Godnatt världen!

Nu blir det att sova några timmar. Har gått av mitt pass för några dagar iaf:) går på söndag igen. Idag eller i eftermiddag bjuder det på picknick i trädgårdsföreningen med härliga kollegor:) hoppas på att vädret kan bli lite bättre då vi ska äta gott på en picknick filt:) innan dess ska jag sätta mig ner och skriva lite till mitt medarbetarsamtal som jag har med chefen imorrn. Vi får se om hon har nåt att komma med angående min månads tjänst som går ut mitten av augusti. Hon sa att hon hade en plan för att jag ska få vara kvar så man kan ju hoppas att den planen håller för jag vill ju inget hellre än att vara kvar:) nu kallar kudden känner jag;) Godnatt!!


Jobbelijobb!!

Ja vilken minut som helst drar jag till jobbet, väntar bara på att herrn i huset ska komma hem. Joline ligger nu å kollar på Karlsson på taket!! Han är allt en egoistisk liten pluttgubbe;) hur gammal ska han föreställa egentligen? Snart går vi mot helg och fredagen kommer bästa Ankan över för lite tårtplanering inför Cissi & Kalles bröllop och till det ska vi ta lite vin:) hoppas på lite fint väder i helgen så man kan mysa lite ute i stugan:) nä nu kom Danne ponken!! Dags för jobb!! Puss på er!!


Sovtajm!!

Ja nu är det faktiskt dags att sluta mina bruna ögon;) jobbat en natt och en kvar. Jag va lite trötter inatt men det är jag ju alltid första natten. Lämnade snuttan på dagis och jag är så glad över att vi bytte dagis för här hör hon hemma på ett helt annat sätt. Hon satte sig direkt med sina kompisar. Joline har ändrat sig väldigt mycket på bara några veckor. Hon är inte lika blyg längre och det är så skönt. Förut ville hon att jag skulle vara med precis överallt. I helgen stod jag inne i köket hos mamma så hör jag Joline prata med nån, tittar ut å då står mammas granne där och hon är exakt lika gammal som Joline. Så hon kom över till Joline och lekte:) och igår ville Joline åka till mormor igen bara för att leka med hennes kompisar där. Tre tjejer som är lika gamla som hon och en som är 5 år. Så igår va hon faktiskt inne själv hos hennes "bästa" kompis Liv!! Jag blir så himla glad när hon vågar ta steget och låta mig stå kvar:). Hon har inte haft så många barn omkring sig men nu går det verkligen framåt vill jag lova!! Nä sov dags nu. Godnatt!!


Semester!!!!!!!!

Ja snart är ju faktiskt semestern här, bara några veckor kvar!!
Vid den här tiden brukar jag ha planerat värsta semester rutten men så är det faktiskt inte iår. Det kommer inte bli så överdrivet mycket att göra iår, lite mindre dagsturer bara. Förra året snitta vi 5 nöjesparker och det kanske är lite överdrivet;) men skoj hade vi!!  Daniel och jag har bestämt oss för att Joline ska få uppleva vårat vackra land så mycket som möjligt på sommaren och sedan ska vi försöka åka till något annat land över vinterhalvåret och även vintersemester i fjällen är ju skoj:) Vi har ju somsagt redan varit på en del nöjesparker även att Joline bara är tre år fyllda:) Två av dom ställena vi åker till återkommer varje år bara för att det är så mysigt:) Så detta är dom ställen vi har varit på sen Joline var bara några månader:

Jolines första semester var en vecka i fjällen med min familj:
När vi åkte upp till fjällen så var Joline bara fyra månader och hade precis lärt sig sitta så ni kanske förstår att hon inte åkte några skidor;) men vi hade en mysig vecka i en jätte stor härlig stuga. Jag och mina syskon och Kalle åkte skidor. Danne ville inte åka det året han trivdes bättre på after skiin med sin svärfar;) Även det året kom min moster Pernilla och mina kusiner. Vi hade det verkligen jätte mysigt:) Så detta gjorde vi såklart om året därpå då även min kusin Johanna följde med. Detta år åkte även Danne nedför backarna (mycket duktig). 


Här uppe var vi:)
 

Göteborg/Liseberg har vi besökt 5 gånger:
Joline var ju bara straxt efter ett halvår när vi bodde på vårat älsklingshotell för första gången:) hon trivdes som fisken i vattnet och hade det jätte bra. Hon charmade alla som jobbade där:) Detta hotell som vi bodde på har jag pratat om många gånger Scandic Europa Nordstan. Vi älskar det hotellet det är mitt och Dannes första hotell som vi åkte till. Det är bra standard och ligger mitt i Nordstan. Gångavstånd till Liseberg och nära hamnen. Göteborg och Liseberg är ett av ställena som vi har åkt till flest gånger. Älskar all god mat/dryck, shopping, karuseller, äventyr och båtfärder på paddan. Dit har vi fortsatt att åka varje år och även flera gånger om året. Både på sommaren och en gång på vintern. Vi har mest varit bara vi i lilla familjen i Göteborg men även haft sällskap att Dannes familj och mina syskon vid två tillfällen. 


Göteborgshjulet åkte vi och såg på vacker utsikt:) hotellet ligger
knappt fem minuter därifrån!
  

Vårat underbara hotell<3
 

Paddan tyckte Joline om:)


Astrid Lindgrens Värld har vi besökt 3 gånger:
Denna mysiga park har vi strosat omkring på tre år i i rad. Myser bland de små husen å drömmer oss bort i saltkråkekarusellen:). Att åka hit har blivit lite av en tjej grej. Vi åker tjejerna i familjen. Jolines mormor, mostrar Cissi, Ronja, Towe & kusin Alice brukar vara med oss:) Vi strosar inne i parken i två dagar och sover två nätter i deras stugby. Allt är jätte mysigt och kul och rekomenderar starkt att åka dit om barnen tycker om Astrid Lindgrens filmer:)

image description
Sötaste flickorna:)


Fun City/ Varberg har vi besökt 1 gång:
På nätet hittade vi Fun City och blev sugna på att besöka såklart:) Med oss följde även Jolines farmor och yngsta faster Tindra. Vi var i parken två dagar och sov i deras stugby i två nätter. Jätte mysigt hade vi och kul. Det bjöds på djurpark, karuseller, badland och lite annat skoj:) Man kanske hade väntat sig lite mer från alla bilder på nätet, lite nedgånget kanske det va. Men tycker ändå att vi hade två jätte bra dagar, det blir ju alltid som man gör det:) Danne vill tillbaka igen och även jag skulle kunna tänka mig det:) Barnen var absolut nöjda och vi vuxna oxå. Speciellt när vi svängde in å shoppade lite på Ullared på hemvägen;) Helt klart en mysig upplevelse i Varberg:)



 


Parken Zoo/ Eskilstuna har vi besökt 1 gång:
Vi tog en dagstur till parken Zoo förra sommaren gamla fantomenland och även med oss tre i lilla familjen var moster Ronja. Hon vann det största priset i chokladhjulet;) Vi åkte lite karuseller och tittade på djur. Jag trodde att det var lite större men för en dagstur så var det helt klart tillräckligt för våran lilla två åring. Passar små barn mycket bra.

