstret.
Men nu ser jag hur smutsiga mina fönster är när solen ligger på:)

Det blir en skön promenad lite senare. Ut till Tallboda som jag pratade om igår.
Så mycket mer vet jag inte än sålänge. Skulle nog hämta alla kryddor idag oxå om Marie har blivit frisk. Hon ringde mig igår och var jätte dålig.
Ska ringa mitt kontaktbarn oxå för att se hur hon mår och vad hon har hittat på för nåt bus;)

Nu måste jag ta lilla Jollan som ligger här och har en het konversation med sig själv eller sin låtsas kompis kanske:)
Gud vad skönt att vara liten, allt är så lätt då. Inga motgångar, inte för min lilla älskling iaf:)

Puss!

Fina bakgrunder!

Det här hittade jag på datorn när jag satt och kolla. Jätte fina bakgrunder som Mattis har suttit å pysslat med.
Står jätte snyggt tycker jag.
Jag måste komma på nåt fint att tattuera in Joline och hennes födelsedatum. Har alltid velat ha födelsedatum vid fotknölen, men har ju skrivit på ena benet redan och tyckte det gjorde så ont, så där har jag tänkt om lite.
Det lutar åt att ha nåt snyggt i nacken, men måste komma på nåt bra eftersom jag redan har stjärnor på skulderbladet.
Jaja jag ska ju inte tattuera mig ännu, för det gör så jävla ont tycker jag. Sen vill jag inte göra det i Sverige, har gjort mina andra i Thailand känns inte som det gör lika ont där. Ja jag vet jag är dum i huvet men det kan inte jag rå för, är tyvärr född sån:)





Du är så söt Mattis. En sak vill jag bara att du ska veta

                           JAG ÄLSKAR DIG!

Många läsare!

Det har varit många läsare inne på min blogg nu. Jag vet kanske femton utav dom. Skulle vara kul att veta vad det är för folk som går in. Man blir ju lite nyfiken vilka som lockas att läsa av mitt liv. Kanske ni gillar vad jag skriver eller stör ni er på mig och kan bara inte sluta läsa.

Skriv en kommentar om ni har lust, skulle vara kul!


Träning för Jollan!

Idag blev det att dra fram det stora täcket som Jollan brukar ligga på, för nu är det träning som gäller för lilltjejen!
Hon måste lära sig snurra runt ordentligt nu. Från mage till rygg är inga problem men hon har det jobbigare tvärtom.
Ja där fick hon ligga ett tag och jag höll massor leksaker framför henne och sprang omkring och gjorde henne nyfiken så hon skulle vända sig om. Träning ger färdighet!


                             Heja Jollan!

Liter senare bjöd jag ner Dannes syster Sarah och hennes Felicia på lite mat, det blev potatishalvor i ugn med kött och hemmagjord pepparsås.
Jag har faktiskt varit rätt duktig idag, dammsugat och dammat så nu är det fint igen. Vi storstäda riktigt mycket förra veckan men det blev ju rätt dant efter festen om man säger så:)
Nu börjar väl iallafall våren titta fram. Jag har tjatat rätt länge om det men nu kommer den snart. Då vill jag ut på min lilla balkong och fixa och dona, eller så jätte liten är den inte:). Men skulle hellre vilja ha en stor tomt att sätta händerna i. Det är kul att pyssla lite i trädgårn.


                        Jollan och Felicia!

Lotta självklart har jag koll på att du fyller. Den 16 september, jag ska kolla med Jollan om hon vill köpa nåt fint för sitt barnbidrag:) mamma kan ju inte ha råd med allt. Och Henke den lille busen fyller ju 20 den 12 juli. Vilken koll man har va?!
Det blir en brakfest får man hoppas:). Nu började Jollan pippla lite inne i sängen bara för att jag skrev att jag skulle ta hennes pengar, jag får väl ta mina egna då nu igen.
Faster Lotta 45 år i september. Man kan ju inte tro att hon är en dag
över 27 när hon spänner åt hakan sådär:)


Men däremot ser Henke rätt sliten ut för att bara fylla tjugo:)
Eller kan det va spriten i kroppen som gjort honom trött i knoppen?

Vad händer imorgon?
Om det är fint väder tänkte jag ta en riktigt lång promenad ut till Tallboda tror jag, mamma vaknar klockan fyra så det blir lagom att gå ut tills dess. Hon är så duktig min lilla mamma som jobbar natt nu fast hon är sjuk och inte har någon röst alls.
Dom stackars gamlingarna kommer inte höra ett ord vad hon säger.

Så var det läggdags nu igen. Hur får man dagarna att räcka till?

Puss & godnatt!

RSS 2.0