en helt underbar helg!

Ja det har vi haft!
Självklart så bjöd helgen på lite camping liv igen. På fredagen hade vi räknat med att komma iväg lite skapligt men icke sa nicke så blev det inte. Vi väntade på att dom skulle ringa och säga att båtmotorn var klar så vi kunde hämta den å fara iväg. Men vi får ringa dom själva och då säger dom att dom inte kan göra nåt för dom vet inte vad det är för fel. Vilket jävla skit ställe, dom har haft båten i två veckor och inte gjort ett skit, så tummen ner för Däck stopp. Gillade inte det stället. Men nu är båten inlämnad i Tallboda istället så det återstår att se vart summan landar då. Inte för mycket får vi hoppas. Skulle ju vara kul om båten kunde funka:)

Ja fredagskvällen bjöd på lite mys med lite kycklingsallad vi vattnet. Jätte skoj. Det var mamma, mattis, ronja, jag, danne, jollan och sen tre kompisar till ronja (ida, fille & vg). Det blev att sova i husvagnen den natten för vi fick plats alla tre. Tur det för vi hade tänkt att sova i förtältet, Säger bara 60 grader gassande sol rätt in, fy fasen så varmt det var när man stack ut huvet ur vagnen, höll på att dö.


               Ska vi åka nån gång eller?

Lördagen bjöd på lite olika äventyr allt från glass, bad och bus till en härlig dag inne i Valdemarsvik:)
Jollan åt glass för fullt, men lika bra det för hon är så dålig på att dricka så huvudsaken att hon får i sig nåt.
Det blev en lugn kväll för oss fast för ungdomarna & Kalle blev det bastu och öl.
Ja just det glömde ju säga att Kalle, Cissi & Benke kom ner på förmiddan.
Åh vilken tur vi hade. Vi bestämde oss för att stanna kvar en natt till och inte en minut för sent för vi fick den sista stugan mitt framför ögonen på några andra. pheu! Inte det heta förtältet tack!

                  En skön dag inne i Valdemarsvik!


                       



Söndagen bestod av sol å bad hela dagen lång.
Vi kom hem vid sju tiden ungefär så då packade vi upp allt sen vid nio gick vi ut på en riktig lång promenad. Så varmt i lägenheten och Jollan somnar jätte skönt i vagnen så då är det bara att bära in henne i sängen. Trodde vi! det brukar vara så men igår så var hon vaken hela vägen och det blev en sväng ( tre timmar), man glömmer bort tiden när man går å snackar skit. Tänk Danne och jag bor med varandra och träffar varandra varje dag å ändå så har man så mycket att prata om, helt sjukt vad man kan snacka. Speciellt när man går en promenad.


                Ida & Jollan badar å solar lite!

Nä klockan är jätte mycket och jag bör gå å lägga mig för Jollan vaknar klockan nio och vill gosa. Sen så ska man väl ut å sola å bada lite oxå kanske:)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0