 
Snyggaste moster Ronja:)


Våran lilla cooling:)


Ölands djur och nöjespark har vi besökt 1 gång:
På Öland hyrde vi en mysig stuga tillsammans med Robin och Erica i en vecka förra året. Stugan låg lite på landet med stor tomt så Joline kunde springa omkring hur mycket som helst. Danne och Robin köpte "lekplan" som dom sprang omkring å flög med:) En dag åkte vi till djur och nöjesparken och det uppskattades mycket av Joline. Djur, karuseller och badland. Jag tycker helt klart att det är värt att åka dit och det finns mycket att göra. Dom som var med i parken var vi i lilla familjen, Robin, Erica och Jolines Gudfar Holme:) Så Joline var omringad som vanligt av många som ville åka karuseller med henne. Rädd som jag är för djur så ställde Erica snällt upp med att mata getterna för Jolines skull:)

l:)

 


Modigt nära kamelerna:)


Lådbildlandet/ Öland har vi besökt 1 gång: Ja när vi ändå va på Öland så passade vi på att besöka lådbildlandet. Ja lite besviken kanske. Nedgånget och karusellerna va tagna ur en skräckfilm, gamla och rangliga;) Men vi hade det mysigt ändå. Joline hoppade massor i hoppborg och åkte lite av karusellerna. Med oss i den lilla familjen var även Erica (Robin låg sjuk hemma i stugan). Men måste ju säga att alla lådbilar var väldigt söta:)



 


Kolmården & Vildmarkshotellet har vi besökt 1 gång:
Nu i våras blev vi bjudna på en natt på Vildmarkshotellet och en dag på kolmården av Jolines moster Cissi, morbror Kalle och kusin Alice. ( och dom var självkalrt med oss).  Det va en helt underbar helg. Då vi tillbringade första dagen på hotellet med deras alla aktiviter och badland. God middag på kvällen och barndisco:) Hotellet är så himla fint och passar barn likså vuxen. Kolmården är precs som jag minns det UPPFÖRSBACKAR!! men ack så mysigt ändå!! Rekomenderar starkt att bo där över en helg!!

image description

  


Ja det här va nog dom nöjesparker och semstrar som vi har upplevt tillsammans med våran underbara dotter Joline.
Om man inte räknar med Jolines husvagnssemster med hennes mormor och morfar varje sommar:) Det älskar hon verkligen. Vara och fiska med moster Ronja och vattenkrig med alla. 
Men mer äventyr kommer det bli för våran del var så säker;) Det är så roligt att Joline uppskattar allt vi åker på och jag gör även ett fotoalbum till Joline med hennes semsterturer som vi sitter och tittar i på vintern:)

Semestern har redan smygstartat lite för oss då vi var två nätter på Astrid Lindgrens värld förra veckan. Men nu blir det lugnt ett tag tror jag. Fast man vet ju aldrig;) Men jag går på semster v 30 iaf. Danne går på semster v 29 så då funderar han och Fegge på att åka till Skara sommarland med Joline när jag ändå jobbar:) Låter väl kul!! (lite avis är jag allt) Joline är ju lite feg när det gäller vatten men hon blir modigare å modigare:) Dom funderar på att bo par nätter i stuga där. Gud jag har inte varit i skara sommarland sen jag var femton då fick jag springa omkring med Mattis och Ronja:)
Ja sen blir det Göteborg såklart när jag går på semester. Hur många nätter har vi inte bestämt ännu. Vi vill ju tillbringa mycket tid i stugan oxå:) 
Sen den 3 oktober har vi blivit bjudna av bästa mamma och Benke till Turkiet i en vecka på ett jätte fint All Inclusive hotell i Side. Längtar som en tok. Med kommer hela min familj vara. (Mamma, Benke. Mattis, Ronja, Cissi, Kalle & Alice) sen mina två älsklingar Danne och Joline såklart:) Det kommer bli en helt underbar resa. Cissi och Ronja har redan varit där och det dom har berättat låter perfekt:)


Detta underbara hotell ska vi bo på:)
Alba queen!!

 
Ja det är nog så här det ser ut för oss. Sen har man ju alltid mer planer såklart. Jag är sugen på legoland och Halmstads nöjespark oxå. Sen måste man ju besöka Gröna Lund och skansen såklart:) Funderade först på att fira midsommar på skansen å Gröna Lund. Det gjorde jag med min pappa de sista åren när han levde. Med var oxå hans fru Lena och min lillasyster Towe. Och jag tyckte att det va riktigt mysigt:)
Drömmen som oxå ska gå i uppfyllelse är ju att ta med Joline till Paris Disney Land, jag har ju varit i Florida på disney land och det är helt jäkla otroligt och skulle passa Joline perfekt så dit ska vi åka om par år har vi besämt, för lite äldre tycker jag att hon ska vara så hon kan utnyttja badland å karuseller.

  
Legoland, Halmstad äventyrsland & Disney world!!

 
Skansen & Gröna Lund!!


Ja mycket har våran tös fått uppleva och mycket mer ska det bli under flera år framöver. Jag har själv fått uppleva mycket både med min mamma och min pappa. Jag har varit utomlands mycket med min pappa och även med min mamma. Bali, Thailand vid flertal tillfällen, Venezuela, Rhodos, Florida, Bulgarien och lite därtill och vi får ju inte glömma alla mysiga husvagnssemestrar här i Sverige, danmmark, ungern och Österrike:) jag har haft en helt otrolig uppväxt med mycket äventyr och precis så vill jag att Joline ska få det!!

   
Bali, Thailand och Isla Margareta venezuela! Så här vackert vill jag
även ge Joline!

 
Ungern & österrike. Dit tog vi oss med husvagn.
Hur mysigt som helst, vilken upplevelse:)

KANSKE GAV JAG ER NÅGRA SEMSTERIDEER:) ELLER ATT NI DRÖMDE ER TILLBAKA TILL STÄLLEN
DÄR NI REDAN VARIT:)




Puss på er!!


Livet så som det är....

Har visst halkat efter lite här på bloggen men är ju så jädra tråkigt när blogg appen krånglar med bilderna hela tiden. Jag fattar fasen inte varför den gör det för:( men vi har haft fullt upp med bal, grillkvällar, cirkus, stuga, kväll ute på stan med släkt, jollans nya kompisar och mys mys mys och så lite lite sko shopping. Mycket rör sig i huvet just nu kroppen fylls sakta men säkert med oro. Men varför känna efter jag måste försöka sluta med det för Jolines skull, Daniel skull och även min egen. Det blir snart bra. saker och ting blir klart och man kan bara vara igen:) jag vet jag pratar i gåtor men så får det bli ibland. Kanske skulle jag inte skrivit nåt om jag ändå pratar i gåtor;) men ni, man kan ju inte säga allt heller;) men vad jag kan säga utan att prata i gåtor är hur mycket jag älskar min familj, min släkt ni är dom bästa som finns. Vad jag/ vi än gör så finns ni alltid där för mig/oss och det värmer. Så kommer det alltid förbli tillsammans kommer vi alltid klara allt<3 all kärlek till er<3


Hur söt!!

Lilla underbara Frankie:)


Checka in...

Ja på jobbet menar jag då:) nu är det snart dax att gå på en enkel natt. Kom precis hem från stugan där det har varit tok varmt å skönt:) vi har fixat lite, åkt fyrhjuling, matat får och hästar. Bara mys med tända ljus på kvällen och grillat gott!! Idag fick vi fin besök av Mattis lilla vovve Frankie som han hämtade hem idag:) så underbart söt så ni anar inte<3 jollan har även fyllt upp en pool så hon har badat lite... Hon tyckte dock att det va för kallt. Vi har ju inte dragit in varmvatten än i stugan men det kommer inom en snar framtid:) har även skrivit upp på ett papper vad vi vill ha gjort!! Och vårat mål är midsommar men vi har ont om tid då båda jobbar helg och det är mycket annat... Så som bal, student osv.. Men vi hinner vi hinner. Älskar att gå där ute å pyssla:) nä nu jobb, sen är jag hundvakt till bästa Frankie två nätter när Mattis jobbar bakom baren!! Ska bli lite mysigt att sova inne i stan, första natten själv och andra med Joline. Men ha en fortsatt trevlig kväll gott folk:) puss på er!! Försöker lägga in massor bilder men blogg appen suger verkligen nån som vet hur fasen man får in bilder för sista gångerna har det verkligen inte funkat?!


Hemma!!

Nu har vi hittat hem igen från Vimmerby och vi har haft helt otroliga dagar och nätter där. Mys på hög nivå och riktigt skoj vill jag lova. Joline ville gå in en dag till men ni va det ju faktisk dags att åka hem:)
Sitter här hemma nu óch ska snart äta lite mat. När vi kom hem så va Jollis och jag ute å käka glass och lekte lite på gården. Men nu vill vi inte va hemma i lägenheten utan vi vill åka ut till stugan direkt:) Så när Danne slutar drar vi:) Är ju så underbart härligt att ha båda ställena. Här hemma i lägenheten kan vi vara det tråkiga vinterhalvåret och sommarhalvåret i stugan:) Älskart!!! Då får jag inte den paniken att vi måste flytta till nåt bättre för barn. För vi trivs ju sjukt mycket här. Joline får absolut det hon behöver i lekväg med kompisar både på dagis och utanför. Å dom blir ju äldre å äldre oxå så det är ju inga problem att ta med en kompis hem heller!! Sen får vi ju en superfin lekplats här utanför som snart är färdig oxå där träffar hon jätte många barn:) Nä nu är potatisbullarna klara så dags att sätta sig till bords:) ha det så bra i värmen själv ska jag ut å slipa på stugan för att sedan måla!! Puss på er!!

Astrid Lindgrens Värld!!

Ligger här i sängen i stugbyn på Astrid Lindgrens värld. Min lilla söttös ligger här breved och sover så sött. Tyvärr så verkar hon få hosta men vi har bäddat in sängen med handduk och öppnar fönster för hostan leder alltid till kräks tyvärr:( vi har iaf haft det super bra idag inne i parken, strålande väder förutom en riktigt snabb regnskur! Vi har kollat på bra teater och ungarna har lekt för fullt:) ja så mycket bättre kan man inte ha det just nu. Det är det här som är det bästa med att jobba natt för man får så mycket ledig tid. All den lediga tiden vill jag ägna åt min familj<3 roliga äventyr, resor och stugan såklart:) känns tyvärr inte som att jag kommer få förlängt:( chefen har sagt innan att hon ville ha mig kvar men nu kommer folk tillbaka och finns det inga tjänster så finns det inga. Men det känns så jädra tråkigt bara för jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Jag har ingen frånvaro pga vab när jag jobbar natt och som sagt jag får mycket tid för Joline. Sen är jag en nattmänniska. Så lite oro i min mage är det nu kan jag säga. Vad händer om ca 3 månader. Ja jag har ju alltid dagis att luta mig tillbaka på men jag vantrivs ju så fruktansvärt!!! Nä tankar från mig, men nu är det dags att sova så man orkar en dag till inne på parken. Min tå är jädrigt sprucken så det känns lite jobbigt att gå, men va gör det;) puss på er!!


Lite stressigt!

Ja tänkte slänga in ett kort inlägg håller på att packa till morgon dagen då bilen med 5 flickor styr mot Vimmerby Astrid Lindgrens värld:) JIPPI!! Hade lite otur på kvällen då jag ramla i klädkammaren å skar upp under en tå!! Tråkigt när vi ska gå så mycket i två dagar men jag överlever nog, finns ju skrinda där;) annars så har vi haft en helt underbar dag i stugan. Solen har stekt på oss hela dan! Jag har målat på verandan å Danne har pysslat med lite allt möjligt:) Jolines lycka va totalt ner pappa Danne kom ut med en fin gungställning från affären:) nä fortsätta att packa nu:) Godnatt gott folk!!


Välkommen hem mamma!

Kommer hem efter en jobbnatt! Solen skiner och fåglarna kvittrar! Danne & Joline sov kvar i stugan inatt. Joline hjärtat va vaken nu när jag kom hem så ett härligt välkomnande med en varm kram fick jag i dörren<3 nu ligger vi alla tre i sängen och myser. Det ser ut att bli riktigt bra väder idag och det gillas skarpt!! Blir att pyssla lite ute i trädgårn, kanske ta tag i penseln och börja måla lite på huset:) ja vi får se helt enkelt! Känner mig trött men vill ändå inte somna riktigt. Men frågan är bara hur trött jag blir på dagen sen;) fast det går ju ta en tupplur då:) nä fasen nog från mig får nog bli lite sömn nu trots allt, känner mig riktigt trött när jag tänker efter. Puss på er!!


Mys i stugan!

Vaknade vid typ ett idag och då va det dags att packa ihop sig å dra till stugan. Idag är det bara lite mys här. Hade lite att fixa med men vi har inte kommit så jätte långt;) istället myser vi inne framför Tarzan med hemmagjord pytt i panna:) livet är bra härligt. Jag är så glad att jag kollade in på blocket precis när stugan kom ut. Och vi fick den HELT JÄKLA UNDERBART!! När man kommer från grusvägen då ser den inte så jätte kul ut för det har fällt ner en massa träd bakom som ligger å skräpar. Och själva stugan behöver lite ny röd färg och även gäststuga, lekstuga och bod. Burkarna står å väntar på oss. Sen lite mer blommor så är vi i hamn;) men vi tar dag för dag och det är så det ska va för här är våran underbara plats som vi ska åka ut till å slappna av inte jobba ihjäl oss;) men även att det ser lite tråkigt ut från vägen så är det helt underbart när man kommer innanför häcken:) jag bara älskar detta ställe men det har ni väl redan förstått antar jag;) nä snart är det dags för mig att göra sig redo för en jobbnatt till, känns ju mindre lockande men sånt är livet. Imorrn kanske Jolines bästa kompis med familj skulle komma ut till oss så vi får hoppas att solen skiner:) ha nu en bra lördag så hörs vi snart igen!!! Kul att så många läsare har hittat tillbaka eller om det kommit nya, skulle va kul att veta vilka ni alla är som står ut med mina slarviga meningar med dålig svenska och felstavningar. Men sån är ju jag och detta är ingen uppsats detta är en del av mitt liv som jag skriver när jag är sugen, orkar därför inte tänka på allt jag skriver;) puss på er!!


Underbart!!

Ja det är vad livet är. Underbart med en del undantag som man får leva med;) har varit på riktigt bra humör, man blir det när solen tittar fram:) hemma hela dagen och städade. Blev fint tycker jag får väl se om Danne godkänner det;) började laga middag för Danne skulle sluta kl 16. Kollade så han kom hem. Han har nämligen jobbat över hela veckan. Men icke sa Nicke han hade lite kvar att göra. Men han sa att han gärna gick ut å åt ikväll med Joline och mig. Så sen lagade maten får ätas imorrn. Joline blev jätte glad speciellt när hon fick höra att vi skulle äta thaimat:) det va ju det som hanns med eftersom jag börjar kl 21. Men vi hann allt umgås å äta gott och gå en runda på stan:) Joline älskar att vara vid st:Lars kyrkan å leka, dom har ju typ nån slags lekplats där:) har kört hem mina älsklingar och sitter i bilen, fick lite tid över innan jag börjar så varför inte blogga;) imorrn hoppas vi på solsken för då drar vi till stugan när jag sovit en stund!! Puss på er!!


Hemma mys:)

Joline och jag har bara varit hemma än sålänge idag eller vi va iväg en liten sväng till affären för vi blev sugna på små baguetter i ugnen:) hämtade ut ett paket på posten med med lite sommar nytt till Lilltösen:) nä försöker samla kraft till att ta tag i städningen. Vore ju kul om det va klart tills karln i huset kom hem. Jag lever ju tillsammans med en mycket pedantisk sambo och han får ofta spelet på mig då jag inte riktigt funkar på samma vis. När jag tycker att det är fint hemma kan han komma å säga, Gud vi måste städa det ser för jävligt ut. Då fattar jag nada;) älskar min lilla pedantiska Danne<3 men nu ska jag städa så man kan spegla sig i silvret;) eller iaf i spegeln;) nä så farligt är det inte. Bra när man har lilla Jollis hemma för hon hjälper till bra. Inatt vankas jobb så inga äventyr för oss;) hoppas att ni får en bra fredag!! Puss på er!! Slänger ut en bild på Joline med hennes skrållan som har fått nya fina kläder stickade av Gammo:)


Torsdag!

Många har startat en lång ledig helg då börjar jag min med jobb istället;) imorrn natt går jag på två nätter. Sen drar vi brudar på måndag å det ska bli underbart hoppas bara vädret kan bli lite bättre:) men idag då. Ja upp för att fixa klänningar till bröllopet, men kom ju ganska snart på att jag inte införskaffat någon bra bh utan band. Fort iväg till ikano för vi skulle ju va hos henne som syr upp klänningarna halv elva. Bara för att jag ligger bra till för en gångs skull så öppnar inte affärerna förrän 11 idag SUCK:( men Joline och jag tog en härlig frukost på Ikea sålänge:) fixade klänningarna, jag hade hållt måttet sen sist skönt eller det hade ju inte skadat om den skulle va lite för stor såklart;) sen iväg, packa in oss i bilen för att åka en sväng till bästa stället på jorden: stugan:) väl där började Joline och jag plantera lite, kom ganska snart på att vi behövde lite mer blommor så in till plantagen och handla på oss mer:) det blir väldigt fint, men man vill ju inte plantera ut så mycket än eftersom det fortfarande är lite för kallt på nätterna. Tråkigt vill att värmen ska komma nu. Min moster Susanne tittade förbi en sväng, mycket trevligt så varmt välkommen igen då ska jag bjuda på fika oxå:) Imorrn är det en städdag här hemma för mig och Joline. Vet inte hur vädret ska bli i helgen är det bra skulle Danne och Joline sova i stugan. Jag åker väl dit på morgonen kl 7 när jag går av:) för då sover jag en stund sen är man ju på plats liksom:) nä nu blir det kudden för min del. Natti Natti på er!!


Försöka sig på lite sömn....

Men det går inte. Det är det här som är nackdelen att jobba natt för jag blir liksom lite piggare på natten om man säger så;) men tror nog att jag lyckas somna snart kanske. Ligger å tänker lite. Hmm midsommar!! Jo för att det är faktiskt snart midsommar och vad ska man hitta på då är den stora frågan? Jag brukar inte planera det så mycket i förväg men kan ju inte hjälpa när det kommer i mina tankar;) förra året var vi med Dannes familj ute i Grebo men så blir det nog inte i år. Frågan är om man skulle vara ute i stugan kanske:) bjuda dit lite folk och äta gott. Klä en fin midsommarstång, dansa och ha kul. Jo det vore nog nåt. Det tråkiga är ju om det blir tråkigt väder då har vi det tyvärr väldigt trångt i våran lilla stuga;) men finns ju partytält såklart:) nä som sagt tåls att tänka på, om det nu är någon som vill komma ut till oss såklart?!:) skulle nog bli mysigt iaf. Det får ju bli med barn såklart och det skulle ju alltid va kul om det kom några barn oxå så Joline får roligt:) men jag gillar när det är blandad kompott med vuxna och barn. Ja lite fest å alkohol varför inte men det måste ju vara barnvänligt och städat såklart! Nä nu behöver jag inte tänka så mycket mer på det just nu så John Blund kommer till mig. Godnatt<3


Kalas!!

Ja idag har vi allt hunnit med en del. Hämtade en mycket trött Joline från dagis. Somnade nästan direkt i bilen. Åkte och hämtade Ronja som skulle fixa naglarna på Anna idag och dom blev mycket fina:) vi hann att äta lite mat oxå kyckling i ugn med pommes å Bea:) efter det va det bara att hoppa in i bilen för att åka till Vikingstad. Bästa Kalle fyllde ju hela 29 år idag, av oss fick han presentkort på MQ så vi får hoppas att han hittar nåt:) ja kvällen va mysig med gott fika. Farmor och farfar kom oxå vilket var mycket trevligt dom är ju inte med så mycket längre eftersom farfar är så pass dålig. Fan jag mår så jädra dåligt av att se honom med syrgas å allt, eller jag blir ju glad när jag träffar honom men jag mår så dåligt av att se honom så dålig. Det gör så jävla ont i mig att se, man vet inte vad som händer och när och det gör mig jätte rädd. Jag har en väldigt nära relation med min farmor och farfar likaså med min mormor och det känns i en när någon av dom mår dåligt eller är sjuka:( hatade sista tiden med morfar innan han dog. Jag kan fortfarande sakna att han ringer för det gjorde han väldigt ofta för han va så orolig av sig;) min lilla morfar. Saknar honom väldigt mycket. Och jag känner mig inte redo att sakna min farfar ännu så jag hoppas att han inte känner sig färdig än<3 nä nog om detta. Hoppas Danne kommer å lägger sig snart så ska vi dra på en rulle:) imorrn är en ny dag som vi börjar med tärnklännings provning följt av lite pyssel i stugan:) puss på er!! Slänger ut en bild på Annas naglar:)


Veckorna går så fort!

Dagarna bara rusar iväg, tiden bara springer förbi.... Men vi mår bra och hinner iaf med hälften;) nävars!! Idag gick jag av jobbnatt. Vaknade redan vid halv ett fast jag hade tänkt att sova längre. Fixade lite och åkte sen å hämtade lillan. Vi tog bilen till Tallboda och där blev det lite bus med kusin Alice. Sen va det dags att sätta igång med baluppsättningar. Ronja & Ida har ju gett mig äran att sätta upp deras hår. Hoppas hoppas hoppas nu att det blir bra bara. Vi gjorde ett litet test idag men det ska ju va bra mycket mer fin justering. Tror nog att det kan bli bra:) dom såg nöjda ut så jag hoppas att dom är ärliga med det bara;). Ja det va våran tisdag!! Imorrn eftermiddag kommer bästa Anna hem till oss. Det va länge sen man sågs. Jag läste förskollärarelinjen ihop med henne. Jag slutade men hon är duktig som kämpar vidare:) Ronja ska göra hennes naglar fina tills hon ska på bröllop på lördag:) Ja just det. Min lillasyster Ronja gör ju akrylnaglar om det är någon som är intresserad. Jag tycker personligen att hon är jätte duktig för att vara själv lärd. Hon tar endast 150 kr och då får man välja mellan form, längd, färg, glitter, pärlor och mönster. Jag har testat lite olika allt från rosa zebra, svart med silver mönster, röda glittriga och guld. Varje gång har jag varit mycket nöjd och dom har suttit perfekt!! Nog med reklam;) men som sagt hojta till om du vill fixa naglarna!! Onsdag den 16/5 imorrn och bästa svåger Kalle fyller hela 29 år. Måste hinna ut på kvällen en sväng å fira honom såklart;) torsdag är det dags att pröva tärnklänningen för sista justering. Sen jobb helg. Men sen åker vi till Astrid Lindgrens värld. Å jag längtar nog lika mycket som Joline:) skönt att komma iväg några dar! Å när vi kommer hem är det dags att hämta hem Mattis lilla voffsie;) Nä försöka sova nu. Godnatt & puss på er!!


Måndag måndag måndag!!

Ja så mycket annat kan jag väl inte säga om den saken. Det är måndag. Jag jobbar, Danne jobbar och Joline är på dagis. Ska snart åka å hämta lilltösen måste bara orka upp ur sängen först;) Idag är det bara en vecka kvar till brudarna (mammi, Cissi, Alice, Ronja, jag & Joline) drar iväg till Vimmerby. Två nätter i stuga på Astrid Lindgrens världs camping och två dagars inträde i parken. Det ska bli så jädra skoj, mysigt & alldeles underbart:) den här resan har vi gjort i tre år nu och man längtar verkligen:) hoppas bara att vädret blir något bättre så man slipper ha på sig massa kläder:) nä upp upp upp nu!! Ha en bra måndag. Puss på er!!


Underbara helg!

Men nu är den slut:( börjar jobba nu ikväll!! Men den har iaf varit toppen. Vi började lördagen med lunch och shopping på stan med bästa Mallan och Annchi. Joline är ju så söt när hon går omkring bland kläderna: åh den här va ju fin;) efter detta gick vi upp till farmor och farfar. Även Mattis kom, vi gick ner och köpte oss lite glass sen satt vi bara och snacka skit. Farfar ser inte riktigt lika sjuk längre men lungorna mår inte bra så han sitter med syrgas hela tiden:( dumma dumma cancer!!!!!! Men efter detta så styrde bilen hem och vi fick natt besök av Jolines fastrar Emmy & Tindra. Jag säger bara lyckan va total. Joline visste knappt hur hon skulle bete sig i början för att hon blev så glad. Vi träffar tyvärr inte Dannes familj så mycket och Tindra är någon Joline verkligen saknar, det skiljer ju bara ett år på dom. Kul har dom haft iaf flickorna och Emmy & jag slog oss ner i soffan med en film. Idag strålade det från solens strålar så vi gjorde picknick och drog till trädgårsföreningen. Va där en stund sen kom vi på att vi skulle åka till stugan. Till stugan kom även Cissi, Alice, Ronja, Mattis & Hägge. Hade mycket trevligt, kul & mysigt. Åt grillat gott:) lekte, va hos hästarna. Ja vi hann faktiskt en snabbis till mamma & Benke oxå. Å sen så va visst helgen slut:( men det kommer ju fler som tur är:) puss på er!!!


Härlig lördag!

Dock tråkigt väder:( just nu ligger jag å Joline och kollar på Askungen. Funderar på vad vi ska hitta på. Joline ville åka till stan;) min lilla shoppingtjej;) det ska la börjas i tid. Nä jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på om jag ska va ärlig. Men det är ju inte hela världen, vi är lediga och tar dagen som den kommer:) Danne pyser snart iväg till jobbet så efter det är vi ensamma till kvällen:( men vi klarar oss;) nä ha en super bra lördag alla<3 puss på er


Dags för lite sömn kanske;)

Sitter här i soffan men funderar starkt på att bege mig till sängen. Det har varit en lång dag som börjar nå mot sitt slut. Joline kände sig lite lustig nu ikväll så hon ville ut igen och ta lite luft sa hon;) på med sköna myskläder och härlig varm filt bäddade jag ner henne i vagnen och tog en skön men dock lite blåsig promenad till Berga där Danne va och målade lite möbler efter jobbet. Nä imorrn går vi mot en ny dag och jag tror att det blir en mycket bra lördag. Kommer nog bli lugnt med tanke på att Joline känner sig lite trälig. Godnatt på er gott folk sov så gott. Hoppas jag med kan sova snart innan mina tankar och funderingar tar min trötthet;) puss på er!!


Skit oxå!!

Skrev ju som senast inatt att joline håller sig frisk mer nu, det skulle jag inte gjort då jag fick ett sms av Danne i morse att Joline hade spytt ner hela sig. Lilla gumman:( kom hem bytte av Danne så han kunde åka till jobbet. Nu har vi varit ute en stund utanför bara för Joline ville ha lite luft. Hon har fått behålla det lilla hon ätit nu iaf:) så hoppas att det va nåt tillfälligt magstrul bara. Men annars ikväll blir det bara fredagsmys. Alice skulle ju ha sovit här men så blev det ju inte eftersom Joline är dålig. Vill ju inte smitta ner lilltösen. Nä gosa med min sötnos så jag blir på bra humör för jag känner mig lite tjurig å jag vet nog varför egentligen men det tar vi inte nu;) hatar när man känner sig lite tjurskallig å bara vill spy galla över personen i fråga för att sedan gå vidare:) Nä nu hänger vi inte läpp:) fredag och ledig tills söndag kväll. Inte Danne dock för han har tagit en extra helg. Vi måste jobba hårt när man har lite olika utgifter som väntar runt hörnet;) nä men ha en bra fredag gott folk!! Puss på er!


Måste sova!

Men kan inte! Åhhh vad jag hatar såna kvällar och nätter som man tänker på allt, precis allt. Jag vill ju bara sova!!! På sista tiden har jag allt haft lite magont av lite olika anledningar och en av dom är jobbet. Eller ett av jobben iaf. Jag trivs ju verkligen jätte bra på elevhemmet så det är inga konstigheter. Men sen har jag ju haft ett till på Avlösarservice vilket jag har sagt upp nu. Det funkade helt enkelt inte med det privata, trodde verkligen att det skulle göra det när jag började men det visade sig att det inte gick helt enkelt. Så jag har sagt upp det som sagt och det har gett mig magont pga dåligt samvete. Men jag försöker intala mig själv att det är ett jobb som helt enkelt inte passade mig därför så sa jag upp mig. Men det är ju mer än så att arbeta med människor, små barn. Direkt in i familjen, hemma hos dom. Nä det gick inte helt enkelt och det var väl dumt att jag började från första stund. Jag fattade självklart tycke för denna lilla tös och hon för mig så på ett sätt är det jobbigt att det funkade så bra när jag var där men sen så gick det inte ihop liksom. Nä just nu hör jag hemma på natten och jag hoppas att jag får förlängt långt långt för allt känns så rätt. Sen tycker jag ju självklart om att jobba lite extra ibland på dagen/kvällen så man träffar sina underbara kollegor och får det sociala lite då å då. För så vidare socialt är det ju inte att jobba natt;) men det som känns så bra med att jobba natt är att jag aldrig förlorar några pengar på att vabba för på natten är ju Danne hemma:) jag har en frånvaro natt på ett år och det känns toppen. När jag jobbade dag blev timmarna ungefär 50% med frånvaro eftersom Joline har ett fruktansvärt dåligt immunförsvar och förkylnings astma som gör att vi har fått vara hemma med henne otroligt mycket. Men det går fasen framåt det gör det. Hon klarar att stå emot mer och mer nu för tiden och det känns så himla skönt. Men träffar hon någon som är förkyld eller har hosta så är det kört och hon blir alltid tusen gånger värr:( lilla skruttisen!! Men när vi hade det som jobbigast under en period när joline va sjuk väldigt mycket, Danne och jag var helt slut för att vi inte fick sova. Då sa Jolines dagisfröken. Snälla stå ut bryt inte ihop för den här tiden går över:) känns skönt när det finns ett ljus i den mörka långa tunneln:) för det finns det jag tror verkligen det. Inte bara när det gäller sjukdomar utan allt. Min pappas ord va ju alltid: Det ordnar sig! Och visst det gör det. Men min "plast farmor Ragna" sa en gång: varför säger man bara att det ordnar sig? Då måste man ju faktiskt göra något åt det!! Å visst har hon så rätt. Och det har funnits gott om problem och magont under en längre tid. Men jag eller rättare sagt vi har börjat tänka om. Vissa saker får man bara strunta i. Viss skit man får ska man bara stänga av. Jo för jag har ju sagt förut att skit det får man ju ibland för jag är plump och kanske för ärlig i mitt snack. Men mina nära och kära som känner mig vet vad jag menar och när dom inte vet så frågar dom och då blir det inga problem. Jag är jag och du är du vi kan inte göra något åt det. Trots en del problem som man möter på under vägens gång ( en del självförvållat) så är jag så jädra lycklig att jag har Joline och Danne och det är ju huvudsaken tycker jag. Nog om babbel för ikväll men kände för att skriva av mig lite. Hoppas att mina ord inte ger missförstånd för är det något jag är trött på så är det när man får skit för något man faktiskt inte har menat på det viset. Jag älskar att skriva av mig och det tänker jag fortsätta med om inte Danne ber mig att sluta såklart för att han inte vill att omvärlden ska veta nåt om oss. Men tro mig ni som tycker att jag skriver om allt. Pyttsan det här jag skriver här är bara hälften om vad som händer i vårt liv. Kanske skulle börja skriva ut om allt, vad jag tycker, tänker och gör. Men så dum är inte ens jag! För detta ska vara en lagom lättläst dagbok utan massa andra tråkigheter. Visst lite tråkigheter får ni men jag vill att ni ska få läsa mestadels det lyckliga. För det allra tråkigaste försöker jag verkligen stänga av trots att det kan va svårt ibland;) nog för mig denna gång men tittar nog snart in igen:) jag har ju mina läsare trots att ni är dåliga på att kommentera;) men ni som läser hoppas att ni gillar det, ja gör ni inte det så är det ju ingen som tvingar er;) fast visst är det så att vissa bloggar kan man ju inte låta bli att läsa bara för att man stör sig så mycket? ;) men stör ni er på min så har jag ju ändå lyckas med allt locka ert intresse. Nä nu babblade jag iväg igen:) sov nu Jenny!! Puss på er!!


Torsdag!

En trött Jenny ligger här i sängen. Fast även att jag är trött kan jag inte sova mer. Men är ju lite bra det för då kanske jag somnar lite skapligt ikväll:) Jahopp torsdag idag och jag ska snart hämta hem min lilla brutta som är på dagis. Sen vet i sjutton vad som händer, skulle kanske åka till fyra tassar med Mattis och mamma för att kolla in lite prylar till söta voffsen som snart är redo att komma hem till sin husse:) Gud vad jag längtar även att det inte är min vovve. Men hallå jag blir ju trots allt faster till den lilla;) bara så himla tråkigt att Danne är allergisk så vi inte kan ha honom hemma här hos oss. Danne tycker med det är super tråkigt då han älskar hundar. Men det går ju inte göra så mycket åt det mer än att gilla läget! Men hur eller hur så ska jag hjälpa Mattis nu i början innan lilla voffsingen blir rumsren. Får väl åka å sova hos Mattis när han jobbar:) mamma jag har sagt att vi ska hjälpas åt. Så det löser sig nog:) jaja babbel babbel. Nä nu hoppar jag upp å åker å hämtar min sötis. Puss på er!!


Utvecklings samtal, hemma mys & jobbnatt!

Ja så kan faktiskt en helt vanlig onsdag se ut:) jag jobbade natt och skulle hem för att väcka min lilla ros. Ja hon va allt lite trött efter en skön ledighet, men piggnade till ganska så fort när moster Ronja visade ett minst lika trött ansikte:). Men iväg iaf och idag var det dags för Jolines första utvecklingssamtal på det här dagiset. Man undrar ju alltid vad dom har att säga om våran lilla tös:) vi hade fyllt i lite papper likadant på varsitt håll och det roliga var att vi hade svarat mycket lika, skönt att dom ser joline på samma sätt som vi. Ja som M sa: man kan inte säga nåt negativt om lilla Jollan:) det värmer i kroppen vill jag lova. Dom förklarar Joline som mycket humoristisk, lyhörd, omtänksam, snäll, känslosam och en funderare:) just det där med funderare tog dom upp för dom ser att Joline funderar väldigt mycket och hon pratar om saker och ting. Hon sa att dom ibland glömmer att hon bara är tre när hon sätter igång och pratar om det hon tänker. M ifrågasatte även lite om olika relationer i släkten då joline kan vara lite fundersam och berättar mycket för dom hur hon saknar en del och att hon inte träffar dom längre. Så hon undrade lite om det var så osv. Tycker inte om att Joline funderar så mycket men hon har väl ärvt det av mig antar jag. Fast jag tycker ändå att det är bra att hon pratar om det hon känner så hon inte går och håller det inom sig. Våran lilla tös:) i en timma satt vi å pratade och jag är så fruktansvärt glad att vi bytte till detta dagis då Joline trivs så bra och både Danne och jag känner stor trygghet i alla pedagoger. Och sen att dom har den pedagogiken som dom har oxå:) helt rätt för våran Joline. Efter utvecklingsamtal åkte jag hem och sov lite för att orka en jobbnatt till:) sen hämta hem busen för att ha lite mys hemma i regnrusket:) vi var iväg till affären en sväng för att hämta hem Jolines nya sommarskor. Jätte fina Kavat Pippi sandaler:) Joline tyckte om dom jätte mycket. När vi var ute passade Joline på att ta en dusch vid ett tak där regnvattnet kom ner;) lilla busen. Så det blev ett varmt skönt bad innan läggning. Jag hann söva henne å gosa ner mig lite innan det va dags för jobbnatt nr 2:) nä dags att åka å jobba. Hoppas ni har haft en bra dag:) puss på er!


Solen skiner!

Vi går hela tiden mot ljusare tider och det är bara helt underbar! Just nu är jag i stugan och har det bra. Ikväll går jag på ett nattpass av två:) inatt har joline och jag haft nattgäster som bestod av mamma & Ronja. Det är så bra när det kommer folk å sover med oss när pappa Danne jobbar;) är ju så rackarns mörkrädd. Fast jag tror att det kommer att gå bra. Jag är ju inte alls lika mörkrädd sen jag började jobba natt. Så vad står på schemat? Jo idag blir det lugnt å skönt bara för att orka jobba;) imorrn väntar utvecklingssamtal för Joline och det ska bli så spännande för det är det första som vi har på Trilobiten:) helgen har vi oxå fullt upp. Då min underbara syster dotter/ jollis kusin kommer och ska sova hos oss..mys pys. Mor och far hennes ska ju åka till Tyskland för att bunkra upp till bröllop:) Åhh herregud snart är bröllopet!! Bara 1,5 månad kvar typ!! Det kommer bli så fint<3 nä resa lite på sig nu då! Puss på er!!


Måla måla!!

Här i stugan jobbar vi på:) idag har joline & jag tagit tag i dasset och Danne tapetserar sovrummet:) tapeten kommer att passa perfekt! Skulle aldrig ha den hemma men här är den bara så bra:) solen har skinit hela dan och vi har haft det jätte bra! Joline verkligen rer sig själv när hon har lite trädgård att vara på. Nu har vi precis ätit gott och även idag middagssällskap som bestod av mammi, Benke och Mattis. Nä funderar på att gå ut å måla lite till på dasset. Ikväll åker Danne hem men joline och jag stannar en natt till och även mammi sover kvar för det ville joline:) nä ut å jobba lite till! Puss på er!!


Så mycket MYS!!!

Just nu har vi bäddat ner oss i stugan å ska kolla lite på film:) vi har haft det riktigt mysigt här ikväll. Vi har inte direkt jobbat på utan bara haft det bra. Grillat och bara myst. Mattis överraskade oss med sin närvaro och sånt uppskattas verkligen, det är så jag vill ha det. Denna stuga ska fyllas med skratt och kärlek med familj och vänner. När vi är här glömmer vi bort allt runt omkring och bara har det bra!! Hoppas på en bra dag med härligt väder imorrn. Vi ska nog tapetsera sovrummet så det blir färdigt:) nästa projekt är att göra gäststugan gästvänlig för det är den inte nu vill jag lova. Har bara slängt in saker där. Nä film nu ha en fortsatt trevlig helg<3 puss på er


Godmorgon gott folk!

Nu har jag legat å dragit mig en stund. Jag blev överlycklig när jag pratade med Danne då han sa till mig att han ville sova i stugan inatt:) det blir alltså första natten då vi inte har varit färdiga med sovrummet innan men det sista får bli gjort nu i eftermiddag. Jag ringde till Benke direkt (extra pappa) och frågade om vi inte kunde åka till Ikea och köpa säng. Klart vi kunde det:) så nu väntar jag på att Benke och Joline ska komma så vi kan åka å köpa säng:) Jippi!!! Ska bli spännande att sova första natten det har både Joline och jag sett fram emot:) hoppas bara att Benke får med sig Joline för hon skulle visst ha picknic med Ronja som hade varit ute igår och inte vaknat än, men hon får väl åka tillbaka dit en sväng sen:) nä upp å hoppa å göra sig redo!! Snart slutar min älskling jobbet oxå<3 puss på er!!


Helg!

Nu har jag precis gosat ner mig under täcket. Ensam ligger jag här då Danne redan är på jobbet och Joline sover hos sin mormor och morfar. Det blir så dumt när jag jobbar natt för då slutar jag kl 7 och Danne börjar innan 7 vissa dagar. Så det betyder ju att joline skulle få vara själv hemma i typ en timma vilket inte går, jo det skulle säkert gå då hon sover;) men så funkar det ju inte riktigt. Nu är det ju inte jämt utan två nätter var tredje vecka:) Men som tur så har vi ju folk som hjälper oss. Ronja har ställt upp otroligt mycket så jag blir lite nervös nu när hon slutar skolan, man vet ju inte vart hon tar vägen. Vill ju inte att hon ska åka nån stans inte just för barnvaktens skull utan för att jag inte tycker om när mina syskon är långt borta. Sen har vi ju självklart fått mycket hjälp av Towe (Calle) och även Fanny & Emmy ställer upp ibland när det krisar:) så visst har vi underbara syskon Danne och jag<3 Vi älskar er till tusen ALLIHOPA bara så ni vet det! Nä försöka sova efter en rätt så tung natt då jag började jobbet med lite huvudvärk som ledde vidare till migrän. Men en mega snäll mamma som man har kom som ett skott Straxt efter tolv inatt med migrän tabletter:) så känner mig allt lite tjock i skallen idag, har faktiskt varit lite skonad från migrän nu ett tag så vi får hoppas att det va tillfälligt. Men det kan ju bero på mycket då det har funnits mycket att tänka på på sista tiden, men vad vore livet utan tankar? Rätt så skönt kanske;) nä Godnatt världen. När jag vaknar ska jag få hem min lilla tös sen så vill jag nog ta tag i målningen av korgmöbeln till stugan:) puss på er!! Får se om jag lyckas lägga upp en bild som jag fick igår kväll, mamma hade krusat håret på Joline som va mycket stolt att hennes korta tunna hår kunde få ett lyft;) mammas docka, håret är något som är så viktigt för henne tänk om det kunde växa lite snabbare:)


Fredag!

Sitter just nu i soffan och försöker vakna till och bli en människa. Första jobbnatten är jag alltid lika trött efter;) Mamma och Benke är och hämtar Joline på dagis. Hon blir verkligen överlycklig när nån annan hämtar henne:) Joline och mamma pratade igår om att dom skulle åka och köpa lite blommor till stugan. Nä nu ringde dom jag fick äran att följa med:) puss på er!!


Tänker tankar som inte vill tänkas!

Igår kväll så läste jag ett inlägg på fb om en som hade blivit utförsäkrad från försäkringskassan, han klarade inte jobba heltid då han sörjer sin dotter som gått bort i cancer. Dom hade kämpat länge och haft det fruktansvärt jobbigt när sjukdomen tillslut vann! Usch å fy. Väldigt kortfattat, det var riktigt hemskt att läsa. Jag får kalla kårar i hela kroppen och ju längre man kommer i texten desto svårare blir det att läsa för tårarna tar över. Jag lider verkligen med alla människor som förlorar sina barn. Jag lider med alla som förlorar någon, men med barn blir det så hemsk känsla i kroppen en sån känsla ni vet: tänk om, tänk om det skulle vara Joline. Man ska aldrig tänka så, man ska aldrig tänka: tänk om. Lev i nuet och var glad och tacksam för vad man har. Daniel och jag har den finaste dotter man kan önska sig. Hon är så klok. Hon är fantasifull och lekfull. Ibland glömmer man nästa att hon bara är tre. Du vet dom stunder som man är så långt nere på botten att det inte går hålla emot tårarna. Då hon sätter sig och håller om mig & frågar: mamma vad är det? Varför är du ledsen? Ja vet mamma om vi åker till busfabriken så blir du glad:) (å så lyser hon upp som starkaste sol) tårarna blir inte så långvariga då. Hon tröstar sin pappa lika fint när han är ledsen. Ibland har hon frågor som vi inte vet hur vi ska svara på för att man då tänker: hjälp hon är bara 3 år vad ska vi svara?! Men nu har vi börjat ge henne svar på hennes frågor för hon kan fråga samma fråga om och om igen tills vi helt enkelt svarar rätt. Det är som att hon vet att vi inte vet vad vi ska säga och kanske hittar på nåt annat. Men denna tös känner sina föräldrar väl och väntar på det rätta svaret:) Joline har många funderingar på sjukdomar och döden. Hon funderar ofta över varför hennes mormor ser annorlunda ut pga hennes före detta cancer så har hon komplikationer och det är något Joline ibland vill ta upp. Om det kommer någon på ex: tv:n som har syrgas så säger hon direkt: mamma farfar har en sån för han är ju sjuk mamma. När hon gungar så säger hon alltid glatt uppe i luften: hej mammas pappa här kommer jag:). Många kvällar har hon legat i sängen och tänkt. Sen helt plötsligt säger hon: mamma mitt hjärta slår. Mamma ditt hjärta slår & pappas hjärta slår. Men inte Ragnas (Benkes mamma) ossa (morfar Benke) blir ledsen då men jag har tröstat honom så nu är han glad. Ja så nog tänker hon alltid och jag hoppas och tror att det kan vara nyttigt. Så därför är inte jag rädd för att sitta ner och prata om detta med min dotter. Det blev lite mycket nu, lite rörigt kanske. Men det blir lätt rörigt när jag börjar tänka;) men tänka kan jag men jag vill inte ha såna tankar som att inte min dotter skulle finnas vid min sida. För det kommer hon alltid att vara. Min älskade lilla dotter jag älskar dig så det gör ont<3 jag trodde aldrig att man skulle kunna älska någon så fruktansvärt mycket. Både Danne och jag må ha gjort snesteg i vårt liv men Joline är något som vi har lyckats med till 110%. Som jag säkert sagt innan hon gör verkligen min dag<3


Jobbnatt!

Sitter just nu och tittar på Emil i Lönneberga med min två älsklingar innan det är dags att göra sig redo för jobbnatt! Vi startade dagen med att åka å kolla vad det var för fel på bilen. Så jädra skoj. VÄXELLÅDAN!!!! Tusen fucking jävla lappar:( har inte mycket till ork. Vi pungade ju liksom ut ca 5000 i lördags liksom. Jädra penga slukare!! Blir så trött. Jag vill ju köpa massor av blommor till stugan å plantera:( tråkigt men sånt är väl livet antar jag. Jaja imorrn är det helg iaf, eller jag jobbar natten till lördan och danne jobbar på lördag fast till halv tre så efter det tar vi helg:) Men vi tog en sväng ut till stugan för att få lite ro i kroppen. Älskar att vara där ute blir så lugn. Joline blir så lugn. Idag har vi förberett lite genom att gräva lite land på tomten. Joline va så duktig, hon älskar verkligen att jobba:) plocka sten å hålla på!! Nä ha en fortsatt trevlig torsdag. Puss på er!!


Bilen kostar!

Våran bil har kostat oss rätt mycket på sista tiden. Först hade vi den inlämnad och betalade par tusen sen efter nån månad kom felet tillbaka, tror ni att verkstan tog på sig det? Nej absolut inte par tusenlappar till och mer där till, jävla skit verkstad Thorens!!! Åk aldrig dit!! Nu har vi haft den inne på en verkstad i borensberg. Han verkar jätte bra & plus i kanten är ju att han är trevlig. Men det va ännu större fel denna gång så tusenlapparna försvann lika fort som lönen kom in. Men nu är det fel igen. Så snart åker vi till borensberg igen. Snart orkar jag inte med fler utgifter:( det är ju nu vi skulle ha det bra! Jag har jobbat massor extra och även Danne för att vi skulle kunna lägga pengar på stugan, typ trädgården med plantering å så... Ja livet blir aldrig som man tänkt sig. Är faktiskt riktigt trött på't just nu. Tur att jag har min Joline och Danne:) för ni gör det ljust! Tänker extra mycket på min lilla Alice som sövs på sjukhuset idag å ska undersökas i magnetröntgen:( men det kommer att gå jätte bra<3 älskar dig så fruktansvärt mycket lilla Alice!! Inatt går jag på första av två jobbnätter. Sen helg! Puss på er!


Härlig dag! Men ändå lite tung!

Joline har varit på dagis idag och kl två hämta jag en glad, smutsig och lite solbränd unge:) vi hade bestämt på morgonen att vi skulle åka å köpa en keps till henne. Hon är ju bara för söt när hon sätter sina söta ögon i mig å frågar: mamma kan vi inte äta köttbullar på Ikea då? Så det fick det bli och idag va Jolines bästis från dagis med och hennes mamma V såklart:) älskar när det bara blir lite impulsivt utan att man ska planera långt innan. Dom två busungarna ville nog ta kål på sina mammor men till bords så länsade båda sina tallrikar:) Joline och jag blev kvar en stund själva på ikano. Jollis hittade en keps som för en gångs skull sitter bra:) yttligare en väska köpte hon oxå för den va ju så söt sa hon:) efter ikano blev det att tvätta bilen och vi avslutade kvällen med ägg å räkmackor:) nu ligger vi i sängen och kollar på arga snickarn! Mycket händer och snurrar runt i huvet. Men allt blir bra tillslut det vet jag:) imorrn en ny dag och nya tag. Puss på er!!


Så mysigt under täcket!

Det är precis vad det är:) joline vill inte gå upp trots det fina vädret;) hon ligger hellre å kollar på Pippi en stund! När solen ligger på så ser man inte ut genom våran fönster och det är ju lite irriterande kan man tycka, men va fasen vill vi se nåt så får vi gå ut;) nä vars. Så senare idag får det nog bli lite fönster putsning. Skäms nästan att säga att det är ca 2,5 år sedan jag putsade fönster.. Eller jag nu ljög jag, det var faktiskt min mormor som gjorde det;) tror faktiskt aldrig att jag gjort det helt själv. Hallå jag är ju trots allt bara 27 år snart:) nä försöka få på min dotter lite kläder! Puss på er i solen. Njut jag hörde ryktes om att det skulle komma snö i helgen;)


Ursäkta ursäkta!!

Jag ber verkligen om ursäkt för att jäkla extra bilder som ploppar upp men inte syns. Bloggar från mobilen och den verkar ha ett riktigt stort problem att lägga upp bilder. Eller så är jag problemet, funkar inte som jag vill iaf;) men skit samma ni får ju en bild nästan varje gång iaf;) sova nu. Puss på er!!


Stekarn Jollan!

Jag är Jollan men jag kallas Joline Samuelsson:) ja så presenterade sig våran lilla tös idag:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200848153.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200848162.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200848163.jpg" class="image">


Helt underbar dag!

Japp det har Joline och jag haft idag. Det började ju med mamma & dotter mys hemma. Vi var påväg ut till Cissi men då ringde Mattis och frågade om vi inte kunde komma in till stan, vilket vi hade tänkt från första stund så stan fick det bli:) solen stekte helt underbart mellan husen! Vi satte oss på Platå uteservering och njöt av god mat. Jag åt ryggbiff med pepparsås och klyftpotatis. Mattis & Joline åt hamburgare med klyftpotatis, men Joline blev helt såld på min ryggbiff så den kunde hon inte låta bli:) efter att vi har suttit på Platå en stund å ätit gott så gick vi vidare till trädgårdsföreningens lekpark. Mattis hoppade det men till sällskap fick vi bästa Malin som kom lite gulligt bakfull;). Ja efter närmre två timmar lek tog vi bilen till pappa Dannes jobb och köpte oss varsin glass!! Nu på kvällen innan läggning hann vi med lite lek å tvättning:) nu ligger jag i sängen och ska sova men jag känner mig faktiskt lite hungrig.. Hmm får se vad jag gör åt den saken. Jag vill ha pommes å korv kan man äta det så sent?! Jaja imorrn är det ny dag Joline ska till dagis en stund sen får vi se vart vinden eller solen bär oss:) puss på er!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830737.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830753.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830780.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830785.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200830949.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831000.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831016.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831017.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831312.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831346.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831399.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200831416.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839398.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839443.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839449.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839454.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839547.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839595.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839608.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200839613.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847661.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847661.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847661.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847661.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847714.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847714.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847727.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847727.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847728.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847728.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847735.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847735.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847916.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847919.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/952083/images/2012/pic_200847920.jpg" class="image">


Tösabiten & jag:)

Joline och jag har en mamma/dotter dag idag som många andra dagar... Det är det bästa med att jobba natt, man har många lediga dagar och det är verkligen guld värt när man har en liten tös som vi:) Jag har ju tänkt redan från start när vi fick joline att inte en dag får gå i spillo, vi vill följa hennes steg hon tar, hennes utveckling!! Det gör vi oxå varje dag varje sekund. Mycket därför vi inte heller skaffar en liten rackare till. Vi vill ge allt vi har till våran älskade Joline. All kärlek, all tid & trygghet! Självklart förstår jag att man skulle räcka till ett barn till även två eller kanske tre;) men vi är inte där nu, jo ibland är jag det i tankarnas värld. Joline kanske skulle få det bättre, att hela tiden ha någon hos sig. Hon skulle bli den finaste syster man kan önska sig..... Oj nu flög jag iväg i tankarna igen;) Men jag kommer snabbt tillbaka till verkligheten igen. Våran familj är nu TRE och det kommer vi nog vara kanske alltid eller lite längre:) vi lever i nuet och har det helt underbart tillsammans. Men idag saknar vi våran bästa då han jobbar till kvällen:( men joline och jag pyser nog in till stan en sväng och går till trädgårdsföreningen för lite lek:) kanske en glass oxå:) ha en toppen 1 maj. Puss på er!!


Real steel!

Så himla bra film säger jag bara! Jag kan väl tycka att sånt här med robotar å sånt är lite halv fjantigt;) men det här filmen hade så mycket mer. Den hade känslor. Känslor som bara en förälder kan ha för sitt barn. Du som förälder vet alltid vad som är bäst för ditt barn. Visst alla kanske inte vet det från start men alla ska få möjlighet att försöka förstå, försöka att vara en bra förälder och vilja kämpa för sitt barn. Det finns många rötägg det vet jag och visst en del kanske man inte kan ändra på men, ja jag säger ändå MEN!! Alla måste få en chans att ändra sig. Det är många gånger jag undrar och tänker hur en del bara kan strunta i sina barn, försvinna och aldrig komma tillbaka eller bara behandla dom som luft trots att ens egna kött och blod finns i den kroppen. Varför gör folk så? Varför? Familjen ska vara det starkaste banden, ett band som bara inte får gå sönder.. Det borde vara olagligt att klippa bandet det borde leda till straff!! Det finns en del människor som skaffar barn. ser det som en liten liten bebis kanske håller i honom/henne, känner dess hjärta, ser små fingrar och tår. Ser den lilla djupt in i ögonen. Men sen vänder sig om och går och ser aldrig någonsin tillbaka igen. Varför gör man så? Vad har man då för egen smärta att dölja? För någon slags smärta måste det vara för jag har ingen annan förklaring. Det barn man själv har skapat ska man älska över allt annat, trots att du kanske skaffar det med någon du själv inte älskar. För halva barnet är ditt, det är verkligen du! Vad är man rädd för egentligen? VAD? Ja tankar det har jag och jag skulle vilja träffa den personen och bara fråga varför? Vad är kärlek för dig? Vill du ha en ny chans, du har missat mycket av det fina och du skulle behövt vara där och stöttat i det som gått fel! Det kommer ta tid att förlåta men, jag säger återigen MEN! Jag vill ge dig en ny chans, jag räcker ut min hand! Tar du den då? För i denna kropp som har varit lite och oskuldsfull har vuxit till en stor och otroligt kärleksfull person. I denna person finns det så mycket vackert! Jag ser det tänk om du oxå kunde det!!


RSS 2.0